Matkat – Santo da Serra

Tervetuloa Santo da Serraan, jossa golfkentät, luontoelämykset ja vaellusreitit odottavat sinua aivan hotellisi läheisyydessä.

Santo da Serran pieni lomakohde sijaitsee Madeiran itäosassa ylhäällä vuorilla, noin kymmenen kilometrin päässä rannikosta. Täällä lomaillessasi voit nauttia runsain mitoin saaren kauniista luonnosta joko levada-vaelluksilla, ratsastusretkillä tai golfkentällä. Viikonloppuisin kylässä pidetään kuuluisat markkinat, jotka houkuttelevat paikalle kävijöitä kaikkialta saarelta ostamaan sekä paikallisia että muita tuotteita. Jos haluat nähdä enemmän saarta, voit helposti matkustaa bussilla Machicon kylään tai Funchalin kaupunkiin. Voit tietysti myös valita hotellin myös jostain toisesta Madeiran kohteestamme.

Porto Bay Serra Golf

Viihtyisän Porto Bay Serra Golf -hotellin kaikki yksityiskohdat on mietitty huolella, ja ravintola on erikoistunut saaren omiin makuihin. Ruokalistalla on herkkuja, joiden raaka-aineet on saatu niin merestä kuin pelloiltakin.

Clube de Golf Santo da Serran golfpaketti

Clube de Golf Santo da Serra on 27-reikäinen kenttä, jossa on kolme erilaista osaa – kentällä ei siis pääse helposti kyllästymään! Kun lisätään vielä ihastuttavat maisemat, joissa voi lepuuttaa silmiään lyöntien välissä, ikimuistoinen golfkokemus on valmis. Varatessasi tiiausajat jo ennen matkaa, säästät aikaa kohteessa ollessasi. Tiiausajat voit varata golfkentän omilta nettisivuilta.

Koe Madeira

Madeiran saari on kuin tehty itsenäisiin tutkimusretkiin. Kun varaat vuokra-auton matkavarauksesi yhteydessä, voit liikkua helposti saaren hyväkuntoisilla teillä ja löytää omat paikkasi. Retkelläsi voit vaikkapa syödä lounasta jossakin pikkukylässä tai ihailla maisemia saaren korkeimmalta huipulta, Pico Ruivolta. Saaren pääkaupungissa Funchalissa kannatta myös vierailla, miksei jopa useitakin kertoja. Siellä on muun muassa ihastuttavat markkinat, upeita puistoja ja puutarhoja sekä viinitaloja, jotka tuottavat ja myyvät saaren ylpeyttä, madeiraviiniä.

Hyvä tietää
 • Lähellä golfkenttää
 • Erittäin tyytyväisiä asiakkaita
 • Rauhallinen lomakohde
 • Edullinen autonvuokraus
Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta Santo da Serra

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Sää
 • tammikuu
19°13°
5
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
19
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
19°13°
5
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
17
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
19°14°
6
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
20
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
20°14°
7
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
21
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
20°15°
6
Aurinkotuntia/pv
19°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
22°18°
6
Aurinkotuntia/pv
20°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
24°19°
7
Aurinkotuntia/pv
22°
Veden lämpötila
29
Sateettomia päiviä
 • elokuu
25°20°
8
Aurinkotuntia/pv
22°
Veden lämpötila
28
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
25°19°
7
Aurinkotuntia/pv
23°
Veden lämpötila
23
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
24°18°
6
Aurinkotuntia/pv
22°
Veden lämpötila
21
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
22°16°
5
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
19
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
20°14°
5
Aurinkotuntia/pv
19°
Veden lämpötila
18
Sateettomia päiviä
Rannat
Santo da Serrassa ei ole rantaa hotellin yhteydessä. Rannikolla Santo da Serrasta etelään on kuitenkin muutamia erilaisia rantoja, joista valita. Praia das Palmeiras -rannalla Santa Cruzissa on laavahiekkaa ja kiviä. Lähistössä on myös Aquaparque Madeiran vesipuisto. Madeiran lentokentän lähellä on myös Praia de S. Roquen kivirnata ja Machicon rannalla on kullankeltaista hiekkaa Saharasta.
Lue lisää Madeiran rannoista.
Lennot ja kuljetukset

Lentoaika

Noin 6 t Helsingistä.

Näin matkustat tänne

Madeiralle voit matkustaa Tjäreborgin tilauslennolla Helsingistä ympäri vuoden.

Pääset Santo da Serraan myös reittilennoilla mihin aikaan vuodesta tahansa, ja voit itse määritellä matkasi pituuden.

Lento laskeutuu Funchalin kentälle.
Tilauslennot:
Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan, kuljetukset tulee järjestää omatoimisesti. Suosittelemme vuokra-autoa.

Reittilennot:
Jos olet varannut reittilennoilla toteutettavan matkapaketin, suosittelemme, että varaat yksityisen kuljetuksen etukäteen. Kuljetus varataan joko matkavarauksen yhteydessä tai soittamalla Asiakaspalveluumme. Matka-asiakirjassasi on tarkemmat tiedot siitä, missä kuljettaja odottaa sinua. Lue lisää kuljetuksista kohteessa, kun lennät reittilennoilla.

Matka lentokentältä Santo da Serraan kestää noin 15 minuuttia (n. 10 km).
Ruoka, juoma ja yöelämä
Santo da Serrassa on vain kourallinen ravintoloita ja baareja, joista useimmat sijaitsevat hotellien yhteydessä. Hieman enemmän baareja, ravintoloita ja kahviloita on Machicon keskustassa, noin 10 kilometrin päässä.
Santo de Serrassa ei ole varsinaista yöelämää. Lähin paikka yöelämän viettoon on noin kymmenen kilometrin päässä sijaitseva Machico.
Ostokset
Viikonloppuisin kylässä pidetään kuuluisat markkinat, jotka houkuttelevat paikalle kävijöitä kaikkialta saarelta ostamaan sekä paikallisia että muita tuotteita. Jos haluat enemmän valikoimaa, kannattaa suunnistaa Machicon kylään tai pääkaupunki Funchaliin.
Aktiviteetit ja nähtävyydet
Santo da Serralla on edelleen hienon alueen maine. Täällä sijaitsee myös maailmanluokan golfkenttä Golfe Santo da Serra. Alueen kauniit puistot ovat näkemisen arvoisia. Suosittelemme lounastamista jossain alueen erinomaisista kartanoravintoloista.
Kulkuyhteydet
Paras tapa nähdä ja kokea Madeira on vuokrata auto. Voit varata auton jo ennen matkaa matkanvarauksen yhteydessä, mikä on sekä halvempaa että kätevämpää. Vuokra-auton saaminen paikan päällä varsinkin korkeasesongin aikaan voi olla vaikeaa, joten jos matkustat lomakohteeseen tilauslennolla, varaa Avis-auto jo ennen matkaa.

Jos olet varannut paketoidun matkan reittilennoilla, lue vuokra-auton varaamisesta sekä lisätietoja autoista tästä.
Santo da Serrasta pääsee bussilla muun muassa Funchaliin. Matka kestää noin tunnin. Taksin saat kätevimmin, kun pyydät hotellin henkilökuntaa tilaamaan taksin hotellille.
Kohdefakta

Palvelumme kohteessa

Santo da Serra on omatoimikohde. Tavoitat oppaamme vuorokauden ympäri palvelupuhelimesta, tekstiviestillä ja sähköpostilla halutessasi varata retkiä, vuokrata auton tai saada hyviä vinkkejä ja neuvoja. Jos emme voi ratkaista asiaa puhelimitse tai sähköpostilla, tulemme tapaamaan sinua omalle hotellillesi tai läheiselle hotellille.

Kestävä matkailu

Yrityksenä haluamme, että jokaisella lomamatkalla on merkitystä, sekä matkalle lähtijälle, että myös paikallisesti lomakohteissamme. Sen vuoksi pyrimme jatkuvasti vähentämään toiminnastamme aiheutuvia ympäristövaikutuksia niin kotimaassa, lentomatkoilla kuin myös hotelleissa ja lomakohteissamme. Lue lisää vastuullisuustyöstämme osoitteessa Kestävä matkailu Tjäreborgilla.

Rokotukset

Ei vaadita pakollisia rokotuksia.
Tarkista, että jäykkäkouristus-, kurkkumätä, polio- ja MPR (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko) -rokotuksesi ovat kunnossa. Myös hepatiitti A ja B -rokotusta suositellaan.
Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat terveyskeskuksista, matkailuklinikoilta tai sivultamme Terveys ja turvallisuus.

Paikalliset lait ja tavat

Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Välttääksesi mahdollisia yllätyksiä, tutustu maan säädöksiin ja tapoihin, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

Festivaalit

Funchal Marathon -maratooni 23.1.2022.

Madeiran karnevaaleja vietetään seuraavan kerran n. 23.2.- 6..3.2022, jolloin järjestetään erilaisia tapahtumia Funchalin keskustassa. Suuri karnevaalikulkue, jossa myös saaren sambaryhmät esiintyvät, järjestetään 26.2.2022.

Kukkaisfestivaalit järjestetään 1.10.-23.10.2021.
2.10. lapset rakentavat kukista maailmanrauhaa symboloivan "toivon muurin".
3.10. suuri kukkaiskulkue kiertää pitkin Funchalin katuja.
14.10.-17.10. järjestetään konsertti "The sound of Flowers".

Kesäkuussa 2022 on vuorossa lauantai-iltaisin Atlantic Festival, jolloin on luvassa ilotulituksia - 4.6., 11.6., 18.6. ja 24.6.2022.

Viinifestivaaleja vietetään 28.8.-11.9.2022 Estreito de Câmara de Lobosissa.

1.12.2021 aloitetaan Funchalin keskustassa jouluvalojen sytyttäminen.
1.12. (2021)-9.1. (2022) koko Funchal on koristeltu jouluisesti ja kaupungissa järjestetään erilaisia tapahtumia.
31.12. Uudenvuoden ilotulitus.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ympäristövero Santo da Serrassa

Santa Cruzin kunta on päättänyt periä ympäristöveroa kaikilta hotelleissa majoittuvilta. Vero on 1 euro per henkilö/yö, kuitenkin enintään 5 euroa per henkilö. Vero peritään kaikilta yli 18-vuotiailta. Vero maksetaan suoraan hotellille paikan päällä viimeistään uloskirjautumisen yhteydessä.

Valuutta ja maksaminen

Euro (EUR). Santo da Serrassa on pankkiautomaatti n. 10 minuutin kävelýmatkan päässä hotellilta.

Aikaero

Suomen aika - 2 tuntia.

Sähkö

220 V

Kieli

Portugali

Lisätiedot

Santo da Serra sijaitsee suhteellisen korkealla, joten iltaisin saattaa olla viileää. Mukaan kannattaa pakata lämmin pusero tai takki.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Emme suosittele kohdetta liikuntaesteisille; suuret korkeuserot, kapeat jalkakäytävät ja paljon portaita.
Varsinkin talvella iltaisin voi olla todella viileää, joten ota mukaan lämmin pusero tai takki.

Madeiralla ja varsinkin Funchalissa rakennetaan jatkuvasti. Uusia rakennustyömaita aloitetaan hyvinkin lyhyellä aikataululla, ja kaikista ei ole edes tietoja ennen kauden alkua. Hotellien läheisyydessä olevilta rakennustyömailta kantautuu melua.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Lasten kanssa matkustaminen
Jos matkustat Madeiralle lasten kanssa, suosittelemme Funchalia. Täällä on useita hotelleja, joissa on lastenallas sekä lapsiystävällisiä aktiviteetteja.
Liikunta ja treeni
Santo da Serran pieni lomakohde sijaitsee Madeiran itäosassa ylhäällä vuorilla, noin kymmenen kilometrin päässä rannikosta. Täällä lomaillessasi voit nauttia runsain mitoin saaren kauniista luonnosta joko levada-vaelluksilla, ratsastusretkillä tai golfkentällä.

Ratsastus

Santo da Serrassa sijaitsevalla Quinta do Riachon ratsastustallilla on tarjolla sekä opetusta että lyhyitä ratsastusretkiä luonnossa ja levadavaellusreiteillä.

Golf

670 metriä merenpinnan yläpuolella sijiatsee upea 27-reikäinen golfkenttä, joka koostuu kolmesta erilaisesta 9-reikäisestä kentästä - Machico, Desertas ja Serras.
Retket
Pico Ruivo
Pico Ruivo
Levadat ovat erittäin suosittuja retkeilystä ja vaelluksesta pitävien keskuudessa. Ehdoton retki sinulle, joka pidät seikkailemisesta. Tämä vaellus on Madeiran mielenkiintoisin, joten älä jätä tätä missään nimessä väliin! Lähde mukaan vaikuttavalle vaellukselle Madeiran korkeimmalle kohdalle, Pico Ruivolle (1862 m). Vaikeusaste: Vaativa ***
Lisätietoa retkestä
Levada Rabacal - 13 km
Levada Rabacal - 13 km
Yksi Madeiran kauneimmista ja mielenkiintoisimmista levadoista. Levada kulkee metsän läpi, ja vaelluksen aikana avautuvat näkymät saaren kaikkein kuuluisimpiin ja vehreimpiin laaksoihin. Ohitamme myös sekä pieniä että suuria vesiputouksia, jotka hurmaavat kenet tahansa kauneudellaan. Vaikeusaste: Kohtalainen **
Lisätietoa retkestä
Rota dos Cetaceos – delfiinejä etsimässä
Rota dos Cetaceos – delfiinejä etsimässä
Luonnonvaraisina elävistä eläimistä saa parhaan kokemuksen, kun niitä näkee niiden luonnollisessa ympäristössä, ja Madeiralla onkin runsaasti luonnollista ympäristöä sekä delfiineille että muille valaille. Mutta oikeat paikat on syytä tietää.
Lisätietoa retkestä
Santa Maria – Kolumbuksen jalanjäljissä
Santa Maria – Kolumbuksen jalanjäljissä
Tee lomastasi vieläkin ikimuistoisempi ja lähde merelle Santa Maria -laivalla, joka purjehtii pitkin Madeiran etelärannikkoa. Laiva on kopio Kristoffer Kolumbuksen laivasta, joka vei Kolumbuksen Atlantin yli, kun hän vahingossa löysi Amerikan. Näe, kuinka Kolumbus ja hänen miehistönsä asuivat laivalla ja nauti upeasta päivästä ja auringosta merellä. Kakku ja madeiraviinin tai mehun maistiaiset sisältyvät hintaan.
Lisätietoa retkestä
Magic Dolphin -katamaraani - Aamupäiväretki
Magic Dolphin -katamaraani - Aamupäiväretki
Astu Magic Dolphin -katamaraanille Funchalin satamassa ja lähde rentouttavalle retkelle merelle. Juomia ja pieniä snackseja voi katamaraanilta.
Lisätietoa retkestä
Magic Dolphin -katamaraani - Itapäiväretki
Magic Dolphin -katamaraani - Itapäiväretki
Astu Magic Dolphin -katamaraanille Funchalin satamassa ja lähde rentouttavalle retkelle merelle. Juomia ja pieniä snackseja voi katamaraanilta.
Lisätietoa retkestä

Tee matkahaku – Santo da Serra
Välttämättömät evästeet tekevät verkkosivustosta käyttökelpoisen sallimalla perustoimintoja kuten sivustolla navigoinnin ja pääsyn sivuston suojattuihin osioihin. Verkkosivusto ei toimi kunnolla ilman näitä evästeitä.
Toiminnalliset evästeet mahdollistavat verkkosivuston ulkoasua tai toimintoja muuttavan tiedon tallentamisen. Näitä tietoja ovat esimerkiksi tekemäsi matkahaut. Näitä tarvitaan sivuston optimaaliseen toimintaan.
Tilastoevästeet auttavat sivuston omistajia ymmärtämään, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa sivuston kanssa, keräämällä ja raportoimalla tietoja.
Markkinointievästeitä käytetään verkkosivustolla kävijöiden seurantaan. Tarkoituksena on näyttää mainoksia, jotka ovat sopivia ja kiinnostavia yksittäisille käyttäjille, ja siten arvokkaampia julkaisijoille ja kolmansien osapuolten mainostajille.