24. Erityisehdot jalkapallopaketit

24.1.

Peruspakettiin kuuluu ottelulippu sekä kahden tai kolmen yön majoitus hotellissa jaetussa kahden hengen huoneessa sisältäen aamiaisen. Lennot varataan erikseen.

Varausmaksu on 200 €/henkilö. Jos varaukselle lisätään lennot, tulee lennot maksaa varauksen yhteydessä.

Matkan loppumaksu tulee suorittaa viimeistään 80 päivää ennen ottelupaketin alkamista. Tjäreborg pidättää oikeuden muuttaa loppusumman eräpäivää, jos Tjäreborgin yhteistyökumppanit niin edellyttävät.

24.2. Matkustajan tekemät muutokset

Varaukseen voi tehdä nimenmuutoksia, vaihtaa hotellia, huonetyyppiä tai matkustusajankohtaa, jos matkan alkamiseen on vähintään 80 päivää. Muutoksesta veloitetaan 50 €/henkilö. Matkustajan tulee myös maksaa mahdollinen matkan hinnan erotus.

Kun matkan alkuun on 79 – 3 päivää, on nimenmuutos vielä mahdollinen. Muutoksesta veloitetaan 80 € / henkilö.

Lentolippuihin, jotka on varattu jalkapallopaketin yhteyteen, voi tehdä nimenmuutoksia, jos kyseisen lentoyhtiön säännöt sen sallivat. Lentoyhtiön kulut mahdollisista nimenmuutoksia veloitetaan asiakkaalta. Tjäreborgin asiakaspalvelu vahvistaa muutoskulut ennen muutoksen tekemistä.

24.3. Matkustajan tekemä peruutus

Jos jalkapallopaketti peruutetaan viimeistään 80 vuorokautta ennen matkaa, veloitetaan asiakkaalta 50 €/henkilö.

Myöhemmin kuin 80 päivää ennen lähtöä tehdyistä peruutuksista ei makseta palautusta lainkaan.

Jalkapallopaketin yhteyteen varattujen lentolippujen osalta noudatetaan peruutustapauksessa lentoyhtiöiden omia takaisinmaksusääntöjä. Tjäreborgin asiakaspalvelu vahvistaa peruutuskulut ennen peruutuksen tekemistä.

24.4. Jalkapallo-ottelun ajankohdan siirtyminen

Ottelun siirtyessä alkuperäisestä ajankohdasta enintään 36 tuntia, Tjäreborg muuttaa varauksen ilman kuluja ja hotellivarausta siirretään tarvittaessa yhdellä yöllä. Muutoksen yhteydessä hotelliyöpymisten lukumäärä pysyy samana kuin alkuperäisessä varauksessa. Mahdollisista lisäyöpymisistä veloitamme normaalin hinnan.

Jos ottelu siirtyy enemmän kuin 36 tuntia alkuperäisestä ajankohdasta:

a) Englannin valioliiga
Liverpoolin jalkapallopaketin tilanneella asiakkaalla on oikeus halutessaan perua ottelupaketti ja saada 50 % ottelupaketin hinnasta takaisin.

Muiden Englannin valioliiga joukkueiden ottelupaketit tilanneella asiakkaalla on oikeus halutessaan perua ottelupaketti ja saada koko ottelupaketin hinta takaisin.

b) Espanjan La Liga ja Saksan Bundesliiga
Asiakkaalla on oikeus halutessaan perua ottelupaketti ja saada ottelulipun hinta takaisin. Hotellin osuutta ei palauteta.

Jos ottelu perutaan, kun matka on jo alkanut, Tjäreborg korvaa ottelulipun hinnan. Hotellin osuutta ei palauteta eikä mahdollisia lentolippuja korvata.

24.5. Istumapaikat stadionilla

Tjäreborg ei vastaa istumapaikkojen jaosta ottelustadioneilla. Määrättyjä istumapaikkoja ei voi varata tai toivoa etukäteen. Tjäreborg ei voi taata, että samalla varauksella olevat matkustajat saavat vierekkäiset istumapaikat.

Istumapaikat sijaitsevat kunkin stadionin kotikatsomossa. Henkilöt, jotka kotikatsomossa kannustavat vastapuolen joukkuetta, saatetaan poistaa stadionilta järjestyksenvalvojien toimesta. Kyseisissä tapauksissa Tjäreborg ei ole korvausvelvollinen.

 

Paluu alkuun