Matkat – Ribeira Brava

Ribeira Bravan rauhallinen pikkukylä, noin 20 kilometriä Funchalista länteen. Nauti rentouttavasta lomasta ja nauti upeista luontoelämyksistä.
Ribeira Bravassa saat takuulla viettää rentouttavaa lomaa ja kokea ihastuttavan paikallisen ilmapiirin. Voit nauttia upeista luontoelämyksistä pientä kylää ympäröivässä vuoristossa. Kylän keskusta sijaitsee rannan äärellä ja se koostuu vain muutamasta kadusta ja kujasta, jotka kiemurtelevat kauniin torin ja 1500-luvulta peräisin olevan kirkon ympärillä. Voit istahtaa johonkin baariin nauttimaan merinäköalasta. Samalla voit suunnitella vaikkapa seuraavan päivän ohjelmaa; retkeä paikallisbussilla Funchaliin ostoksille tai maisemakierrokselle, levadavaellusta tai esimerkiksi joogatuntia. Ribeira Bravassa voit tehdä juuri niin paljon – tai vähän – kuin haluat.

Ribeira Bravan kukkulalla sijaitsee Tjäreborgin hotelli Hotel do Campo, josta on näköalat merelle. Hotelli on täydellinen valinta sinulle, joka haluat rentoutua rauhallisessa ja kauniissa ympäristössä. Voit lähteä vaellusretkelle ja tutustua Madeiran rikkaaseen luontoon tai kulttuurielämän tarjontaan omatoimisesti vuokra-autolla.

Ihastu Madeiraan

Madeiran saari on kuin luotu omatoimiseen seikkailuun. Omalla autolla voit kiertää upeita teitä pitkin ympäri saaren, pysähtyä lounaalle johonkin pienistä kylistä tai kavuta nauttimaan saaren korkeimman kohdan, Pico Ruivon, tarjoamista näköaloista. Madeiran pääkaupungille Funchalille kannattaa myös suoda päivä tai kaksi, sillä kaupungissa on paljon nähtävää – hienoja puistoja, vilkkaat markkinat ja tietenkin kannatta myös piipahtaa jossakin viinituvassa, jossa valmistetaan saaren kuuluisaa viiniä. Tjäreborgin kautta voit varata auton jo ennen matkaa. Jos haluat lähteä mukaan järjestetylle Tjäreborgin retkelle, tarjolla on monia mielenkiintoisia retkiä, jotka lähtevät Funchlista. Kaupunkiin, retken alkupisteeseen, pääset joko paikallisbussilla tai omalla autolla.
Hyvä tietää
  • Edullista asumista
  • Kauniita maisemia
  • Rauhallinen ympäristö
  • Edulliset vuokra-autot

Muiden mielipiteet kohteesta Ribeira Brava

Tee matkahaku – Ribeira Brava