PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Kanariansaaret
Kanariansaaret
alk. 390,-

Talviaurinkoa Kanariansaarilla

Kanariansaarilla on kesä vuoden ympäri, joten unohda Suomen lumi ja loska. Lisäksi tekemistä ja näkemistä riittää moneen makuun ja kaikenikäisille. Varaa koko perheen matka ja varmista annos valoa ja energiaa talveen, Tjäreborgin hotelleista Kanarialla löydät helposti oman suosikkisi.

Sää Kanariansaarilla
Milloin sää Kanariansaarilla on parhaimmillaan?

Kanariansaarilla on leuto ilmasto ja sadetta saadaan kohtuudella. Lämpimintä saarilla on kesäkuukausien aikana (kesä–elokuu), jolloin päivälämpötilat kipuavat yli 25 asteen ja yölläkin on noin 20 astetta. Talvikuukaudet ovat viileimpiä (joulu–helmikuu), mutta silloinkin päivällä on usein yli 20 astetta ja yölämpötilakaan harvoin putoaa 15 asteen alapuolelle. Meriveden lämpötila on 18–23 astetta ympäri vuoden.

MIKÄ SAARISTA SOPII SINULLE?

Gran Canaria

Gran Canaria on Kanariansaarista kaikkein aurinkovarmin. Saari on monipuolinen ja tarjoaa niin ranta- kuin kaupunkilomailumahdollisuuksiakin. Laaja hotellivalikoima useassa matkakohteessa mahdollistaa sopivan loman löytymisen ihan jokaiselle.

Teneriffa

Teneriffa on Kanariansaarista kaikista vehrein. Erilaisiin lomatoiveisiin sopivan matkan valinnan mahdollistavat saaren runsas luonto ja vaihtelevat maastot – Teneriffan eteläisellä puolella on laavamaisemia ja pohjoispuolella upeita vihreitä laaksoja.

Fuerteventura

Kanariansaarista toiseksi suurin tarjoaa aitoa kanarialaistunnelmaa ja leppoisaa lomaa. Fuerteventuralla on myös Euroopan hienoimpiin kuuluvia rantoja.

La Gomera

La Gomera on pieni, luonnonkaunis saari, jossa on upeita ulkoilu- ja vaellusreittejä sekä hieno golfkenttä. Lomailija saa nauttia rauhasta ja luontoelämyksistä.

Lanzarote

Lanzarotella kohtaat uskomatonta tulivuorimaisemaa, viehättäviä kyliä, Kanariansaarten kauneimpia laavahiekkarantoja ja suuria luolia. Vuokraa auto ja tutustu saareen omaan tahtiin kierrellen.

Kaikki Kanarian matkakohteet