25. Erityisehdot formula 1 -matkat

25.1.

Peruspakettiin kuuluu lennot, hotelli, kuljetukset kisapaikalle, liput aika-ajoihin ja osakilpailuun. Iso-Britannian formula 1- paketti sisältää liput vain osakilpailuun.

Varausmaksu on 200 €/henkilö. Varausmaksun yhteydessä voi tulla maksettavaksi myös lentolipun osuus. Lentojen osalta noudatetaan lentoyhtiön sääntöjä matkan maksusta. Lentoyhtiöillä on oikeus aikaistaa lentolipun maksua vielä matkan vahvistuksen jälkeen, jolloin eräpäivä voi aikaistua lyhyellä varoitusajalla.

Matkan loppumaksu tulee suorittaa viimeistään 80 päivää ennen matkan alkamista. Tjäreborg pidättää oikeuden muuttaa loppusumman eräpäivää, jos Tjäreborgin yhteistyökumppanit niin edellyttävät.

25.2. Matkustajan tekemät muutokset

Varauksen hotelliin voi tehdä nimenmuutoksia, vaihtaa hotellia tai huonetyyppiä, jos matkan alkamiseen on vähintään 80 päivää. Muutoksesta veloitetaan 50 €/henkilö. Matkustajan tulee myös maksaa mahdollinen matkan hinnan erotus.

Kun matkan alkuun on 79 – 3 päivää, on nimenmuutos vielä mahdollinen. Muutoksesta veloitetaan 80 €/henkilö.

Lentolippuihin voi tehdä nimenmuutoksia, jos kyseisen lentoyhtiön säännöt sen sallivat. Lentoyhtiön kulut mahdollisista nimenmuutoksista veloitetaan asiakkaalta. Tjäreborgin asiakaspalvelu vahvistaa muutoskulut ennen muutoksen tekemistä.

25.3. Matkustajan tekemä peruutus

Jos formula 1 -liput ja hotelli peruutetaan viimeistään 80 vuorokautta ennen matkaa, veloitetaan asiakkaalta 50 €/henkilö.

Formula 1 -pakettiin varattujen lentolippujen osalta noudatetaan peruutustapauksessa lentoyhtiöiden omia takaisinmaksusääntöjä. Tjäreborgin asiakaspalvelu vahvistaa peruutuskulut ennen peruutuksen tekemistä.

Myöhemmin kuin 80 päivää ennen lähtöä tehdyistä peruutuksista ei makseta palautusta lainkaan.

24.4 Kisaliput

Perushintaan sisältyy edullisin kisalippu eli nk. General Admission, joka oikeuttaa seisomapaikkaan osoitetulla alueella. Lippuluokkaa voi korottaa lisämaksusta. Tjäreborg käyttää samoja lippukategorioita kuin kisajärjestäjä.

 

Paluu alkuun