7. Matkustajan oikeus muuttaa sopimusta ja luovuttaa se toiselle

7.1.

Matkustajalla on oikeus viimeistään 45 vuorokautta ennen matkan alkua muuttaa lähtöpäivää, matkakohdetta tai hotellia maksamalla alkuperäisen ja uuden matkan mahdollisen hinnanerotuksen lisäksi toimistokulut.

Tjäreborgin tilauslennolla toteutettavien matkapakettien toimistokulut ovat 100 € / henkilö.

Jos matkaan on vähemmän kuin 45 vuorokautta muutos käsitellään peruutuksena ja noudatetaan peruutusehtoja. Jos matkustaja on ostanut Tjäreborgin Muutosturvan, noudatetaan sen ehtoja. Avointa kauppaa koskevat säännöt kohdassa 4.1.1.

7.2.

Matkustajalla on oikeus muuttaa varauksessa olevia matkustajatietoja tai luovuttaa sopimukseen perustuvat oikeutensa henkilölle, joka täyttää mahdolliset matkalle osallistumista koskevat ehdot.

Luovutuksesta tai tietojen muutoksesta on ilmoitettava matkanjärjestäjälle viimeistään seitsemän päivää ennen matkan alkamista. Ilmoitus voidaan tehdä myöhemminkin, jos se ei aiheuta kohtuutonta hankaluutta matkanjärjestäjälle.

Matkanjärjestäjällä on oikeus periä kohtuullinen korvaus luovutuksesta tai tietojen muutoksesta aiheutuvista tarpeellisista toimenpiteistä. Jollei matkanjärjestäjä ole lisäehdoissaan muuta ilmoittanut, korvaus on toimistokulujen suuruinen. Tässä yhteydessä voidaan soveltaa myös 4.2. kohtaa. Luovuttaja ja luovutuksensaaja vastaavat yhteisvastuullisesti matkan hinnan ja korvauksen maksamisesta matkanjärjestäjälle.

Tjäreborg veloittaa nimen korjauksesta kuluina 30 €/henkilö tilauslennoilla toteutettavissa matkapaketeissa. Jos varaukseen vaihdetaan matkustajaa, veloitamme kuluina 50 €/henkilö.

Reittilennoilla toteutettaviin matkapaketteihin voi tehdä muutoksen tai korjauksen vain, jos lentoyhtiön ja varatun hotellin säännöt sen sallivat. Muutoksesta veloitamme kulut, jotka ovat 50 €/henkilö sekä lentoyhtiön ja hotellin määräämät kulut. Tjäreborgin asiakaspalvelu vahvistaa muutoskulut ennen muutoksen tekemistä.

 

Paluu alkuun