Isä ja tytär kuntoilevat kahvakuulien kanssa

Aktiivilomat perheille

Aktiivinen loma lasten kanssa

Perhehotelleissamme on hyvät edellytykset viettää aktiivista kuntolomaa lasten kanssa

Lomalla treenaamista arvostavat yhtä paljon niin suuret kuin pienetkin hotellivieraamme, ja perhehotelleissamme sinulla on hyvä tilaisuus kuntoilla koko perheen voimin. Sunwing Family Resorts- ja Ocean Beach Club -hotelleissa on kuntosali, spa, ilmaiset ryhmäliikuntatunnit ja monia muita aktiviteetteja, jotka saavat pulssin kohoamaan, kun treenaat yhdessä perheen kanssa!

Rentoutumista aurinkotuolissa vai lenkkeilyä rantapromenadilla? Kun varaat perheloman johonkin perhehotelleistamme, sinun ei tarvitse valita! Monipuolisesta aktiviteettiohjelmasta jokainen perheenjäsen löytää varmasti oman suosikkinsa – SATS ELIXIAn ryhmäliikuntatunnit, juoksulenkit, tennis ja rantapallo kuivalla maalla, ja altaissa järjestetään kaikkea mahdollista vesipoolosta ja vesijumpasta henkilökohtaiseen uimaopetukseen ja krooliuintikursseihin.

Alla kerromme hauskoista aktiviteeteista, joita järjestetään perhehotelleissamme lapsille ja nuorille. Valikoimassamme on varmasti jokaiselle jotain, ja tarjolla on vaihtoehtoja, joista erityisesti lapset nauttivat. Olemme myös listanneet parhaimmat hotellimme, jotka sopivat sinulle, joka suunnittelet treenimatkaa lämpöön lasten kanssa.

Jotain kaikenikäisille

Lasten aktiviteetit Sunwing Family Resorts -hotelleissamme

Lasten aktiviteetit

Sunwing Family Resorts -hotelleissa ei kenenkään tarvitse olla huolissaan siitä, että tekeminen loppuu kesken. Tarjolla on runsaasti erilaisia aktiviteetteja, kuten aarteenetsintää, seikkailuretkiä lasten suosikkihahmojen, Lollon & Bernien kanssa, Lollo & Bernie's Mini Starsia sekä vesileikkejä. Tietyissä aktiviteeteissa on ikäraja ja osasta veloitetaan muutama euro, mutta tekemistä riittää aina sekä pienille että suuremmillekin lapsille!

Sunwing Family Resorts -hotelleissa ei kenenkään tarvitse olla huolissaan siitä, että tekeminen loppuu kesken.

Tekemistä nuorisolle Sunwing-hotelleissamme

Nuorten aktiviteetit

Sunwing Family Resortsissa eivät myöskään nuoret ikävysty! Hieman vanhemmat lapset voivat osallistua mm. pallopeleihin, Parkouriin, tanssitunneille ja erilaisiin vesiaktiviteetteihin, tai jos aivojen ja peukaloiden treenaaminen kiinnostaa enemmän, tarjolla on PlayStation 4!

Sunwing Family Resortsissa eivät myöskään nuoret ikävysty!

Parhaat hotellit aktiiviselle perhelomalle

Kaikissa hotelleissa:

  • Juoksureittejä
  • Hyvät kävelymaastot hotellin ympäristössä
  • Hyvät olosuhteet kuntouimareille (allas/meri)
  • Kuntosali - vähintään 80 m2
  • Ohjatut ryhmäliikuntatunnit vähintään 2 kertaa päivässä viitenä päivänä viikossa
10 syytä valita Sunwing

10 syytä valita Sunwing-hotelli

Sunwing Family Resorts -hotellit ovat perhehotellien parhaimmistoa. Ja hyviä syitä valita Sunwing aktiiviselle perhelomalle on useita.

Hyviä syitä valita Sunwing aktiiviselle perhelomalle.

Familjesemester och träningsresa

Perheloma ja liikunta – miten ne sopivat yhteen?

Vihdoinkin loma! Aikaa yhdessäololle perheen kanssa. Ja vihdoin aikaa liikunnalle! Kuulostaako vähän yläkanttiin asetetuilta lomaodotuksilta? Ei ollenkaan, kun lomahotellina on joku Tjäreborgin Sunwing-hotelleista.