Jooga- ja pilatesmatkat Tjäreborgilta
Sport Yoga

Jooga ja pilates

Joogaa ja pilatesta lämmössä

Tehokasta ja samaan aikaan rentouttavaa. Ei siis mikään ihme, että joogan ja pilateksen suosio kasvaa jatkuvasti. Monissa hotelleissamme on tarjolla joogatunteja, joille voit osallistua muun lomaohjelmasi ohessa. Innokkaimmille harrastajille tarjoamme myös ohjattuja jooga- ja pilatesviikkoja. Valikoimastamme löydät myös lomakohteita, kuten Bali ja Intia, joissa jooga kuuluu olennaisena osana alueen kulttuuriin.

Joogan hyödyt

Joogalla on monia positiivisia vaikutuksia, kuten:

Lisää: Voimaa, kuntoa, tasapainoa, keskittymiskykyä

Vähentää: Stressiä, levottomuutta, masennusta, kipua (erityisesti alaselässä ja niskassa)

OHJATUT JOOGA- JA PILATESMATKAT

Inspiroivia jooga- ja pilatesmatkoja kokeneiden ohjaajien kanssa

Marjaana ohjaamassa joogaa

Joogaviikko Madeiralla

Vaelluksilla kuljetaan vehreissä metsissä, ihastelllaan jylhiä maisemia sekä tutustutaan saaren rikkaaseen kasvillisuuteen. Patikoinnin vastapainoksi voidellaan niveliä ja hoidetaan lihaksia lempeällä IISI-joogalla.

Lumia Wellness ohjaajat Piia ja Sini

Jooga- ja pilatesloma Teneriffalla

Tällä aktiivilomalla pääset huoltamaan kehoasi ja mieltäsi lempein jooga- ja pilatesharjoituksin: aamuisin energisoivia harjoituksia, iltaisin laskeudutaan kohti hyvää unta rauhoittavien harjoitusten avulla Lumia Wellness ohjaajien opastamina.

Pilatesloma Kreetalla

Moni pilateslomalta palannut on todennut, että kaunis musiikki, huojuvat palmut ja taustalla kuuluva meren kohina ovat tehneet treenihetkistä taianomaisen kokemuksen.
Pilatesloma järjestetään tällä kertaa kauniilla Kreetan saarella.

Joogaviikko Rodoksella syksyllä

Viikon ohjelma tarjoaa sopivassa suhteessa hikeä ja harmoniaa, kreikkalaista tunnelmaa sekä herkkuruokaa hyvässä seurassa. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäksi joogatunneilla saa olla hauskaa!

Nainen joogaamassa laiturilla

Joogaloma – aikaa itselle

Kun me käymme läpi palautteita joogamatkoilta, nousevat tietyt asiat toistuvasti esiin. Usein mainitaan loman sosiaalinen ulottuvuus eli mukava samanhenkinen seura. Toinen useasti koettu on ohjaajan kautta saatu into, ilo ja inspiraatio. Kolmantena tietysti myös uuden oppiminen ja karttuneet taidot.

Uusi tapa löytää joogaloma - myös sovelluksessa

Uusi tapa löytää seuraava joogalomasi

Tuntuuko sopivan treeniloman löytäminen haasteelliselta? Tai haluatko yhdistää joogan johonkin toiseen lajiin lomallasi? Uusi hakutoimintomme auttaa sinua löytämään juuri toiveidesi mukaisen loman.

JOOGAKOHTEET

Poimintoja parhaista joogakohteistamme ympäri maailmaa.

Matkat Balille - täydellinen joogakohde

Bali

Bali on hyvinvoinnin ja joogan mekka. Suuntaa vaikka Ubudiin, jossa on tarjolla paljon joogatunteja. Poikkea myös paikallisiin kahviloihin ja ravintoloihin, jotka tarjoavat värikästä ja terveellistä ruokaa ja raakaravintoa. Kylässä sijaitsee myös ympäri maailmaa tunnettu The Yoga Barn.

Joogan ja hyvinvoinnin mekka

Sri Lanka - täydellinen joogakohde

Sri Lanka

Loma Sri Lankassa hellii kaikkia aisteja. Tasokkaat joogatunnit ja kaunis ympäristö tuovat hyvinvointia sekä keholle että mielelle. Rannikolla on useita joogaretriittejä ja joogastudioita, joihin voi poiketa myös vain yksittäiselle tunnille.

Loma kaikille aisteille

Lähde joogamatkalle Marokkoon

Marokko

Jos haluat asua lomallasi tasokkaasti ja ehkä yhdistää rentouttavan joogan ja vauhdikkaan surffauksen, Marokon Taghazout on juuri oikea kohde sinulle. Paradis Plage Surf, Yoga & Spa Resort -hotellissa joogakeskus on suoraan rannalla, ja täällä voit nauttia- täydellisestä rauhasta ja upeasta merimaisemasta.

Rentouttavaa joogaa ja vauhdikasta surffausta

HOTELLEJA JOISSA ON JOOGATUNTEJA

Nämä erinomaiset hotellit tarjoavat joogatunteja useita kertoja viikossa.

Sunprime Miramare Beach - täydellinen joogahotelli
Sunprime

Sunprime Hotels

Löydä rauha, hiljaisuus ja uutta energiaa Sunprime-hotelleissa, jotka on suunniteltu vain aikuiseen lomaan. Joogatunnit sisältyvät lomasi hintaan kaikissa Sunprime-hotelleissa.

Lähde joogamatkalle Sunwing Alcudia Beach -hotelliin
Sunwing

Sunwing Family Resorts

Nauti hetki omasta ajasta ja joogasta, kun lapset ovat uima-altaalla – perhehotelleissamme on jokaiselle jotakin. Joogatunnit ovat maksuttomia kaikissa Sunwing-hotelleissa.

Ocean Beach Club Makrigialos - täydellinen joogakohde
Ocean Beach Club

Ocean Beach Club

O.B.C.-hotelleissa tiedetään miten lomailijat pysyvät hyvällä mielellä ja hyvässä kunnossa! Kaikki ryhmäliikunta on maksutonta, joten aloita uusi lomapäivä vaikka joogatunnilla.

KAIKKI JOOGAHOTELLIT

Helsinki, 2 aikuista, 1 viikko
Suodata
0 / 0 hotellia