PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Sunwing Arguineguin Seafront

Hotellin luokitus: 4,5

 • Huoneistoja jopa 6 hengelle
 • Ilmainen Wifi koko hotellissa
 • Alle 12-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi
 • All Inclusive lisämaksusta
 • Lollo & Bernie
 • Lastenkerhossa myös suomenkielistä henkilökuntaa
 • Suora bussikuljetus*
 • Lähtöselvitä matkatavarasi jo hotellissa*
 • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIAn liikuntatunteja
 • Lämmitetyt uima-altaat, n. 25 °C**
 • Babyallas aurinkokatoksen alla
 • Savuton

Sunwing Arguineguín Seafront toivottaa sinut ja koko perheesi tervetulleeksi viihtymään! Hotellin sijainti Gran Canarian etelärannikolla on upea ja melkein kaikista huoneistoista on merinäköala.

Sunwing Arguineguín Seafrontin allasalueella on koko perheelle sopivia uima-altaita. Kaikki altaat ovat lämmitettyjä talvikaudella, n. 25 °C**. Huoneistoista on lyhyt matka hotellin palveluihin, esimerkiksi ravintoloihin, baareihin, Mini Landiin, Fitness & Spa -osastolle ja Help Deskiin.

Kesästä 2017 lähtien tämä hotelli on ns. Lisäarvoa-hotelli. Lisäarvoa-logo on tietyissä tarkkaan valituissa hotelleissamme, joissa vieraamme saavat tiettyjä lisäetuja. Näissä hotelleissa teemme tiivistä yhteistyötä hotellin johdon kanssa varmistaaksemme, että hotelli vastaa korkeita vaatimuksiamme. Läheinen yhteistyö antaa meille mahdollisuuden vaikuttaa hotellin asioihin pienintä yksityiskohtaa myöten. Lue lisää Lisäarvoa-hotelleista.

Sunwing Arguineguín Seafront on moderni ja tyylikäs perhehotelli. Täällä asut hyvin varusteluissa huoneistoissa. Hotellissa on useita erilaisia huoneistotyyppejä, joista löydät varmasti itsellesi sopivimman. Mikäli kaipaat hieman luksusta, kannattaa varata Royal Family Suite -huoneisto, jolloin saat hieman ylimääräistä, kuten tervetulopaketin, Royal-kylpytakit sekä erittäin mukavat vuoteet. Lähtiessäsi lomalle pikkulasten kanssa kannattaa varata suosittu Happy Baby-huoneisto, jonka varustelussa on kiinnitetty erityishuomio perheen pienokaisten lomailun onnistumiseen.

Miguel's Kitchen & Grill on moderni à la carte -ravintola, jonka ruokalistalla on Sunwing-klassikoita, kuten hampurilaisia, caesarsalaattia sekä useita herkullisia, espanjalaisia ruokia.

Uutuus! Nyt voit myös varata lomailua helpottavan Lollon & Bernien pienen Bambino -paketin, joka sisältää vaippoja, pesulappuja, ruokalapun sekä vaipparoskispusseja. Mukana on myös lastasi ilahduttava Lollon helistin.

Sunwing Arguineguín Seafront ei olisi mitään ilman illan showesityksiä. Ammattitaitoiset artistit viihdyttävät hotelliyleisöä useina iltoina viikossa esiintymällä hotellin ulkoilmanäyttämöllä. Hotellin muita tärkeitä kohtaamispaikkoja ovat Mini Market & Deli, Lollon & Bernien Mini Land, Teen Lounge sekä hieno Fitness & Spa -osasto.

Kesäksi 2018 hotelli kunnostetaan osittain, ja Sunwing Arguineguín Seafront on suljettu 17.4.-19.6.2018.

Sunwing Arguineguin Seafront -hotellista on noin 500 metriä pienen ja rauhallisen Arguineguínin kalastajakylän keskustaan, jossa on kourallinen ravintoloita sekä muutamia kauppoja.

Lue lisää hotellista Sunwing Arguineguin Seafront Piilota teksti Sunwing Inclusive - Lapset syövät ilmaiseksi!

Varatessasi Sunwing Inclusive -ateriapaketin nautit buffetaamiaisen jokaisena aamuna sekä buffetlounaan ja -illallisen viitenä päivänä seitsemästä (tai kymmenenä päivänä neljästätoista) hotellin monipuolisesta buffetpöydästä. Lue lisää ateriapaketeistamme.

Inclusive-ateriapaketteja on myynnissä vain rajoitettu määrä. Varaa omasi mahdollisimman hyvissä ajoin!

Savuton Sunwing Family Resorts

Hotelli on savuton. Tupakointi on sallittu vain erillisellä tupakointialueella. Lue lisää kohdasta Hotellitiedot.

* Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan, mutta voit varata ne erikseen lisämaksusta. Suora bussikuljetus ja lähtöselvitys hotellissa on voimassa, mikäli matkustat Thomas Cook Airlines Scandinavian lennolla Helsingistä. Lue lisää kohdasta Hotellitiedot. Lisätietoa Easy Travelista.

** Lämmitetyt (n. 25 °C) uima-altaat 1.11.-30.4. Veden lämpötila vaihtelee vuorokauden aikana ulkolämpötilan mukaan.

Osoite

Avda. Los Canarios no 21,
35 129 Patalavaca - Mogán,
Gran Canaria, Spain
P. +34 928 73 57 01

Sähköposti (vain englanniksi): frontdesk.arg@sunwing.net

Tarjonta Sunwing Arguineguin Seafront

Lähdöt ja hinnat