Golfmatkat Madeiralle

GOLF MADEIRALLA

Golfaa Madeiralla

Golfaa Madeiralla, joka on kuin kukkiva puutarha kumpuilevine maastoineen ja mahtavine näkymineen.

Greenfee 365

Greenfee365

Tjäreborgin Greenfee365-yhteistyön ansiosta voit varata greenfee-aikasi mutkattomasti. Varaa yksi tai useampi kierros varmistaaksesi peliaikasi.

Golfbana på Madeira

Madeira on kuin kukoistava puutarha, missä pääset kokemaan upeita näkymiä ja luontoa. Voit helposti yhdistää lomaasi muutaman kierroksen golfkentällä tai vietä koko loma golfaten. Madeiralla on kaksi uskomattoman kaunista golfkenttää, jotka molemmat sijaitsevat fantastisen luonnon keskellä, ja näköalat on lyömättömät. Kentät sopivat kaikentasoisille golfaajille, mutta ne vaativat hyvää kuntoa, sillä maisemat ovat mäkisiä. Funchalista itään löydät Palheiro Golfin, joka on Quinta do Palheiron trooppisen puutarhan vieressä. Kenttä sijaitsee upeassa puutarhassa, joka kukoistaa orkideoita, amarylliksiä, papukaijakukkia ja metrin korkuisia bougainvilleaa. Yli 30 000 eksoottista puuta eri puolilta maailmaa koristaa kenttää ja sen paikoin kapeita väyliä ja nopeita greenejä.

Noin 40 minuutin ajomatkan päässä Funchalista sijaitsee Club de Golf Santo da Serra. Upea 27-reikäinen golfkenttä, jossa on kolme eri luonteista yhdeksänreikäistä silmukkaa, Machico, Desertas ja Serras. Santo da Serran tunnusmerkki on henkeäsalpaava neljäs reikä ja haastava par 3, joka sijaitsee 181 metrin päässä keltaisesta teestä.

Majoituspaikka, joka sopii täydellisesti golfhotelliksi, on PortoBay Serra Golf., se on pieni, viehättävä hotelli lähellä Club de Golf Santo da Serraa. Hotellin päärakennus, vuodelta 1920, on luokiteltu osaksi alueen perintöä ja siellä on kaunis puutarha, jossa on lähes 100 erilaista kukkaa ja kasvia. Rentoutumista ja virkistystä varten hotellissa on kuntosali, sisäuima-allas ja sauna. Jos haluat kokea enemmän Madeiran luontoa löytyy hotellin ulkopuolelta useita vaellusreittejä.

Jos haluat asua Funchalissa, suosittelemme The Views Baiaa, joka on suosittu hotelli rauhallisessa ympäristössä kävelyetäisyydellä Funchalin nähtävyyksistä ja ostosmahdollisuuksista. Suosittelemme myös The Cliff Baytä, joka on korkeatasoinen hotelli.

Matkusta Tjäreborgin kanssa golfmatkalle Madeiralle tai yhdistä lomaasi muutama kierros golfia.

Suositellut golfhotellit

Porto Bay Serra Golf Madeira

PortoBay Serra Golf

Viehättävä, pieni hotelli rauhallisella luontoalueella lähellä Club de Golf Santo da Serran golfkenttää. Asut kauniissa ympäristössä Santo da Serrassa, jossa voit harrastaa kaikkea mahdollista ratsastuksesta golfiin ja levadavaelluksiin.

Lisätietoa golfaajille

Vuokraa-autolla golfkentälle

Kätevästi kentälle vuokra-autolla

Kun pelaat lomallasi golfia on ehdottomasti kätevintä ottaa käyttöön vuokra-auto, jolla siirtyminen kentille on kaikista kätevintä ja nopeinta.

Golfbägit

Golfbägit lasketaan lennolla erikoismatkatavaroihin, ja usein niille täytyy myös varata paikka lennolle etukäteen. Golfvarusteet eivät yleensä sisälly normaaliin matkatavaroiden painoon. Lentoyhtiöt veloittavat golfbägin kuljetuksesta erillisen lisämaksun. Golfvarusteiden kuljetuksesta perittävä maksu riippuu lippusi matkatavarakiintiöstä ja muusta matkatavarastasi. Golfbag ei saa painaa enempää kuin 15 kg ja se saa sisältää vain golfmailoja ja golfpalloja.

Golfvarusteiden kuljetus lentokentän ja hotellin välillä ei sisälly hintaan, vaan on kustannettava itse. Golfbägit otetaan lentokenttäbussiin vain, mikäli bussissa on tilaa ja silloin niistä veloitetaan pieni lisämaksu.

Golfkärry

Tilanpuutteen vuoksi kärryjä ei voi ottaa mukaan lennoille. Niitä on vuokrattavissa kaikilla kentillä perillä paikan päällä, mikäli kentillä kärryjen käyttö on sallittu. Hinta n. 6–12 euroa.