3. Sopimuksen syntyminen ja hinnan maksaminen

3.1.

Matkustajaa sitova sopimus syntyy, kun matkanjärjestäjän määräämä ensimmäinen maksusuoritus on maksettu viimeistään eräpäivänä.

Varausmaksu on maksettava viimeistään 7 vrk:n kuluessa tilauksesta.

Tilauslennoilla toteutettavien matkapakettien varausmaksu on 200 € / henkilö, Thaimaahan sekä Aruballe suuntautuvilla matkoilla 300 € / henkilö.

Varausmaksu huomioidaan osittaisena maksuna matkan kokonaishinnasta.

3.2.

Matkan hinta kokonaisuudessaan on maksettava matkanjärjestäjän ilmoittamana tai muuna sovittuna määräaikana. Maksettuaan matkan hinnan matkustajalla on oikeus hyvissä ajoin ennen matkan alkamista saada matkaliput ja muut matkaan liittyvät asiakirjat.

3.3.

Tilauslentomatkoilla matkan loppumaksu erääntyy viimeistään 45 vuorokautta ennen matkaa. Jos matka varataan 45 vuorokautta ennen lähtöpäivää tai sitä lähempänä lähtöä, tulee koko matka maksaa välittömästi varauksen yhteydessä.

Reittilennoilla tehtävillä matkoilla sekä pelkkä lento ja pelkkä hotelli matkoilla noudatetaan lentoyhtiön, hotellin ja/tai risteilyvarustamon sääntöjä matkan maksusta. Koko matkan hinta voi tulla maksettavaksi jo varauksen teon yhteydessä. Lentoyhtiöillä on oikeus aikaistaa lentolipun maksua vielä matkan vahvistuksen jälkeen, jolloin eräpäivä voi aikaistua lyhyellä varoitusajalla.

3.4. Palvelumaksu

Tjäreborgin asiakaspalvelun kautta tehtyihin matkavarauksiin lisätään palvelumaksu, joka on 15 € / varaus.

Matka-asiakirjojen toimituksesta postitse kotimaassa veloitetaan 15 € / varaus. Postitusmaksua ei palauteta, jos matka perutaan.

3.5. Alennukset

3.5.1. Lapsialennukset tilauslentomatkoilla
Lapsesta, joka matkan päättyessä on alle 2-vuotias, peritään tilauslennolla 80 €. Hintaan ei sisälly omaa istumapaikkaa eikä lentoateriaa. Mahdolliset lisämaksut (esim. lastensänky tai ateriat) suoritetaan suoraan hotellille sen määräämien hintojen mukaisesti.

2-17-vuotiaat, täysi-ikäisten kanssa matkustavat lapset voivat saada matkan perushinnasta alennusta. Alennuksen saaminen edellyttää, että lapsi on alle 18-vuotias matkan päättyessä. Lapsialennukset ovat voimassa tietyissä kohteissa, tietyissä hotelleissa ja huonetyypeissä ja ne edellyttävät huone-tai huoneistotyypistä riippuen majoitusta lisävuoteessa 2-4 täyden hinnan maksavan aikuisen seurassa. Alennuksen suuruus vaihtelee hotelleittain.

3.5.2. Aikuisten lisävuodealennus
Lisävuodealennuksen saamisen edellytyksenä on, että huoneeseen/huoneistoon majoittuu vähintään 2 täyden hinnan maksavaa henkilöä (joissain huonetyypeissä useampi). Jos kyseiseen huoneeseen/huoneistoon on saatavilla lisävuode, myönnetään lisävuoteelle majoittuvalle lisävuodealennus.

3.5.3. Muut edut ja alennukset
Matkan hinta määräytyy varausvaiheessa. Alennuksia ei myönnetä takautuvasti. Edut ja alennukset eivät siirry uuteen varaukseen, jos lomakohdetta, hotellia, lähtöpäivää tai -paikkaa muutetaan. Tarjoushintaisia paikkoja on rajoitettu määrä.

Palaa alkuun