Ocean Beach Club Inclusive
Ocean Beach Club

Ocean Beach Inclusive

Voit ostaa Ocean Beach Inclusiven O.B.C.-hotelleissamme sekä kesällä että talvella. Ocean Beach Inclusiven voi varata jo etukäteen matkavarauksen yhteydessä (rajoitettu määrä paikkoja). Voit myös varata buffetlounaan tai illallisen hieman korkeampaan hintaan perille päästyäsi, jos paikkoja on vapaana.

Ocean Beach Inclusiveen sisältyy aamiainen päivittäin, ja lounas- ja illallisbuffet viitenä tiettynä päivänä seitsemästä (kahden viikon lomalla 10 päivänä 14:sta). Tietyissä hotelleissa voit vapaasti valita päivät, jolloin haluat nauttia lounaan ja illallisen. Näet tarkemmat tiedot kunkin hotellin omilta MyO.B.C.-infosivuilta, ja linkit löydät kyseisen hotellin esittelytekstistä, kun klikkaat kohdasta Lisää hotellista. Niinä kahtena päivänä jolloin lounas ja illallinen eivät sisälly hintaan, sinulla on mahdollisuus ruokailla missä ikinä haluat. Ja mikä parasta – alle 12-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi buffetista ja/tai Lollo & Bernie -tarjoilupisteestä Ocean Beach Clubin ravintolassa aterioidessaan maksavan aikuisen seurassa.

Ocean Beach Club Inclusive

Ocean Beach Inclusiveen sisältyy

  • Aamiainen joka päivä
  • Viisi buffetlounasta sekä ruokajuoman vesi, virvoitusjuoma, paikallinen viini tai olut
  • Viisi illallista, meze- tai tapasvalikoima (meze Kreetalla ja Kyproksella, tapas Gran Canarialla), lämminruoka kiinteältä listalta. Lopuksi on jälkiruokabuffet.

Päivät, jolloin Ocean Beach Inclusive tarjoillaan, ruokailuajat sekä baarien aukioloajat ilmoitetaan hotelliin saapuessasi.

Jouluaattona ja uudenvuodenaattona Ocean Beach Inclusiveen sisältyy ainoastaan aamiainen, ei muita aterioita. Rajoitettu määrä paikkoja. 2–11-vuotiaat ruokailevat ilmaiseksi aterioidessaan yhdessä maksavan aikuisen kanssa.

ATERIAPAKETIT

Ocean Beach Inclusive talvikaudella 2023–2024

Ocean Beach Club – Gran Canaria

Hinta / viikko: alk. 282,-
Kausi: Huhtikuu-lokakuu

ATERIAPAKETIT

Ocean Beach Inclusive kesäkaudella 2024

Ocean Beach Club - Kypros

Hinta / viikko: alk. 323,-
Kausi: Huhtikuu - marraskuu

Ocean Beach Club – Kreeta

Hinta / viikko: alk. 297,-
Kausi: Huhtikuu - lokakuu

Ocean Beach Club – Gran Canaria

Hinta / viikko: alk. 300,-
Kausi: Toukokuu - lokakuu

ATERIAPAKETIT

Ocean Beach Inclusive talvikaudella 2024–2025

Ocean Beach Club – Gran Canaria

Hinta / viikko: alk. 304,-
Kausi: Lokakuu - huhtikuu