Lasten kanssa liikuntalomalle

AKTIIVILOMAT
PERHEILLE

Aktiivinen loma lasten kanssa

Perhehotelleissamme on hyvät edellytykset viettää aktiivista kuntolomaa lasten kanssa

Lomalla treenaamista arvostavat yhtä paljon niin suuret kuin pienetkin hotellivieraamme, ja perhehotelleissamme sinulla on hyvä tilaisuus kuntoilla koko perheen voimin. Sunwing Family Resorts- ja Ocean Beach Club -hotelleissa on kuntosali, spa, ilmaiset ryhmäliikuntatunnit ja monia muita aktiviteetteja, jotka saavat pulssin kohoamaan, kun treenaat yhdessä perheen kanssa!

Lue lisää Rentoutumista aurinkotuolissa vai lenkkeilyä rantapromenadilla? Kun varaat perheloman johonkin perhehotelleistamme, sinun ei tarvitse valita! Monipuolisesta aktiviteettiohjelmasta jokainen perheenjäsen löytää varmasti oman suosikkinsa – SATS ELIXIAn ryhmäliikuntatunnit, juoksulenkit, tennis ja rantapallo kuivalla maalla, ja altaissa järjestetään kaikkea mahdollista vesipoolosta ja vesijumpasta henkilökohtaiseen uimaopetukseen ja krooliuintikursseihin.
 
Alla kerromme hauskoista aktiviteeteista, joita järjestetään perhehotelleissamme lapsille ja nuorille. Valikoimassamme on varmasti jokaiselle jotain, ja tarjolla on vaihtoehtoja, joista erityisesti lapset nauttivat. Olemme myös listanneet parhaimmat hotellimme, jotka sopivat sinulle, joka suunnittelet treenimatkaa lämpöön lasten kanssa.
Piilota

Jotain kaikenikäisille

Parhaat hotellit aktiiviselle perhelomalle

Kaikissa hotelleissa:

  • Juoksureittejö
  • Hyvät kävelymaastot hotellin ympäristössä
  • Hyvät olosuhteet kuntouimareille (allas/meri)
  • kuntosali - vähintään 80 m2
  • Ohjatut ryhmäliikuntatunnit vähintään 2 kertaa päivässä viitenä päivänä viikossa
Ilmastokompensoidut matkat

Ilmastokompensoidut matkat

Riippumatta siitä, minkä lentoyhtiön valitset, ilmastokompensoimme aina lomamatkasi lennoista aiheutuvat päästöt, majoittumisesi Sunwing Resorts-, Sunprime Hotels- tai Ocean Beach Club -hotelleissa sekä kaikki lentokenttäkuljetuksemme matkakohteissamme.