Matkat – Nidri

Nidrissä on kaikki mitä voit lomaltasi toivoa: rantoja, tavernoja, hyviä hotelleja ja useita mielenkiintoisia retkikohteita.
Nidri on Lefkaksen suurin lomakohde, jossa on kaikki, mitä lomalla tarvitset, matkustitpa sitten perheen tai ystävien kanssa. Pääkadun varrella on useita hyviä ravintoloita ja baareja, ja lähimmät rannat ovat vain kivenheiton päässä. Alhaalla satamassa on tavernojen rivistö, ja tämä on varsinainen kalan ja äyriäisten ystävien paratiisi – tarjonta on todella monipuolinen. Mainio juomavaihtoehto on lasillinen saaren omaa Vertzamo-viiniä. Ruuan jälkeen voit hypätä veneen kyytiin satamasta ja lähteä jollekin lähistöllä sijaitsevalle pienemmälle tai suuremmalle saarelle. Jos haluat tutustua lähemmin aitoon paikalliseen ruokaan, kannattaa vuokrata auto ja etsiä hieman kauempana sijaitseva paikallinen taverna.

Miten haluat asua?

Ylellisesti vai yksinkertaisemmin? Lähellä keskustaa vai rantaa? Ja haluatko päästä suoraan uima-altaalle? Tjäreborgin hotellivalikoimassa on kaikenlaisia vaihtoehtoja, joten löydät varmasti juuri sinulle sopivan hotellin halusitpa sitten keskittyä rentoutumiseen tai asua lähempänä tavernoja ja baareja. Jos haluat lähteä virkistävälle aamu-uinnille ennen aamiaista, suosittelemme Avra Beach -hotellia, joka sijaitsee aivan rannan tuntumassa. Jos taas haluat syödä aamiaista rauhassa parvekkeellasi, kannattaa tutustua esimerkiksi Corali Beachin huoneistohotelliin, josta on upeat merinäköalat.

Asu Lefkadassa

Nyt voit asua hotellissa Lefkadassa, saaren suurimmassa kaupungissa, saaren pohjoisosassa. Suuren puutarhan ympäröimä hotelli Villa Elia sijaitsee muutaman sadan metrin päässä rannalta ja noin kolmen kilometrin päässä Lefkadan keskustasta.

Koe Kreikan saaristo

Nidrissä ollessasi sinulla on myös lukemattomat mahdollisuudet tutustua muihin Kreikan saariin. Jos haluat lähteä todelliselle seikkailulle, voit vuokrata veneen ja kierrellä rannikkoa pitkin piknikkorin kanssa. Vaihtoehtoisesti voit lähteä myös järjestetylle veneretkelle Nidrin satamasta. Meganissin saaren viehättävä satama ja rannat ovat vain 20 minuutin matkan päässä täältä, mutta mielenkiintoisia kohteita on paljon muitakin, kuten esimerkiksi Korfu, Ithaka ja Lefkaksen länsipuolen rannat.

Sisämaan retket

Myös sisämaassa on paljon nähtävää. Pienet Athanin, Karian ja Kalamitsin kylät ovat hurmaavia, ja niissä on kätevä pysähtyä, kun olet matkalla länsipuolen rannoille. Suositeltava vierailukohde on myös saaren pääkaupunkiin Lefkakseen, jonne Nidristä pääsee paikallisbussilla. Jos haluat lähteä kauemmas, on suositeltavaa vuokrata auto, sillä paikallista liikennettä täällä ei oikeastaan ole.
Hyvä tietää
  • Edullisia hotelleja
  • Rantahotelleja
  • Paljon ravintoloita
  • Erittäin tyytyväisiä asiakkaita

Muiden mielipiteet kohteesta Nidri

Tee matkahaku – Nidri