PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Sunwing Arguineguin Seafront

Hotellin luokitus: 4,5

  • Huoneistoja jopa 6 hengelle
  • Ilmainen Wifi koko hotellissa
  • Kätevät ateriapaketit lisämaksusta
  • Alle 12-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi
  • Lastenkerhossa myös suomenkielistä henkilökuntaa sekä Lollo & Bernie
  • Merenrannalla
  • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIAn liikuntatunnit sisältyvät hintaan
  • Babypool aurinkokatoksen alla

Sunwing Arguineguín Seafront toivottaa sinut ja koko perheesi tervetulleeksi viihtymään! Hotellin sijainti Gran Canarian etelärannikolla on upea ja melkein kaikista huoneistoista on merinäköala.

Sunwing Arguineguín Seafrontin allasalueella on koko perheelle sopivia uima-altaita. Kaikki altaat ovat lämmitettyjä talvikaudella, n. 25 °C**. Huoneistoista on lyhyt matka hotellin palveluihin, esimerkiksi ravintoloihin, baareihin, Mini Landiin, Fitness & Spa -osastolle ja Help Deskiin.

Lue lisää Lisäarvoa-hotelleista.

Sunwing Arguineguín Seafront on moderni ja tyylikäs perhehotelli. Täällä asut hyvin varusteluissa huoneistoissa. Hotellissa on useita erilaisia huoneistotyyppejä, joista löydät varmasti itsellesi sopivimman. Mikäli kaipaat hieman luksusta, kannattaa varata Royal Family Suite -huoneisto, jolloin saat hieman ylimääräistä, kuten tervetulopaketin, Royal-kylpytakit sekä erittäin mukavat vuoteet. Lähtiessäsi lomalle pikkulasten kanssa kannattaa varata suosittu Happy Baby-huoneisto, jonka varustelussa on kiinnitetty erityishuomio perheen pienokaisten lomailun onnistumiseen.

Miguel's Kitchen & Grill on moderni à la carte -ravintola, jonka ruokalistalla on Sunwing-klassikoita, kuten hampurilaisia, caesarsalaattia sekä useita herkullisia, espanjalaisia ruokia.

Sunwing Arguineguín Seafront ei olisi mitään ilman illan showesityksiä. Ammattitaitoiset artistit viihdyttävät hotelliyleisöä useina iltoina viikossa esiintymällä hotellin ulkoilmanäyttämöllä. Hotellin muita tärkeitä kohtaamispaikkoja ovat Mini Market & Deli, Lollon & Bernien Mini Land, Teen Lounge sekä hieno Fitness & Spa -osasto.

Kesäksi 2018 hotelli kunnostetaan osittain, ja Sunwing Arguineguín Seafront on suljettu 17.4.-19.6.2018.

Sunwing Arguineguin Seafront -hotellista on noin 500 metriä pienen ja rauhallisen Arguineguínin kalastajakylän keskustaan, jossa on kourallinen ravintoloita sekä muutamia kauppoja.

Lue lisää hotellista Sunwing Arguineguin Seafront Piilota teksti Hotellitiedot

Internet
Kaikissa Sunwing Family Resortseissa on ilmainen WiFi*. Ota mukaan oma älypuhelin, iPad, tabletti, pc, mac ja kirjaudu nettiin.

* Nettiyhteyden nopeus vaihtelee.

Hotellin infosivut
Hotellin omilta MySunwing-infosivuilta löytyy tietoa treenaus- ja aktiviteettiohjelmista, lisätietoja All Inclusive -ateriapakettien sisällöistä sekä hyödyllisiä tietoja hotellin muusta tarjonnasta ja palveluista. Hotelli saattaa toisinaan ilman ennakkoilmoitusta muuttaa aktiviteettiohjelman sisältöä ja aikoja. Ajankohtaisen ohjelman ja ravintoloiden aukioloajat saat saavuttuasi perille hotelliin.

Voit käyttää hotellin infosivuja omalla älypuhelimellasi, tietokoneellasi tai tabletillasi. Sivustolle pääset myös tietokoneilla, joita on lainattavissa Help Desk -alueella.

Sunwing sosiaalisessa mediassa
Tiesithän, että voit seurata Sunwing Arguineguín Seafrontia sosiaalisessa mediassa. Tykkää Sunwing Arguineguin Seafrontista Facebookissa.

Savuton Sunwing Family Resorts
Hotelli on savuton. Tupakointikielto koskee myös sähkötupakkaa. Tupakointi on sallittu vain erillisellä tupakointialueella. Lue lisää kohdasta Hotellitiedot.

Lääkäripalvelut
Lääkäri on tavattavissa vähintään viitenä päivänä viikossa. Lisätietoja lääkärin vastaanottoajoista voit tiedustella Help Deskiltä. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Mikäli sinun tarvitsee kääntyä lääkärin puoleen vastaanottoaikojen ulkopuolella, ota yhteys Help Deskiin niin he tilaavat sinulle lääkärin. Lääkärin vastaanotolla käynnit & lääkärin kotikäynnit ovat maksullisia.

Sopivuus liikuntaesteisille
Liikuntaesteisille sopivia huoneistoja varattavissa. Lue lisää liikuntaesteisille sopivista huoneistoista.

Alueella on ramppeja. Altaaseen on portaat ja kaide sekä ramppi, jossa kaide (altaasssa viisto pohja).

Parkkipaikat:
Rajoitettu määrä yleisellä parkkipaikalla.

Resort Service/Help Desk
Avoinna 24 t/vrk. Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00. Hotellissa on myös pankkiautomaatti.

Kausi
Hotelli on avoinna vuoden ympäri.

Kesäksi 2018 Sunwing Arguineguín Seafront kunnostetaan osittain, joten hotelli on suljettu 17.4.-19.6.2018.

Ympäristö
Lue lisää ympäristötyöstämme Sunwing Family Resortsin ympäristösivuilta.

Hotellinjohtaja
David Callow

Osoite
Avda Los Canarios no 21
35 129 Patalavaca
Arguineguín
Gran Canaria, Spain
P. +34 928 735 701
Sähköposti (vain englanniksi): frontdesk.arg@sunwing.net

Sunwing Inclusive

Varatessasi Sunwing Inclusive -ateriapaketin nautit buffetaamiaisen jokaisena aamuna sekä buffetlounaan ja -illallisen viitenä päivänä seitsemästä (tai kymmenenä päivänä neljästätoista) hotellin monipuolisesta buffetpöydästä. Lue lisää ateriapaketeistamme.

Inclusive-ateriapaketteja on myynnissä vain rajoitettu määrä. Varaa omasi mahdollisimman hyvissä ajoin!

Tarjonta Sunwing Arguineguin Seafront

Lähdöt ja hinnat