Sunwing Family Resorts – show- ja viihdeohjelmat
Sunwing

Viihde

Pahimman kuumuuden laskettua Sunwing Family Resortsissa nousee lämpötila näyttämöllä. Lähes joka ilta on luvassa jotain uutta. Suositut lasten showesitykset sekä taitavat tanssi- ja musiikkipitoiset perheshowt seuraavat toinen toistaan. Monet tämän päivän loistavista tähdistä ovat aloittaneet uransa Sunwingin lavalla.

Sunwing Family Resorts – show- ja viihdeohjelmat

Koko perheelle

  • Lastenshowt Lollon & Bernien kanssa
  • Perheshowt
  • Mini Disco
  • Teen Talent
  • Mini Stars

Lollo & Bernie Shows

Ihastuneet riemunkiljahdukset vuorottelevat täydellisen hiljaisuuden, naurun ja huudon kanssa, kun vuorossa on Sunwingin oma lastenshow. Älä jätä väliin ihania showesityksiä, joissa esiintyvät Lollo & Bernie!

Lollo & Bernies Sounds Like Music
Uutuus!

Lollo & Bernie Show – Sounds Like Music

Musiikki! Mitä musiikki on? Kyllä, musiikki on ääniä! Ja jos jotkut osaavat luoda hauskoja ääniä, niin siinä Lollo & Bernie ovat taitavia. Lopulta muodostuu kokonainen bändi (oikea orkesteri)! Tarvitset vain vähän mielikuvitusta!

Lollo & Bernie's Bedtime Story

Lollo & Bernie Show – Bedtime Story

Nukkumaanmenoaika! … mutta kyse onkin nyt siitä, että haluavatko Lollo & Bernie todellakin mennä nukkumaan, kun on niin paljon muuta jännittävää ja mielenkiintoista tekemistä?

Lollo & Bernie – Holiday Up and Away

Lollo & Bernie Show – Holiday Up and Away

Lähde Lollon & Bernien kanssa lomalle. Mikä seikkailu! Auta heitä pakkaamaan laukut ja lähde mukaan lentokentälle ja näet mitä siellä tapahtuu. Oletko valmiina? Nyt lähdemme lomalle!

Perheshowt

Älä missaa Sunwingin suosittuja ja ammattimaisia perheshowesityksiä. Luvassa on esimerkiksi unohtumattomia discohittejä ja johdatamme sinut läpi rokin historian. Mukavan lomapäivän päätteeksi pääset nauttimaan värikkäistä showesityksistämme, lauluista, tansseista ja teatterista.

Rock the night
Uutuus!

Rock the Night

Tänä iltana on kyse on rock 'n' rollista! Kunnianosoituksena nostamme esille muutamia legendaarisimpia rockbändejä sekä heidän unohtumattomia hittejään, jotka he ovat luoneet rockin historian aikana. Nauti rock-show´stamme, joka vie sinut nostalgisiin muistoihin ja sellaisten rockhittien pariin, jotka tiedämme olevan sinulle tuttuja jo entuudestaan. Lähdetään "Run to the hills" yhdessä ja laitetaan "Heavens on fire".
Tässä on meidän - Rock the Night!

Summer Vibez
Uutuus!

Summer Vibez

Tervetuloa nauttimaan yhdestä upeimmasta showesityksestä lomasi aikana. Illan kuluessa kuulet valtavan määrän moderneja hittejä ja lisäksi on luvassa tanssia, spontaania laulua ja mukavaa tunnelmaa! Tule mukaan, käytä tilaisuus hyväksesi ja pääset tanssimaan, laulamaan ja taputtamaan mukana näissä tämän hetken ihanissa shownumeroissa. Let's get ¨Summer Vibez¨!

Bring back the 80's

Bring back the 80's

Tämä show tarjoaa 80-luvun parhaat palat. Showtiimi tanssii Footloose & Push -kappalaiden tahtiin ja toivottavasti tunnistat hitit, kuten Everywhere & Right here waiting for you. Luvassa on vähän kaikkea iloiselta 80-luvulta - Let's Bring Back the 80's!

In the Name of Love

In the Name of Love

Rakkaus, ystävyys ja huolenpito sekä kaikki muut vastaavat arvot heijastuvat tämän shown musiikkivalinnoissa. Luvassa on ihana elämys koko perheelle, kaikkea mahdollista skandinaavisista kappaleista maailmankuuluihin DJ-Hits -listan huippuihin.

Abba Fusion... On and On and On

Abba Fusion... On and On and On

Voulez Vous? Mamma Mia, this evening you will be Under Attack by ABBA but Honey Honey we know, People Need Love so just Ring Ring and bring your loved ones?The Winner Takes It All in the Summer Night City where Fernando will make you recall Our Last Summer with Kisses of Fire. When All Is Said And Done – we are sure this evening has been Super Trouper!