PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Sunwing Fañabe Beach

Hotellin luokitus: 4,5

 • Huoneistoja jopa 6 hengelle
 • Ilmainen WiFi koko hotellissa
 • Alle 12-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi
 • All Inclusive lisämaksusta
 • Lollo & Bernie
 • Lastenkerhossa myös suomenkielistä henkilökuntaa
 • Suora bussikuljetus*
 • Matkatavaroiden lähtöselvitys hotellissa*
 • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIAn liikuntatunteja
 • Lämmitetyt uima-altaat (n. 25 c)**
 • Babyallas aurinkokatoksen alla
 • Savuton

Erinomainen asuinympäristö Kanariansaarista vehreimmällä.

Tervetuloa Sunwing Fañabé Beachiin, joka on useamman kerran valittu Kanariansaarten parhaimmaksi perhehotelliksi. Eikä syyttä, sillä luonnonkauniilla ja vehreällä Teneriffan saarella voit viettää mukavaa perhelomaa hotellissa, jossa kaikki on käden ulottuvillasi riippumatta siitä, valitsetko Sunwing Fañabé Beachin huoneistoista kaikista pienimmän vai suurimman ja tilavimman perhehuoneiston. Huoneistot ovat valoisat, ilmavat ja niissä on kaikki lapsiperheiden kaipaamat varusteet. Lue lisää huoneistovaihtoehdoista.

Kesästä 2017 lähtien tämä hotelli on ns. Lisäarvoa-hotelli. Lisäarvoa-logo on tietyissä tarkkaan valituissa hotelleissamme, joissa vieraamme saavat tiettyjä lisäetuja. Näissä hotelleissa teemme tiivistä yhteistyötä hotellin johdon kanssa varmistaaksemme, että hotelli vastaa korkeita vaatimuksiamme. Läheinen yhteistyö antaa meille mahdollisuuden vaikuttaa hotellin asioihin pienintä yksityiskohtaa myöten. Lue lisää Lisäarvoa-hotelleista.

Uutuus! Nyt voit myös varata lomailua helpottavan Lollon & Bernien pienen Bambino -paketin, joka sisältää vaippoja, pesulappuja, ruokalapun sekä vaipparoskispusseja. Mukana on myös lastasi ilahduttava Lollon helistin.

Kaiken mukavaan lomailuun tarvitsemasi löydät hotellialueen sisäpihalta. Paikallisessa kortteliravintolassa, Vicente's Kitchen & Grill, on viihtyisä ulkoterassi allasalueen puolella. Täällä nautit herkullisen perheaterian kynttilänvalossa ja ruokalistalla on sekä espanjalaisia erikoisuuksia että kansainvälisiä suosikkeja. Hotellin sisäpihalla on uima-altaat, jotka ovat lämmitettyjä ja vesi on noin 25 asteista**. Täällä on myös Lollon & Bernien Mini Land, Mini Market, fitness, kuntosali, spa-osasto, buffetravintola sekä Teen Lounge, jossa nuoriso voi käydä pelaamassa Play Stationilla ja surffata netissä.

Illalla voit istahtaa alas showbaariin ja nauttia vilvoittavaa juomaa samalla kun ammattitaitoiset showteamin jäsenet nousevat lavalle esiintymään - luvassa on koko perheelle mukavaa viihdeohjelmaa.

Sunwing Fañabe Beach sijaitsee lähellä Playa de las Américasia, jossa on runsaasti ravintoloita ja kauppoja.

Lue lisää hotellista Sunwing Fañabe Beach Piilota teksti Savuton Sunwing Family Resorts

Hotelli on savuton. Tupakointi on sallittu vain erillisellä tupakointialueella. Lue lisää kohdasta Hotellitiedot.

Sunwing Inclusive

Varatessasi Sunwing Inclusive –ateriapaketin nautit buffetaamiaisen jokaisena aamuna sekä buffetlounaan ja –illallisen viitenä päivänä seitsemästä (tai kymmenenä päivänä neljästätoista) hotellin monipuolisesta buffetpöydästä.

Sunwing All Inclusive

Mikäli haluat hemmotella itseäsi, varaa All Inclusive. Varaa jo ennen matkaa ja voit syödä ja juoda lomasi aikana joka päivä niin paljon kuin ikinä jaksat monipuolisesta aamiais-, lounas-, ja illallisbuffetistamme. Jäätelö ja kahvi sisältyvät luonnollisesti hintaan. Lapset syövät ilmaiseksi! Lue lisää ateriapaketeistamme.

Huom! Molempia Inclusive-ateriapaketteja on myynnissä vain rajoitettu määrä. Varaa omasi mahdollisimman hyvissä ajoin!

* Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan, mutta voit varata ne erikseen lisämaksusta. Suora bussikuljetus ja kotimatkan lähtöselvitys hotellissa koskevat vieraitamme, jotka matkustavat Thomas Cook Airlinesin lennoilla. Lue lisää kohdasta Hotellitiedot. Lue lisää Easy Travelista.

**Hotellin altaat ovat lämmitettyjä 1.11.-30.4. ja vesi on noin 25 astetta.

Osoite

Londres 4
38660 Playas de Fañabe - Adeje
P. +34 922 761 700

Tarjonta Sunwing Fañabe Beach

Lähdöt ja hinnat