Hotellit (10)

Matkat – Hurghadan alue

Hurghadan alueen kolmeen kohteeseen voit matkustaa talvikaudella. Punaisenmeren rannikolla voit nauttia auringosta, rannoista ja hyvistä hotelleista.
Punaisenmeren rannikon ilmasto on sopivan vakaa ympäri vuoden. Täällä odottavat rannat upeine sukellus- ja snorklausmahdollisuuksineen sekä hyvin varustetut hotellit, joissa useimmista hintaan sisältyy All Inclusive.

Tjäreborgin kolme lomakohdetta

Tjäreborgilla on Hurghadan alueella kolme lomakohdetta. El Gouna on erityisesti golfarien suosikki, tai jos haluat asua luksushotellissa. Makadi Bay sopii hyvin lasten kanssa matkustaville. Täällä on Grand Waterworld Makadi, joka sijaitsee rannalla. Hotellissa on vesipuisto, hintaan sisältyy All Inclusive ja täällä huoneeseen mahtuu jopa kuusi henkilöä. Hurghada on erinomainen kohde silloin, kun haluat nauttia sekä rantaelämästä, shoppailusta että vilkkaasta elämänmenosta. Myös tässä kohteessa on hotelleja, jotka sijaitsevat suoraan rannalla ja joissa hintaan sisältyy All Inclusive.

Matkalla lasten kanssa

Hurghadan alue on erinomainen kohde lasten kanssa matkustaville. Aurinko paistaa vuoden ympäri, ja lisäksi täällä on useita lapsiystävällisiä hotelleja. Rannat ovat leveitä ja loivasti syveneviä, joten niillä on paljon tilaa sekä leikkeihin että lekotteluun. Isompien lapsien mieleen ovat koralliriutoille suuntautuvat sukellus- ja snorklausretket. Retkivalikoimastamme löytyy varmasti myös jotain mielenkiintoista.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Hurghadan alue

Matkakohteet – Hurghadan alue

Makadi Bay
  • Lapsiystävällisyys
  • Rannat
  • Ravintolat & baarit
Makadi Bay on kuin tehty ihanaa perhelomaa ajatellen. Hotelli Grand Waterworld Makadissa on suuri vesipuisto ja All Inclusive.
Hurghada
  • Rannat
  • Ravintolat & baarit
  • Lapsiystävällisyys
Hurghada on yksi Egyptin suosituimmista lomakohteista. Eikä ihmekään, sillä täällä on upeat rannat, kirkkaat vedet ja All Inclusive -hotelleja.
El Gouna
  • Rannat
  • Ravintolat & baarit
  • Aktiviteetit (nähtävyydet)
Pidätkö golfista, sukelluksesta, ensiluokkaisista hotelleista ja rannoista? Siinä tapauksessa varaa matka El Gounaan.

Inspiraatiota ja vinkkejä Egyptin matkalle

Golfia Egyptissä

Golfia Egyptissä

Jos etsit talvella kohdetta jossa on täydellinen ilmasto golfin pelaamiseen valitse Egypti. Useita hienoja kenttiä, hyvätasoiset hotellit ja kohde, jossa on paljon nähtävää ja koettavaa.

Sisäisen rauhan retriitti Hurghadassa

Mistä on ihana lomaviikko rakennettu? Lämpimästä tuulenvireestä, lempeästä meren kohinasta, samanhenkisistä uusista tuttavuuksista ja ennen kaikkea kehoa ja mieltä avaavista, rauhoittavista joogaharjoituksista sekä voimaannuttavista yhteismeditaatioista upeassa ympäristössä. Jos sinun unelmiesi lomaviikko kuulostaa tältä, lähde viettämään kanssamme rentouttavaa Sisäisen rauhan retriittiä Hurghadaan 6.–13.11.2024!