PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Sunprime Ocean View

Hotellin luokitus: 4

  • Ikäraja 16 vuotta
  • Ilmainen WiFi kaikkialla hotellissa
  • Kätevät ateriapaketit lisämaksusta
  • Lähellä keskustaa
  • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIAn liikuntatunteja
  • Rauhallinen uima-allas
  • Jääkaappi huoneessa
  • Sopii aikuisille

Tervetuloa Sunprime Ocean View -hotelliin – Tjäreborgin toiseen Sunprime-hotelliin ihastuttavalla Teneriffan saarella.

Sunprime Ocean View on raikas ja moderni aikuisille suunnattu hotelli suositussa Playa de las Américasin lomakohteessa, lähellä kauppoja, ravintoloita ja baareja. Lyhyen kävelymatkan päässä on myös rantakatu sekä suosittu uimaranta. Kun haluat lähteä golfaamaan, mukavan matkan päässä ovat myös useat Teneriffan parhaimmista golfkentistä.

Kesästä 2017 lähtien tämä hotelli on ns. Lisäarvoa-hotelli. Lisäarvoa-logo on tietyissä tarkkaan valituissa hotelleissamme, joissa vieraamme saavat tiettyjä lisäetuja. Näissä hotelleissa teemme tiivistä yhteistyötä hotellin johdon kanssa varmistaaksemme, että hotelli vastaa korkeita vaatimuksiamme. Läheinen yhteistyö antaa meille mahdollisuuden vaikuttaa hotellin asioihin pienintä yksityiskohtaa myöten. Lue lisää Lisäarvoa-hotelleista.

Hotellin huoneistoissa ja sviiteissä on moderni sisustus ja tyylikäs design. Kuten aina Sunprime-hotelleissa, myös tässä hotellissa hintaan sisältyy WiFi, kylpypyyhkeet ja ihanat kylpytakit, jotka lisäävät viihtyvyyttä ja mukavuutta lomailuusi.

Pienellä allasalueella on mukavat aurinkotuolit, ja talvikaudella hotellin uima-allas on lämmitetty 25 asteiseksi**. Halutessasi tarjota itsellesi lisää hemmotteluhetkiä olet tervetullut nauttimaan Sunprime Spa -osastolle erilaisista ja ihanista koko kehon hoidoista. Halutessasi voit jo etukäteen kotimaassa varata tietyt spa-paketit.

Sunprime Ocean View tarjoaa myös loistavat liikuntamahdollisuudet lomasi aikana. Voit osallistua SATS ELIXIAn kouluttamien ohjaajien ryhmäliikuntatunneille tai treenata omatoimisesti kuntosalilla. Tietenkin kaikki treenaaminen on ilmaista.

Täydellisen lomapäivän aloituksen tarjoaa Sunprime Restaurant, jonne katetaan joka aamu herkullinen aamiaisbuffet. Aamiaisen lisäksi tarjolla on myös muita käteviä ateriapaketteja. Jos haluat osallistua retkelle tai nauttia illallisen välillä jossain toisessa ravintolassa, suosittelemme varaamaan Sunprime Inclusive -paketin, johon sisältyy lounas ja illallinen viitenä päivänä seitsemästä lomapäivästä.

*Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan, mutta voit ostaa ne erikseen lisämaksusta. Suora bussikuljetus ja lähtöselvitys hotellissa ovat voimassa, mikäli lennät Thomas Cook Airlines Scandinavian lennolla Helsingistä. Lue lisätietoja kohdasta Hotellitiedot.

** Uima-allas on lämmitetty 25 asteeseen 1.11.-15.4. Veden lämpötila saattaa vaihdella ulkolämpötilan mukaan.

Lue lisää hotellista Sunprime Ocean View Piilota teksti Osoite

Calle Venezuela 10
38660 Playa de las Américas
Teneriffa
P. +34 922 790 266

Tarjonta Sunprime Ocean View

Lähdöt ja hinnat