Matkat – Canico

  Caniço on viehättävä kylä noin 10 kilometrin päässä Funchalista. Tänne majoittuessasi lähelläsi on mahdollisuudet sekä rentoutumiseen että omatoimisiin seikkailuihin.
  Caniçossa on kaksi lomakohdetta samassa paketissa. Alkuperäinen Caniçon kylä sijaitsee pari kilometriä rannikolta sisämaahan. Uneliaassa pikkukylässä on kaunis toriaukio, sokkeloisia kapeita kujia ja kirsikkana kakun päällä viehättävä kirkko. Pienten peltojen muodostama tilkkutäkki erottaa kylän sisempänä saarella kohoavista vuorista. Caniçon uudempaa, merenrannalla sijaitsevaa osaa kutsutaan Caniço de Baixoksi. Sen kallioisella rannalla ja rantakadun varrella sijaitsevat useimmat kohteen hotellit.

  Asu hyvin Caniçossa

  Quinta Splendida Wellness & Botanical Garden sijaitsee meren yläpuolella Garajaun kylässä, Funchalin ja Caniçon välissä vain vartin päässä lentokentältä. Garajausta on helppo mennä paikallisbussilla Funchaliin, mutta myös Garajaussa on pieniä ravintoloita ja baareja kylän läpi kulkevan pääkadun varrella.

  Jos asut meren tuntumassa Sentido Galosol tai Sentido Galomar -hotellissa, tarjolla on laaja valikoima erilaisia palveluja. Galo Resort -lomakeskuksen alueella on muun muassa merivesialtaita, useita ravintoloita ja erilaisia fitness- ja joogatunteja, jotka soveltuvat myös ryhmille. Sentido Galomar on aikuisille suunnattu erillinen Galo Resortin osa. Hotelli sopii erinomaisesti ilman lapsia matkustaville aikuisille.

  Rentoudu Caniçossa

  Caniçossa tai Garajaussa lomaa viettäessäsi sinulla on erinomainen tilaisuus tutustua Madeiran saareen ja sitä ympäröivään mereen. Voit esimerkiksi lähteä Madeiran kuuluisia levada-kastelukanavia seuraileville vaellusreiteille tai päiväretkelle naapurisaari Porto Santolle, jolla Madeirasta poiketen on leveitä hiekkarantoja. Sukellus on myös suosittua ajanvietettä Caniçossa. Jos haluat tekemistä kohteesi lähellä, pääset helposti saaren pääkaupunkiin Funchaliin ihastelemaan markkinoita ja elämänmenoa sekä kenties vierailemaan Blandy's Wine Lodgessa maistelemassa viiniä. Jos haluat kierrellä saarta omaan tahtiisi, suosittelemme varaamaan vuokra-auton matkavarauksen yhteydessä. Voit valita itse autonvuokrauksen keston, mutta vähimmäisaika on kolme päivää.
  Hyvä tietää
  • Edullisia hotelleja
  • Edullisia ravintoloita
  • Lyhyt lentokenttäkuljetus

  Muiden mielipiteet kohteesta Canico

  Tee matkahaku – Canico