Upea maisema Madeiran rinteiltä merelle

Vaellus Madeiralla

Madeira on suosittu vaelluskohde, jonne tuhannet matkustajat tulevat vuosittain ihastelemaan saaren ainutlaatuisia levadoita ja kokemaan upeaa luontoa. Muutamat maailman kauneimmista vaellusreiteistä sijaitsevat Madeiralla keskellä upeaa vehreyttä ja vaikuttavaa vuoristoa. Täällä pääset myös ihailemaan harvinaista laurisilva-metsää, joka on ollut Unescon maailmanperintölistalla vuodesta 1999.

Madeiralla kannattaa ehdottomasti osallistua levadavaellukselle. Levadat ovat kastelukanavia, joista ensimmäiset rakennettiin jo 1400-luvulla. Levadoita tällä saarella on runsaan 2000 kilometrin verran, ja kävelyreitit niiden varsilla ovat eripituisia ja eritasoisia.

Suosittelemme, että lähdet vaeltamaan oppaan johdolla. Olemme tehneet yhteistyötä kokeneiden paikallisten oppaiden kanssa useiden vuosien ajan. Jos lähdet vaeltamaan omin päin, pääset kätevästi levadoille ja takaisin bussilla tai taksilla. Vaellukselle kannattaa laittaa hyvät ja tukevat kengät sekä ottaa mukaan sadetakki, vesipullo, eväitä ja mielellään myös taskulamppu.

Miksi lähteä vaeltamaan Madeiralle?

  • Hyvät vaellusreitit
  • Ainutlaatuiset vaellukset levadoilla
  • Upeita luontoelämyksiä vehreässä ja runsaslajisessa ympäristössä
  • Kokeneet vuoristo-oppaat, joilla hyvä paikallistuntemus
  • Muutamat suosituimmista hotelleistamme sijaitsevat täällä

Esimerkkejä Madeiran vaellusretkistä

Suositut vaellushotellit

Hotellit,joista on helppo lähteä vaeltamaan Madeiralla.

The Residence
Family Comfort

The Residence

The Residence on suosittu koko perheen hotelli. Täällä asut lähellä merta ja tarjolla on erilaisia aktiviteetteja. Tietenkin voit keskittyä rentoon olemiseen. Halutessasi voit ostaa puolihoidon ennen matkaa.