Matkat Kanariansaarille
KANARIANSAARET
Costa Adeje, Teneriffa

Aurinkoiset Kanariansaaret

Kanariansaarilla on kesä vuoden ympäri, joten unohda Suomen pimeys ja sade. Lisäksi tekemistä ja näkemistä riittää moneen makuun ja kaikenikäisille. Varaa koko perheelle annos valoa ja energiaa loppuvuoteen, Tjäreborgin lomahotelleista löydät helposti oman suosikkisi.

All Inclusive -loma

Tee lomastasi vielä mukavampi ja varaa All Inclusive. Kun kaikki ateriat ja juomat sisältyvät jo valmiiksi matkasi hintaan, voit keskittyä rentoutumiseen eikä laskun loppusummaa tarvitse miettiä. Tjäreborgilla on Kanariansaarilla lukuisia All Inclusive -hotelleja helppoon lomaan.

MIKÄ SAARISTA SOPII SINULLE?

Gran Canaria

Gran Canaria on Kanarian saarista kaikkein aurinkovarmin. Saari on todella monipuolinen ja ja tarjoaa upean rantaloman lisäksi myös kaupunkilomaa Las Palmasissa. Kattavasta valikoimastamme löydät helposti juuri sinulle sopivan loman.

Teneriffa

Hurmaava Teneriffa tarjoaa lomailijalle luontoa ja vaihtelevaa maisemaa, aina etelän hiekkarannoilta Teiden karuihin laavamaisemiin ja pohjoisen Orotavalaakson rehevään vehreyteen. Teneriffalta löytyy loma jokaiseen makuun.

Fuerteventura

Kanariansaarista toiseksi suurin tarjoaa aitoa kanarialaistunnelmaa ja leppoisaa lomaa. Fuerteventuralla on myös Euroopan hienoimpiin kuuluvia rantoja.

La Gomera

La Gomera on pieni, luonnonkaunis saari, jossa on upeita ulkoilu- ja vaellusreittejä sekä hieno golfkenttä. Lomailija saa nauttia rauhasta ja luontoelämyksistä.

Lanzarote

Lanzarotella kohtaat uskomatonta tulivuorimaisemaa, viehättäviä kyliä, kauniita laavahiekkarantoja ja luolia. Vuokraa auto ja tutustu saareen omaan tahtiin kierrellen.

Ilmasto Kanariansaarilla

Sää Kanariansaarilla
Milloin sää Kanariansaarilla on parhaimmillaan?

Kanariansaarilla on leuto ilmasto ja sadetta saadaan kohtuudella. Lämpimintä saarilla on kesäkuukausien aikana (kesä–elokuu), jolloin päivälämpötilat kipuavat yli 25 asteen ja yölläkin on noin 20 astetta. Talvikuukaudet ovat viileimpiä (joulu–helmikuu), mutta silloinkin päivällä on usein yli 20 astetta ja yölämpötilakaan harvoin putoaa 15 asteen alapuolelle. Meriveden lämpötila on 18–23 astetta ympäri vuoden.

Kaikki Kanarian matkakohteet