Sub-lautailua

Tjäreborg 2020-luvulla

2020

2020-luvun alku merkitsee uutta alkua yhtiölle, sillä vain muutamaa kuukautta aikaisemmin yhtiön aikaisempi omistajakonserni, brittiläinen Thomas Cook Group on ajautunut konkurssiin. Tjäreborg ja sen pohjoismaiset sisaryritykset ovat kuitenkin saaneet uudet omistajat ja jatkavat uudelle vuosikymmenelle Nordic Leisure Travel Groupina ja tutuilla matkanjärjestäjänimillä.

Helppoja aikoja ei kuitenkaan ole luvassa, sillä pian alkaa levitä uutisia Covid-19 -viruksesta. Vain muutamassa viikossa ympäri maailmaa otetaan käyttöön sulkutiloja ja kovia rajoituksia. Matkailuala kärsii ennennäkemättömällä tavalla. Maaliskuussa Tjäreborgin kaikki lomamatkat peruutetaan ja lentokoneet seisovat kentillä useita kuukausia. Kesällä 2020 osa maista alkaa vähitellen avautua ja heinäkuussa Tjäreborg ehtii toteuttaa lomamatkoja kolmisen viikkoa, kunnes tilanne taas huononee ja rajoitukset kiristyvät. Lennot keskeytetään.

2021
Pandemian johdosta matkailu on on edelleen olematonta. Talven aikana kuitenkin yhä useampi saa rokotukset ja EU ottaa käyttöön yhteisen koronapassin. Heinäkuussa 2021 Tjäreborg aloittaa taas lomalennot suosittuihin Välimeren kohteisiin lomannälkäisten suomalaisten iloksi.

Tietoa Tjäreborgista