Ocean Beach Club

Lollon tai Bernien vierailu

Tilaa etukäteen kiltin Lollo-kirahvin tai hänen halattavan suloisen karhukaverinsa Bernien vierailu hotellihuoneeseen ja anna perheen pienimmille unohtumaton lomaelämys! Joko Lollo tai Bernie koputtaa huoneistonne ovelle ennalta sovittuna aikana ja lapsesi saa halailla ja leikkiä hänen kanssaan tuokion. Lollon & Bernien vierailu varataan matkavarauksen yhteydessä tai viimeistään viikkoa ennen matkan alkua Omat sivut-osion kautta. Lollo ja Bernie eivät valitettavasti ehdi vierailla kaikkien hotellissa asuvien lasten luona, joten vierailu kannattaa varata hyvissä ajoin.

Ota yhteys vastaanottoon paikan päällä viimeistään saapumista seuraavana päivänä ja varaa tarkka vierailuaika ja päivä. Vierailun kesto on noin 10 minuuttia. Ja kenties Lollolla tai Berniellä on mukanaan myös pieni yllätys...

Lollo & Bernie Ocean Beach Club -hotellissa

Lollo & Bernie

Halattavan suloiset maskotit Lollo & Bernie käyvät O.B.C.-hotellilla tervehtimässä kaikkia lapsia ja aikuisia. Tapaat Lollon & Bernien eri puolilla hotellia, esimerkiksi altaalla, ravintoloissa, Lollon & Bernien minidiskossa ja Lollo & Bernie Clubissa.