PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Ocean Beach Club - Gran Canaria

Hotellin luokitus: 4,5

 • Sviittejä jopa 8 hengelle
 • Sviittejä, joista suora pääsy uima-altaaseen
 • Ilmainen WiFi koko hotellissa
 • Alle 12-vuotiaat syövät ilmaiseksi
 • Lastenkerhossa myös suomenkielistä henkilökuntaa
 • Lollo & Bernie
 • All Inclusive lisämaksusta
 • Suora bussikuljetus*
 • Matkatavaroiden lähtöselvitys hotellissa*
 • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIAn liikuntatunteja
 • Rannalla

Aivan Playa del Curan rannalla Gran Canarian länsirannikolla sijaitsee Ocean Beach Club - Gran Canaria -hotellimme. Ylellisempi ja rauhallisempi konseptihotellimme Ocean Beach Club by Sunwing Family Resort sopii designia ja hyvää ruokaa arvostavalle modernille perheelle, rentoa ja rauhallista tunnelmaa unohtamatta. Ocean Beach Clubin perusajatus on sama kuin Sunwing Family Resortsissa: laatu ja toiminnallisuus ovat avainsanoja ja tavoitteena on luoda ihanteellinen lomakohde lapsiperheille. Myös täällä on hyvät treenimahdollisuudet, lastenklubi, tyylikkäät huoneistot ja huolella valitut ruokalistat. Lyhyesti sanottuna: OBC-hotellissa koko perhe voi viettää aikaa yhdessä ja puuhastella kaikkea mukavaa omaan tahtiin ja omilla ehdoilla.

Kesästä 2017 lähtien tämä hotelli on ns. Lisäarvoa-hotelli. Lisäarvoa-logo on tietyissä tarkkaan valituissa hotelleissamme, joissa vieraamme saavat tiettyjä lisäetuja. Näissä hotelleissa teemme tiivistä yhteistyötä hotellin johdon kanssa varmistaaksemme, että hotelli vastaa korkeita vaatimuksiamme. Läheinen yhteistyö antaa meille mahdollisuuden vaikuttaa hotellin asioihin pienintä yksityiskohtaa myöten. Lue lisää Lisäarvoa-hotelleista.

Voit halutessasi varata Ocean Beach Club Suite -huoneiston, jonka terassilta on suora pääsy uima-altaaseen. Mikäli mieluummin haluat asua hieman sivummalla, suosittelemme Club House Suite -huoneistoa, jossa on tilava terassi ja näkymät puutarhaan päin. Hotellissa on myös useita yhteisiä alueita, loungealue sekä pieniä vehreitä puutarhoja, jotka sopivat seurusteluun ja auringonottoon. Tunnelma Ocean Beach Club - Gran Canariassa on kuin astuisit erittäin suureen ja viihtyisään olohuoneeseen tai puutarhaan, jossa on tilaa kaikille, sekä ulkona että sisällä.

Uutuus! Nyt voit myös varata lomailua helpottavan Lollon & Bernien pienen Bambino -paketin, joka sisältää vaippoja, pesulappuja, ruokalapun sekä vaipparoskispusseja. Mukana on myös lastasi ilahduttava Lollon helistin.

Ocean Beach Club - Gran Canaria on pieni ja persoonallinen hotelli, jossa voi viettää rauhallista lomaa. Aamiainen, lounas ja illallinen nautitaan ravintolassa, jonka lähin naapuri on meri. Täällä sinulla on kaikki mahdollisuudet harrastaa liikuntaa myös loman aikana. Tarjolla on suositut SATS ELIXIAn ryhmäliikuntatunnit, hyvin varusteltu kuntosali sekä fitness. Lomalla on mukava myös rentoutua, joten suosittelemme käyntiä SPA-osastollamme, jossa on tarjolla runsaasti erilaisia hoitoja. Lyhyen matkan päässä hotellista on Playa del Curan paikallinen keskusta, jossa on muutamia ravintoloita ja yksi supermarket. Enemmän vaihtoehtoja on tarjolla Puerto Ricossa, jonne on matkaa noin 4 kilometriä.

Nuoremmille vieraille, jotka kaipaavat vaihtelua auringonoton ja uimisen välissä, tarjolla on Lollo & Bernies Mini Land sekä Teen Lounge.

Lue lisää hotellista Ocean Beach Club - Gran Canaria Piilota teksti Savuton Ocean Beach Club - Gran Canaria

Ocean Beach Club - Gran Canaria on täysin savuton hotelli, jossa tupakointi on sallittu ainoastaan yhdellä erikseen merkityllä tupakointialueella. Tietyt bungalowit ovat yksityisomistuksessa ja sen vuoksi tupakointi voi olla sallittua niiden terasseilla. Lue lisää kohdasta Hotellitiedot.

*Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan, mutta voit ostaa ne erikseen. Suora bussikuljetus ja matkatavaroiden lähtöselvitys hotellissa paluumatkalle lähtiessäsi ovat käytössäsi, kun lennät Thomas Cook Airlinesin lennoilla. Lue lisää kohdasta Hotellitiedot.

Osoite

Playa del Cura S/N
35140 Mogán, Gran Canaria
P. +34 928 56 09 37
Sähköposti (vain englanniksi): grancanaria@oceanbeachclub.net

Tarjonta Ocean Beach Club - Gran Canaria

Lähdöt ja hinnat