Matkat – Playa de las Americas

Playa de las Américasiin ovat tervetulleita kaikki – lapsiperheet, nautiskelijat, aikuiset ilman lapsia, kaveriporukat, golfaajat ja kaikki muut lomailijat.
Playa de las Américas on yksi Teneriffan suosituimmista matkakohteista, ja Tjäreborgilla on täällä useita eri majoitusvaihtoehtoja ympäri vuoden. Voit asua yksinkertaisessa huoneistohotellissa, perheystävällisessä Sunwing Fañabé Beach -hotellissa tai valita jommankumman Sunprime-hotelleistamme: Sunprime Coral Suites & Span tai ilman lapsia matkustaessasi Sunprime Ocean View -hotellin.

Playa de las Américas

Playa de las Américas on moderni ja hyvin toimiva lomakohde, joka sijaitsee Teneriffan eteläisellä rannikolla, jolla on taatusti aurinkoa. Upeat rannat, laajat valikoimat erilaisia aktiviteetteja, paikallisia ravintoloita, baareja ja yökerhoja sekä kaiken lisäksi monipuolinen hotellitarjonta ja hyvät ostosmahdollisuudet keskustassa. Tämä kohde on yksinkertaisesti useimpien lomailijoiden suosikkivaihtoehto. Kuten myös muut Kanariansaarten rantalomakohteet, Playa de las Américas on kasvanut nopeasti ja ulottuu nykyään koko rannikon pituudelle ja koostuu oikeastaan useammasta pienemmästä kohteesta. Suosittu ja vilkas rantapromenadi kulkee Los Cristianosista San Eugenion ja Fañabén kautta rauhalliseen La Caletan kalastajakylään asti. Mitä lähempänä alkuperäistä Playa de las Américasia olet, sitä vilkkaampaa on meno, mutta tien varrella on myös useita upeita rantoja, joilla voit rentoutua ja nauttia auringosta.

Sunprime-hotellit aikuisille

Playa de las Américasissa Tjäreborgilla on kaksi erilaista Sunprime-hotellia sinulle, joka matkustat ilman lapsia. Sunprime Ocean View on laadukas hotelli, jonka ylimmäisistä kerroksista on upeat näkymät merelle. Tässä hotellissa asut modernissa huoneistossa lähellä rantapromenadia ja keskustaa. Hotellissa on myös tyylikäs ja viihtyisä uima-allasalue, jossa on lämmitetty uima-allas. Sunprime Coral Suites & Spa -hotellissa asut lähellä keskustaa, ja hotellissa on upea kattoterassi, jolla voit nauttia auringosta ja näköalasta. Kaikissa Sunprime-hotelleissamme voit myös valita käteviä ateriapaketteja ja tehdä lomastasi vieläkin mukavamman.

Lapsiystävälliset hotellit Playa de las Américasissa

Playa de las Américas on erinomainen kohde lasten kanssa matkustaessa. Täällä on useita lapsiystävällisiä Sunwing Family Resorts - ja Family Garden -hotelleja, joissa suositut maskottimme Lollo & Bernie viihdyttävät lapsia. Näissä hotelleissa asut mukavasti huoneistossa, johon mahtuu jopa kuusi henkilöä. Lapsiystävällisyydestään palkituissa Sungwing-hotelleissa voit varata myös kätevät ateriapaketit tai All Inclusiven, jolloin lomasi on taatusti mukava ja huoleton.

Ylellistä tai yksinkertaista

Tjäreborgilla matkustaessasi voit valita hotellin viidestäkymmenestä eri vaihtoehdosta. Valikoimassa on yksinkertaisempia huoneistohotelleja sekä todellisia luksushotelleja, joissa on ripaus ylellisyyttä. Esimerkiksi Bahia del Duque on tyylikäs luksushotelli, joka sijaitsee Fañabén rannalla. Hotellialueella on trooppinen puutarha, useita uima-altaita, erinomainen palvelu sekä luonnollisesti spa-osasto, jossa voit rentoutua.
Hyvä tietää
 • Sunwing Family Resorts -hotelli
 • Sunprime Hotels -hotelleja
 • Upeita hiekkarantoja
 • Family Garden -hotelleja, joissa Lollo & Bernie
 • All Inclusive
 • Luksushotelleja
 • Paikallisia ravintoloita
Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta Playa de las Americas

Rannat
Playa de las Américasissa on useita erilaisia rantoja. Rannat ovat yleensä lapsiystävällisiä, ne syvenevät loivasti ja aaltoja on vähän. Pisimmät rannat ovat 300 ja 450 metriä pitkiä ja ne koostuvat hienorakeisesta hiekasta, sorasta ja kivestä. Kesäisin myös paikalliset viettävät aikaa rannalla, mutta talvisin niillä näkee lähinnä vain turisteja. Useimmilla rannoilla on mahdollista vuokrata aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja. Tarjolla on myös erilaisia vesiurheilulajeja.

Playa de las Vistas

Playa de las Vistas sijaitsee Compostela Beach -hotellin yhteydessä, ja tälle rannalle tullaan viettämään aikaa koko alueelta. Hiekka on vaaleaa ja vesi kirkasta. Rannalla on rento ja lapsiystävällinen tunnelma. Lähistöllä on rantabaareja ja kauppoja.

Troyan ranta

Musta hiekkaranta, joka sijaitsee Playa de las Américasin vanhassa kaupunginosassa. Ranta on erityisen suosittu nuorten keskuudessa, mutta myös perheet ja varttuneemmat lomailijat viihtyvät täällä.

Playa Honda

Surffareiden suosiossa oleva kiviranta, jonka äärellä on useita baareja ja surffauskouluja.

La Pintan ranta

Tumma hienohiekkainen ranta, joka sijaitsee Puerto Colonin huvivenesataman lähellä, La Pinta -hotellin alapuolella. Täällä viihtyvät kaikenikäiset lomalaiset. Rannalla on useita ravintoloita, baareja sekä ostoskeskus. Ranta on suojassa aalloilta ja vedenalaisilta virtauksilta, ja siksi vesi saattaa olla toisella puolella sameaa.

Bahia del Duque -ranta

Yksi upeimmista ja parhaiten hoidetuista rannoista, joka sijaitsee luksushotelli Bahia del Duquen vieressä. Hiekka on vaaleaa ja hienoa. Vesi on kirkkaansinistä, ja ranta saattaa paikoitellen olla äkkisyvää. Täällä on rantabaareja, luksusaurinkotuoleja ja aurinkovarjoja. Hotellin henkilökunta pitää rannan puhtaana, ja silloin tällöin hotellin muusikot tulevat soittamaan rannalle.

Playa de Fañabe

Pitkä, vaalea ja hienohiekkainen ranta, joka sijaitsee Torviscasin rantapromenadin äärellä. Täällä on mahdollisuus harrastaa useita eri vesiurheilulajeja. Länsipuolella on lasten alue, jossa on trampoliineja, kiipeilytelineitä, liukumäkiä ym.

La Caleta

Aivan Playa de las Américasin ulkopuolella sijaitsee La Caletan kylä, jossa on muutamia rantoja. Vain harvat löytävät tiensä kylässä olevalla kalliorannalle. Ranta ei ole erityisen lapsiystävällinen, mutta surffareille se sopii mainiosti.
Ruoka, juoma ja yöelämä
Playa de las Américasissa on laaja valikoima paikallisia sekä kansainvälisiä ravintoloita. Rannalla ja kahdella pääkadulla, Avenida Rafael Puig Lluvina ja La Milla De Oro, on useita ravintoloita, joissa on ulkokahviloita. Los Cristianosiin johtavan rantapromenadin varrella sijaitsevissa ravintoloissa tarjoillaan mm. tapaksia ja tuoretta kalaa. San Telmon alueella Playa de las Américasin ja Los Cristianosin välissä on monia pieniä ja viihtyisiä ravintoloita, joissa voit ruuan lisäksi nauttia auringonlaskusta.
Aktiivista yöelämää kaipaavalle Playa de las Américas on erinomainen valinta. Täällä on runsaasti musiikkibaareja, useita yökerhoja sekä muutama tanssiravintola, joissa on tarjolla elävää musiikkia. Las Veronicasin alueella on useita baareja ja pari diskoa.

San Telmo

San Telmon baari- ja ravintola-alue sijaitsee Playa de las Vistasin rannan yläpuolella, Los Cristianosin ja Playa de las Américasin välissä. Paikalliset viihtyvät erityisesti baareissa, joissa soi latinalainen musiikki ja joissa voi tanssia salsaa.
Ostokset
Turistialueilla on useita kauppoja, joissa myydään vaatteita, kenkiä, laukkuja, koruja, hajuvesiä ja paljon muuta. Arvonlisävero ja muut verot ovat täällä huomattavasti alhaisemmat kuin Suomessa. Torstaisin ja lauantaisin Playa de las Américasissa järjestetään markkinat. Markkinapaikka on Fañabéssa sijaitsevaa El Duque -ostoskeskusta vastapäätä.

Safari

Hieman ylellisempi ostosalue, jossa on useimpien tunnettujen vaateketjujen myymälät. Täällä on myös ravintoloita ja baareja. Illalla suihkulähteellä voi katsella upeaa valo- ja äänishow'ta.

Plaza del Duque

Fañabessa sijaitseva ostoskeskus, joka on noin 7 kilometrin päässä Los Cristianosista ja noin 4 kilometrin päässä Playa de las Américasista. Ostoskeskuksessa on paljon hyviä kauppoja, joissa myydään mm. merkkivaatteita, sisustustuotteita, alusvaatteita ja lastenvaatteita. Täällä on myös leipomo, kahvila ja iso ruokakauppa.

Parque Santiago 3

Parque Santiago 3 on suosittu ostoskeskus, jossa myydään vaatteita, elektroniikkaa, matkamuistoja, koruja ym. Täällä on myös pankkeja, autovuokraamoja, baareja ja ravintoloita.

Oasis Shopping Center

Uusi ostoskeskus, joka sijaitsee samalla kadulla kuin Parque Santiago 3 ja Américas Plaza. Täällä myydään merkkivaatteita, elektroniikkaa, koruja ja laukkuja.

Siam Mall

Teneriffan suurin ostoskeskus, joka avattiin kesällä 2015. Ostoskeskus sijaitsee suositun Siam Parkin vieressä. Täällä on useiden tunnettujen vaateketjujen liikkeet sekä baareja ja ravintoloita. Playa de las Américasista on ilmainen bussikuljetus ostoskeskukseen. Avoinna joka päivä.

Markkinat

Markkinoita järjestetään Etelä-Teneriffalla useita kertoja viikossa. Markkinat ovat yleensä avoinna klo 09.00-14.00. Playa de las Américasissa järjestetään markkinat torstaisin ja lauantaisin. Markkinapaikka on Fañabéssa sijaitsevaa El Duque -ostoskeskusta vastapäätä.
Liikunta ja treeni
Playa de las Américas on erinomainen kohde, jos olet kiinnostunut vaeltamisesta, pyöräilystä ja golfista. Playa de la Américasissa voit pelata tennistä ja squashia sekä harrastaa erilaisia vesiaktiviteetteja, kuten melomista, surffausta ja sukeltamista.
Jos haluat golfata lomallasi, Playa de las Américas on hyvä valinta. Täällä on useita erilaisia kenttiä.

Lue lisätietoa Teneriffan golfkentistä ja peliaikojen varaamisesta.
Aktiviteetit ja nähtävyydet
Playa de las Américasissa on monipuolinen tarjonta erilaisia aktiviteetteja koko perheelle. Täällä on erilaisia urheiluaktiviteetteja ja veneretkiä. Playa de las Américasin pohjoispuolella on yksi Euroopan suurimmista vesipuistoista, Siam Park. Playa de las Américasissa on myös suosittu kartingrata Karting las Americas.
Jos olet taiteen ystävä, kannattaa lähteä vierailemaan Magma Art & Congress -kultturikeskuksessa ja MOSA-taidemuseossa. Avendia Las Americas -kadulla oleva "Light and Music Fountain" -suihkulähteellä on hienoja showesityksiä, joissa on valoja ja musiikkia. Playa de las Américasista on helppo tehdä päiväretkiä Teiden kansallispuistoon. Voit myös lähteä vaeltamaan tulivuori Teiden huipulle tai hypätä köysiradan kyytiin ja lähteä ylös ihastelemaan mahtavia maisemia. Teneriffaan pääset tutustumaan myös Tjäreborgin mielenkiintoisilla retkillä.
Retket
Klassinen Teneriffa
Klassinen Teneriffa
Tällä retkellä pääset kokemaan parhainta Teneriffaa yhden päivän aikana. Valmistaudu kokemusrikkaaseen retkeen täynnä uusia elämyksiä! Tapaslounas ja ruokajuoma sisältyvät hintaan. Retki järjestetään talvikaudella.
Lisätietoa retkestä
Luksuskatamaraani MustCat
Luksuskatamaraani MustCat
Lähde viettämään muutama tunti merellä tähyillen valaita sekä delfiineitä ja pääset myös uimaan. Juomat sekä snacksit tai lounas sisältyvät hintaan retkestä riippuen.
Lisätietoa retkestä
Royal Dolphin -lasipohjavene
Royal Dolphin -lasipohjavene
Näe Teneriffan kaunista luontoa mereltä käsin kolmen tai neljän tunnin veneretken aikana. Kevyt lounas sekä juomat sisältyvät hintaan.
Lisätietoa retkestä
Teide
Teide
Lähde mukaan mielenkiintoiselle puolipäiväretkelle ylös Teideä ympäröivään kansallispuistoon, Espanjan korkeimmalle huipulle. Ruoka ja juomat eivät sisälly hintaan. Teleféricon-köysiratalippu tilataan erikseen.
Lisätietoa retkestä
Underwater Safari of a Lifetime
Underwater Safari of a Lifetime
Koe erilainen elämys sukellusveneen kyydissä noin 30 metriä merenpinnan alapuolella Teneriffan rannikolla. Valitse paikka suuren ikkunan luota ja anna oppaan johdattaa sinut vedenalaiseen maailmaan. Ateriat ja juomat eivät sisälly hintaan.
Lisätietoa retkestä
Kulkuyhteydet
Paras tapa nähdä ja kokea Teneriffa on vuokrata auto. Voit varata auton jo ennen matkaa matkanvarauksen yhteydessä, mikä on sekä halvempaa että kätevämpää. Vuokra-auton saaminen paikan päällä varsinkin korkeasesongin aikaan voi olla vaikeaa, joten jos matkustat lomakohteeseen tilauslennolla, varaa Avis-auto jo ennen matkaa.

Jos olet varannut paketoidun matkan reittilennoilla, lue vuokra-auton varaamisesta sekä lisätietoja autoista tästä.
Jos halua lähteä tutustumaan Teneriffaan omin päin, voit ottaa bussin tai taksin. Lähellä oleville saarille pääsee kätevästi lautalla.

Bussit

Bussit kulkevat useiden suurempien paikkakuntien välillä. Bussimatka Playa de las Américasista tai Los Cristianosista Santa Cruziin kestää noin tunnin. Puerto de la Cruziin menee useita suoria bussivuoroja päivässä, ja matka kestää 1,5 tuntia. Lipun voi ostaa bussista, mutta hyvä vaihtoehto on hankkia nk. "Ten+"-matkakortti. Bussissa oleva automaatti veloittaa kortiltasi oikean summan, kun leimaat kortin sekä bussiin noustessasi että poistuessasi kyydistä. Jos unohdat leimata kortin poistuessasi kyydistä, niin silloin kortilta veloitetaan koko matkan hinta päätepysäkille asti. Matkakortilla saat 30-50 % alennusta normaalihinnoista. Kortti maksaa n. pari euroa ja voit ladata siihen rahaa 5-100 euroa bussiasemilla sekä tietyissä ruokakaupoissa.

Taksi

Taksilla matkustaminen on suhteellisen edullista. Voit pyytää taksinkuljettajaa laittamaan taksamittarin päälle. Pidemmillä matkoilla hinnasta kannattaa sopia etukäteen. Taksin voi tilata etukäteen lentokentälle. Jos olet tyytyväinen palveluun, juomarahaa on tapana jättää noin 10 %.

Laiva ja lautta

Los Cristianosista kulkee laiva La Gomeralle, El Hierrolle ja La Palmalle. Santa Cruzista pääsee laivalla Gran Canarialle.
Kohdefakta

Palvelumme kohteessa

Tavoitat meidät talvikaudella vuorokauden ympäri palvelupuhelimesta, tekstiviestillä ja sähköpostilla halutessasi varata retkiä, vuokrata auton tai saada hyviä vinkkejä. Jos emme voi ratkaista asiaa puhelimitse tai sähköpostilla, tulemme tapaamaan sinua omaan hotelliisi tai sen lähellä olevaan toiseen hotelliin. Matkustaessasi tilauslennolla tapaat meidät oppaat myös lentokentällä ja ohjaamme sinut oikeaan lentokenttäbussiin, jos olet varannut kohdekuljetukset.

Vastuullinen matkailu

Yrityksenä haluamme, että jokaisella lomamatkalla on merkitystä, sekä matkalle lähtijälle, että myös paikallisesti lomakohteissamme. Sen vuoksi pyrimme jatkuvasti vähentämään toiminnastamme aiheutuvia ympäristövaikutuksia niin kotimaassa, lentomatkoilla kuin myös hotelleissa ja lomakohteissamme. Lue lisää vastuullisuustyöstämme osoitteessa vastuullinen matkailu.

Rokotukset

Ei vaadita pakollisia rokotuksia. Tarkista, että jäykkäkouristus-, kurkkumätä, polio- ja MPR (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko) -rokotukset ovat kunnossa. Myös hepatiitti A ja B -rokotusta suositellaan.
Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat terveyskeskuksista, matkailuklinikoilta tai sivultamme Terveys ja turvallisuus.

Paikalliset lait ja tavat

Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Välttääksesi mahdollisia yllätyksiä, tutustu maan säädöksiin ja tapoihin, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

Valuutta ja maksaminen

Euro. Luottokorteista VISA, MasterCard ja Eurocard hyväksytään yleisimmin. Pankkeja on kaikkialla. Pankit ovat avoinna ma-pe klo 9.00-14.00. Kortilla voi maksaa useimmissa paikoissa ja pankkiautomaatteja on runsaasti.

Aikaero

Suomen aika -2 tuntia

Sähkö

220 V. Adapteria ei tarvita.

Kieli

Espanjassa puhutaan pääasiassa espanjaa, mutta tietyillä alueilla myös katalaania ja mallorquiinia. Turistialueilla useimmat palvelualalla työskentelevistä puhuvat myös englantia.

Lisätiedot

Vaikka Espanja on EU:n jäsen, lasketaan Kanariansaaret verotussyistä EU:n ulkopuolelle. Tutustu tuontimääräyksiin etukäteen, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

Rantakadulla ja keskustan kävelykadulla ei saa ajaa autoilla.
Teneriffalla rakennetaan jatkuvasti. Varsinkin Playa de las Américasin, Costa Adejen ja Los Cristianoksen alueella on paljon rakennustyömaita. Rakennustöistä saattaa kantautua melua myös hotelleihin ja liikkuminen saattaa toisinaan olla rajoitettua. Uusia rakennustyömaita saatetaan käynnistää lyhyelläkin aikataululla, ja läheskään kaikista ei ole tietoa ennen kauden alkua. Alueella kunnostetaan myös jalkakäytäviä ja rakennetaan uusia teitä.

Hotelleissa ei yleensä ole savuttomia huoneita. Espanjassa on voimassa tupakointilaki, joka kieltää tupakoinnin yleisissä tiloissa sekä ravintoloissa (vain harvoissa paikoissa on erillinen tupakointiosasto). Aurinkotuolien patjat ovat maksullisia useimpien hotellien allasalueilla.
Lennot ja kuljetukset

Lentoaika

Noin 6,5 tuntia Helsingistä

Näin matkustat tänne

Playa las Américasiin voit matkustaa talvikaudella Tjäreborgin tilauslennolla.

Reittilennoilla voit matkustaa joustavasti mihin aikaan vuodesta tahansa ja päättää itse matkasi pituuden.

Lento laskeutuu Reina Sofian kentälle, Etelä-Teneriffalle.
Tjäreborgin lentokenttäkuljetuksella pääset helposti ja varmasti perille Playa de las Américasissa olevaan hotelliisi. Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan, mutta voit ostaa ne lisämaksusta. Ajoaika bussilla Etelä-Teneriffalla sijaitsevalta Reina Sofian lentokentältä Playa de las Américasin hotelleihin kestää noin 20 min - 1 tunti (n. 17 km), sen mukaan kuinka paljon on muuta liikennettä ja kuinka monta hotellipysähdystä on matkan varrella. Toisinaan bussi saattaa ajaa Playa de las Américasiin Los Cristianosin tai San Miguel de Abonan kautta, jolloin ajoaika on n. 20-30 min pidempi. Lentokenttäbussin tarkka ajoreitti määräytyy paikallisten olosuhteiden mukaan ja reitti päätetään paikan päällä. Lisätiedot saat saavuttuasi perille. Lue lisää kuljetuksista kohteessa.

Jos olet varannut reittilennoilla toteutettavan matkapaketin, suosittelemme, että varaat yksityisen kuljetuksen etukäteen. Kuljetus varataan joko matkavarauksen yhteydessä tai soittamalla Asiakaspalveluumme. Matka-asiakirjassasi on tarkemmat tiedot siitä, missä kuljettaja odottaa sinua. Lue lisää kuljetuksista kohteessa, kun lennät reittilennoilla.

Easy Travel

Jos asut Sunwing Fañabé Beach -hotellissa tai jossakin Sunprime-hotellissa ja lennät Sunclass Airlinesilla Helsingistä, sisältyy hintaan Easy Travel, joka tarkoittaa muun muassa 10 kg ylimääräistä matkatavaraa ja lähtöselvitys jo hotellissa. Jos olet varannut lentokenttäkuljetuksen, pääset suoraa reittiä hotellillesi ilman pysähdyksiä.
Sää
 • tammikuu
22°16°
6
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
18
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
22°16°
7
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
17
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
22°16°
7
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
20
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
23°16°
8
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
20
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
24°19°
9
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
23
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
26°19°
10
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
24
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
28°22°
11
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
27
Sateettomia päiviä
 • elokuu
29°22°
10
Aurinkotuntia/pv
22°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
28°22°
8
Aurinkotuntia/pv
23°
Veden lämpötila
24
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
26°20°
7
Aurinkotuntia/pv
22°
Veden lämpötila
21
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
24°18°
6
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
18
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
23°16°
6
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
19
Sateettomia päiviä

Tee matkahaku – Playa de las Americas
Välttämättömät evästeet tekevät verkkosivustosta käyttökelpoisen sallimalla perustoimintoja kuten sivustolla navigoinnin ja pääsyn sivuston suojattuihin osioihin. Verkkosivusto ei toimi kunnolla ilman näitä evästeitä.
Toiminnalliset evästeet mahdollistavat verkkosivuston ulkoasua tai toimintoja muuttavan tiedon tallentamisen. Näitä tietoja ovat esimerkiksi tekemäsi matkahaut. Näitä tarvitaan sivuston optimaaliseen toimintaan.
Tilastoevästeet auttavat sivuston omistajia ymmärtämään, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa sivuston kanssa, keräämällä ja raportoimalla tietoja.
Markkinointievästeitä käytetään verkkosivustolla kävijöiden seurantaan. Tarkoituksena on näyttää mainoksia, jotka ovat sopivia ja kiinnostavia yksittäisille käyttäjille, ja siten arvokkaampia julkaisijoille ja kolmansien osapuolten mainostajille.