Matkat – Skala Prinos

Tervetuloa Skala Prinoksen viehättävään lomakohteeseen Thassoksen luoteispuolella.

Skala Prinoksessa sinua odottavat ihanan pitkä ranta, hyvät kulkuyhteydet ja laaja ravintolavalikoima. Täältä on myös helppo lähteä retkille bussilla saaren muihin osiin tai lautalla mantereelle.

Skala Prinos

Yksi Skala Prinoksen nähtävyyksistä on vanha telakka, jossa rakennetaan perinteisiä puuveneitä ja säilytetään nykyaikaisempia aluksia. Kylän lähellä sijaitsee Dasilio Prinoun metsäinen puistoalue, joka ulottuu rantaa asti. Alueella on paljon palveluita sekä vierailijoille että paikallisille, ja monet viihtyvät täällä iltaan asti Thassoksen kauneinta auringonlaskua ihaillen. Sen jälkeen voikin palata kylään ja valita tavernan illallista varten, ja lopuksi siirtyä baariin tai kahvilaan nauttimaan elämänmenosta.

Koe Thassos

Jos haluat lomallasi nähdä ja kokea paljon, Skala Prinos on erinomainen valinta matkakohteeksi. Täältä pääsee lautalla mantereelle Kavalaan ja bussilla lähes kaikkialle Thassoksen saarella. Lähistöllä sijaitsee myös Prinoksen vanha kylä, jonka viikoittaiset markkinat houkuttelevat paikalle paljon väkeä. Thassoksella voit kierrellä ympäriinsä kauniissa maisemissa, löytää ikioman rantasi ja pysähtyä pikkukylien tavernoihin syömään. Thassos on säilynyt moneen muuhun Kreikan alueeseen verrattuna melko koskemattomana, joten sinun ei tarvitse usein mennä kauaksikaan, kun hotellit ja turistit jo jäävät taakse. Parhaiten pääset liikkumaan Thassoksella varaamalla vuokra-auton matkavarauksesi yhteydessä. Silloin saat taatusti hintansa veroisen ajoneuvon, eikä sinun tarvitse käyttää kallisarvoisia lomapäiviäsi auton hankkimiseen.

Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta Skala Prinos

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku