Sunwing Family Resorts – show- ja viihdeohjelmat
Sunwing Family Resorts

Viihde

Pahimman kuumuuden laskettua Sunwing Family Resortsissa nousee lämpötila näyttämöllä. Lähes joka ilta on luvassa jotain uutta. Suositut lasten showesitykset sekä taitavat tanssi- ja musiikkipitoiset perheshowt seuraavat toinen toistaan. Monet tämän päivän loistavista tähdistä ovat aloittaneet uransa Sunwingin lavalla.

Sunwing Family Resorts – show- ja viihdeohjelmat

Koko perheelle

  • Lastenshowt Lollon & Bernien kanssa
  • Perheshowt
  • Mini Disco
  • Teen Idol
  • Mini Stars
     

Lollo & Bernie Shows

Ihastuneet riemunkiljahdukset vuorottelevat täydellisen hiljaisuuden, naurun ja huudon kanssa, kun vuorossa on Sunwingin oma lastenshow. Älä jätä väliin ihania showesityksiä, joissa esiintyvät Lollo & Bernie!

Lollo & Bernies Bedtime Story
Uutuus!

Lollo & Bernie – Bedtime Story

Nukkumaanmenoaika! … mutta kyse onkin nyt siitä, että haluavatko Lollo & Bernie todellakin mennä nukkumaan, kun on niin paljon muuta jännittävää ja mielenkiintoista tekemistä?

Uutuus keväällä 2021.

Lollo & Bernie – Holiday Up and Away

Lollo & Bernie's Holiday Up and Away

Lähde Lollon & Bernien kanssa lomalle. Mikä seikkailu! Auta heitä pakkaamaan laukut ja lähde mukaan lentokentälle ja näet mitä siellä tapahtuu. Oletko valmiina? Nyt lähdemme lomalle!

Lollo & Bernie – Games on the Beach

Lollo & Bernie's Games on the Beach

Lollo & Bernie haluavat tehdä koko ajan jotain rannalla. He molemmat rakastavat urheilua ja leikkejä, joten he päättävät järjestää rantakisat. Kumpaa sinä kannatat ja kumpi voittaa suuren palkinnon, Lollo vai Bernie?

Perheshowt

Älä missaa Sunwingom suosittuja ja ammattimaisia perheshowesityksiä. Luvassa on esimerkiksi unohtumattomia discohittejä ja johdatamme sinut läpi rokin historian. Mukavan lomapäivän päätteeksi pääset nauttimaan värikkäistä showesityksistämme, lauluista, tansseista ja teatterista.

Rock Candy

Rock Candy

Todellinen herkkupala rock-musiikin ystäville. Luvassa on värikäs sekoitus riehakasta rock'n'rollia. Ota Schools Out -asenne, tunne Girls Rockin voima ja nauti ihanista Slick & Smooth Medleyn suosikkikappaleista. Kun on Rock Candy -loppuhuipennuksen aika, mene rohkeasti mukaan! We just can´t stop rockin´!

In the Name of Love
Uutuus!

In the Name of Love

Rakkaus, ystävyys ja huolenpito sekä kaikki muut vastaavat arvot heijastuvat tämän shown musiikkivalinnoissa. Luvassa on ihana elämys koko perheelle, kaikkea mahdollista skandinaavisista kappaleista maailmankuuluihin DJ-Hits -listan huippuihin.

Cinderella – a musical story
Uutuus!

Cinderella – a musical story

Klassinen Tuhkimo-tarina esitettynä uudemmalla ja vähän eri twistillä, perustuen pop-, rock- ja musikaalisävelmiin.

Uutuus keväällä 2021.

Holiday Road

Holiday Road

Aloitamme lomamatkamme rannalta ja 1960-luvulta. Matkamme jatkuu Italiaan sekä Pohjolaan ja lopuksi kutsumme kaikki mukaan After Ski -tunnelmaan Alpeille. Toivottavasti saat vielä yhden mukavan lomamuiston kotiinviemisiksi!

Abba Fusion... On and On and On

Abba Fusion... On and On and On

Voulez Vous? Mamma Mia, this evening you will be Under Attack by ABBA but Honey Honey we know, People Need Love so just Ring Ring and bring your loved ones.?The Winner Takes It All in the Summer Night City where Fernando will make you recall Our Last Summer with Kisses of Fire. When All Is Said And Done – we are sure this evening has been Super Trouper!

TUTUSTU TARKEMMIN SUNWING FAMILY RESORTS -HOTELLEIHIN