Matkat – Ponta do Sol

Hemmottele itseäsi lomalla Ponta do Solissa, joka sijaitsee maalaismaisessa ympäristössä, ja nauti upeista näkymistä merelle päin.
Ponta do Solin nimi tarkoittaa "aurinkopaikkaa", ja perille saavuttuasi ymmärrät miksi. Kylä sijaitsee saaren etelärannalla lahdenpoukamassa, Ribeira Bravan ja Calhetan välissä. Funchalista sinne on matkaa noin 30 kilometriä. Ponta do Solissa voit seurata aurinkoa aina auringonnoususta iltahämärään, kunnes se katoaa horisontin taakse. Pienen kylän tunnelma on rento ja rauhallinen, ja kapeiden katujen varsilla on kahviloita ja ravintoloita, joissa on mukava viettää iltaa. Ponta do Sol tarjoaa upeat puitteet lomallesi, ja Madeiran vehreät vaellusreitit sijaitsevat aivan käden ulottuvilla.

Estalagem da Ponta do Sol

Korkealla kalliolla sijaitseva Estalagem da Ponta do Sol on moderni hotelli, jota ympäröivät kaunis luonto, vehreät vuorenrinteet ja sininen meri. Lomasi aikana voit hemmotella itseäsi ihanilla kylpylähoidoilla, nauttia lämmitetyistä uima-altaista ja herkutella hotellin ravintolassa. Täällä sekä ruumis että sielu rauhoittuu.

Asu ylellisesti Calhetassa lähellä yhtä Madeiran hienoimmista rannoista.

Tjäreborgilla voit matkustaa myös Calhetaan, joka sijaitsee Madeiran lounaisrannikolla, noin yhdeksän kilometrin päässä Ponta do Solista. Calheta on suosittu lomakohde, jossa on pieni viehättävä kylän keskusta, viihtyisä venesatama ja kaksi maisemoitua hiekkarantaa, joilla on Saharan kullankeltaista hiekkaa. Calheta on vuorten ja Atlantin valtameren ympäröimä. Calhetassa asut Saccharum by Savoy Signaturessa – tyylikkäässä meren rannalla sijaitsevassa designhotellissa, jossa on ylellisiä palveluja, juten spa ja upea infinity-allas. Hotellista on kävelymatka pieneen kylään, jossa on muutamia ravintoloita. Vuokra-autolla pääset tutustumaan Madeiran muuhun tarjontaan ja saaren upeaan luontoon.
Hyvä tietää
  • Hotelleja, joissa spa
  • Erittäin tyytyväisiä asiakkaita
  • Edullisia ravintoloita
  • Hyviä ravintoloita
  • Rauhallinen lomakohde

Muiden mielipiteet kohteesta Ponta do Sol

Tee matkahaku – Ponta do Sol