PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Sunwing Fañabe Beach

Hotellin luokitus: 4,5

  • Huoneistoja jopa 6 hengelle
  • Ilmainen WiFi koko hotellissa
  • Kätevät ateriapaketit lisämaksusta
  • Alle 12-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi
  • Lastenkerhossa myös suomenkielistä henkilökuntaa sekä Lollo & Bernie
  • Lähellä rantaa
  • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIAn liikuntatunnit sisältyvät hintaan
  • Babypool aurinkokatoksen alla

Erinomainen asuinympäristö Kanariansaarista vehreimmällä.

Tervetuloa Sunwing Fañabé Beachiin, joka on useamman kerran valittu Kanariansaarten parhaimmaksi perhehotelliksi. Eikä syyttä, sillä luonnonkauniilla ja vehreällä Teneriffan saarella voit viettää mukavaa perhelomaa hotellissa, jossa kaikki on käden ulottuvillasi riippumatta siitä, valitsetko Sunwing Fañabé Beachin huoneistoista kaikista pienimmän vai suurimman ja tilavimman perhehuoneiston. Huoneistot ovat valoisat, ilmavat ja niissä on kaikki lapsiperheiden kaipaamat varusteet. Lue lisää huoneistovaihtoehdoista.

Lisätietoja Lisäarvoa-hotelleista.

Kaiken mukavaan lomailuun tarvitsemasi löydät hotellialueen sisäpihalta. Paikallisessa kortteliravintolassa, Vicente's Kitchen & Grill, on viihtyisä ulkoterassi allasalueen puolella. Täällä nautit herkullisen perheaterian kynttilänvalossa ja ruokalistalla on sekä espanjalaisia erikoisuuksia että kansainvälisiä suosikkeja. Hotellin sisäpihalla on uima-altaat, jotka ovat lämmitettyjä ja vesi on noin 25 asteista**. Täällä on myös Lollon & Bernien Mini Land, Mini Market, fitness, kuntosali, spa-osasto, buffetravintola sekä Teen Lounge, jossa nuoriso voi käydä pelaamassa Play Stationilla ja surffata netissä.

Illalla voit istahtaa alas showbaariin ja nauttia vilvoittavaa juomaa samalla kun ammattitaitoiset showteamin jäsenet nousevat lavalle esiintymään - luvassa on koko perheelle mukavaa viihdeohjelmaa.

Sunwing Fañabe Beach sijaitsee lähellä Playa de las Américasia, jossa on runsaasti ravintoloita ja kauppoja.

Internet
Kaikissa Sunwing Family Resortseissa on ilmainen WiFi*. Ota mukaan oma älypuhelimesi, iPad, tabletti, pc, mac ja kirjaudu nettiin.

*Nettiyhteyden nopeus vaihtelee.

Hotellin omat My Sunwing -infosivut
Hotellin omilta MySunwing-infosivuilta löydät tietoa treenaus- ja aktiviteettiohjelmista, lisätietoja All Inclusive -ateriapakettien sisällöistä sekä hyödyllisiä tietoja hotellin muusta tarjonnasta ja palveluista. Hotelli saattaa toisinaan ilman ennakkoilmoitusta muuttaa aktiviteettiohjelman sisältöä ja aikoja. Ajankohtaisen ohjelman ja ravintoloiden aukioloajat saat saavuttuasi perille hotelliin.

Voit käyttää hotellin infosivuja omalla älypuhelimellasi, tietokoneellasi tai tabletillasi. Sivustolle pääset myös tietokoneilla, joita on lainattavissa Help Desk -alueella.

Sunwing sosiaalisessa mediassa
Tiesithän, että voit seurata Sunwing Fañabé Beachia sosiaalisessa mediassa. Tykkää Sunwing Fañabé Beachistä Facebookissa.

Savuton hotelli
Sunwing Fañabé Beach on savuton hotelli, jossa tupakointi on sallittu vain erikseen merkityllä alueella. Tupakointikielto koskee kaikkia huoneistoja sekä parvekkeita/terasseja ja myös sähkötupakan käyttö on kielletty.

Lääkäripalvelut
Lääkäri on tavattavissa hotellilla vähintään viitenä päivänä viikossa. Lisätietoja lääkärin vastaanottoajoista saat Help Deskiltä. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Mikäli tarvitset kääntyä lääkärin puoleen vastaanottoaikojen ulkopuolella, ota yhteys Help Deskiin niin he tilaavat sinulle lääkärin. Lääkärin vastaanotolla käynnit ja lääkärin kotikäynnit ovat maksullisia.

Sopivuus liikuntaesteisille
Varattavissa on myös liikuntaesteisille sopivia huoneistoja, lue lisää kohdasta asumien.

Hotellialueella on ramppeja. Altaaseen pääsee rappuja pitkin (myös kaide) sekä rampin kautta (kaide ja kalteva pohja).

Parkkipaikat:
Hotellin parkkihallissa on rajoitettu määrä parkkipaikkoja.

Resort Service/Help Desk
Avoinna 24 t/vrk. Uloskirjautuminen klo 12.00. Hotellin lähellä on pankkiautomaatti.

Kausi
Hotelli on avoinna vuoden ympäri.

Ympäristö
Lue lisää ympäristötyöstämme Sunwing Family Resortsin ympäristösivuilta.

Hotellinjohtaja
Gabrie

Lue lisää hotellista Sunwing Fañabe Beach Piilota teksti Sunwing Inclusive

Varatessasi Sunwing Inclusive –ateriapaketin nautit buffetaamiaisen jokaisena aamuna sekä buffetlounaan ja –illallisen viitenä päivänä seitsemästä (tai kymmenenä päivänä neljästätoista) hotellin monipuolisesta buffetpöydästä.

Sunwing All Inclusive

Mikäli haluat hemmotella itseäsi, varaa All Inclusive. Varaa jo ennen matkaa ja voit syödä ja juoda lomasi aikana joka päivä niin paljon kuin ikinä jaksat monipuolisesta aamiais-, lounas-, ja illallisbuffetistamme. Jäätelö ja kahvi sisältyvät luonnollisesti hintaan. Lapset syövät ilmaiseksi! Lue lisää ateriapaketeistamme.

Huom! Molempia Inclusive-ateriapaketteja on myynnissä vain rajoitettu määrä. Varaa omasi mahdollisimman hyvissä ajoin!

Tarjonta Sunwing Fañabe Beach

Lähdöt ja hinnat