Matkat – Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruz on aito ja viehättävä kanarialainen kaupunki kauniissa Orotavan laaksossa. Tjäreborgilla on täällä monta hyvää hotellia, joissa on lämmitetyt altaat!
Puerto de la Cruz sijaitsee upean vihreässä Orotavan laaksossa, joka on kuin kukkiva puutarha Teiden tulivuoren rinteillä. Puerto de la Cruzissa koet aitoa kanarialaista tunnelmaa, jossa on vanhan ajan charmia. Täällä voit uida lanzarotelaisen arkkitehdin César Manriquen suunnittelemissa valtavissa merivesialtaissa. Kaupungin keskustassa, Plaza Charcon torilla on viihtyisiä baareja ja ravintoloita. Kivenheiton päässä täältä on kalastajasatama sekä upeat vanhat kaupunginosat, joissa on kapeita kujia ja kanarialaisia pinjapuisia parvekkeita. Villiviinit ja ihmeköynnökset peittävät rakennusten seinämiä, ja punaiset pelargoniat ovat loistossaan. Täällä on useita paikallisia ravintoloita ja tapaspaikkoja sekä myös kansainvälisiä ravintoloita. Illalla kaikenikäiset viettävät aikaa pubeissa ja baareissa, ja myös diskoja on muutama. Puerto de la Cruzin ympäristössä on useita viinitiloja, jotka tarjoavat erilaisia paikallisia viininmaistajaisia joko järjestetyllä retkellä tai omatoimisesti. Puerto de la Cruzissa on kaikenlaisia kauppoja, kuten mm. tunnettujen kansainvälisten merkkien liikkeitä sekä paikallisia putiikkeja, joten ostosmahdollisuudet ovat erinomaiset.

Hotelleja jokaiseen makuun

Puerto de la Cruzissa voit asua juuri niin kuin itse haluat - hotellissa tai huoneistossa ja valita yksinkertaisemman tai ylellisemmän vaihtoehdon. Yksi Teneriffan parhaista hotelleista on tunnettu ja perinteikäs Hotel Botanico, joka sijaitsee kasvitieteellisen puutarhan vieressä. Tjäreborgilla on myös Puerto de la Cruzin parhaat huoneistohotellit, jotka sijaitsevat sekä keskustassa että hieman kauempana. Useissa hotelleissa on lämmitetyt uima-altaat. Jos haluat viettää huoletonta ja rentoa lomaa, voit valita hotellin, jossa on All Inclusive.

Tutustu Teneriffaan

Puerto de la Cruzista on helppo lähteä tutustumaan lähemmin tähän mielenkiintoiseen ja monipuoliseen saareen. Täällä on Espanjan korkein vuori, useita pieniä kyliä sekä vaikuttavaa luontoa. Parhaiten pääset tutkimaan saaren nähtävyyksiä vuokraamalla auton. Vuokra-autolla pääset paikasta toiseen täysin omassa tahdissa ja voit pysähtyä mielenkiintoisiin kohteisiin juuri niin usein kuin itse haluat. Tjäreborgin kautta voit vuokrata auton jo matkavarauksen yhteydessä kahdeksi päiväksi tai pidemmäksi ajaksi.
Hyvä tietää
 • Hotelleja aikuisille
 • Luksushotelleja
 • Hyviä ravintoloita
 • Hyvät ostosmahdollisuudet
 • Edullinen autonvuokraus
Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta Puerto de la Cruz

Rannat
Puerto de la Cruzin rannikolla on useita hiekkarantoja ja mahdollisuus virkistäytyä suurissa El Lago Martiánezin merivesialtaissa.

Merivesialtaat Puerto de la Cruzissa

Aivan meren äärellä Puerto de la Cruzissa sijaitsee kuuluisat El Lago Martiánezin merivesialtaat. Sisäänpääsymaksua vastaan pääset alueelle, jolla on muun muassa viisi merivesiallasta, kolme lastenallasta, ruokapaikkoja ja kioskeja. Koko alue on kooltaan hulppeat 33 000 m². Altaiden suolavesi otetaan suoraan Atlantista, ja altaat täytetään aina öisin. Täällä on myös varjoisia viheralueita palmuineen, pukuhuoneet, ravintoloita ja kahviloita. Aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja on mahdollista vuokrata.

Playa Jardin - Puutarharanta

Puerto de la Cruzin länsipuolella sijaitsee Playa Jardin (Puutarharanta), jolla on pituutta 150 metriä. Musta, karkea, laavahiekkainen ranta on yksi alueen kauneimmista ja suosituimmista rannoista. Ranta on jaettu kolmeen pienempään alueeseen. WC:t, pukuhuoneet, joissa on suihku sekä säilytyslokerot, ovat käytössä maksua vastaan. Suurin osa turisteista pysyttelee rannan ensimmäisessä osassa, joka on lähimpänä Castillo San Felipen linnaa. Aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja on mahdollista vuokrata. Paikalliset ja lapsiperheet hakeutuvat yleensä rannan kauimmaiseen osaan, joka on Punta Bravan lähellä. Täällä on vesiputous, joka muodostaa pienen virran hienohiekkaiselle rannalle. Rantaa reunustaa kaunis rantapromenadi, jonka varrella on puutarhoja sekä kahviloita, ravintoloita ja baareja. Puutarha-alueella on myös leikkipaikka lapsille.

Playa las Teresitas - upea ranta pohjoisessa

Playa las Teresitas on pohjoispuolen upein ranta, jonka kullankeltainen hiekka on tuotu suoraan Saharasta. Tällä paikallisten suosikkirannalla on useita baareja, ja palmut suhisevat ihanasti tuulessa. Kesällä vedenpinta on suhteellisen alhaalla, mutta vuoroveden vaihteluiden myötä myös vedenkorkeus vaihtelee.

Los Patos

Los Patoksen ranta sijaitsee Playa Bullullon itäpuolella. Täällä voit törmätä naturisteihin.

Playa del Socorro

Tämä musta laavaranta sijaitsee noin 10 minuutin matkan päässä Puerto de la Cruzista, Los Realejosin alapuolella. Playa Socorro on tunnettu lähinnä surffaajien keskuudessa, sillä täällä on täydelliset aallot. Kesäisin rannalla viihtyvät alueen paikalliset. Täällä on ravintola ja baari. Kätevimmin tänne pääsee matkustamalla bussilla Los Realejosiin, josta loppumatka taittuu taksilla tai sitten voit ajaa koko matkan taksilla.

Playa Bullullo

Playa Bullullo on kolmesta mustasta laavahiekkarannasta kenties kaikkein tunnetuin. Täällä voi kävellä banaaniviljelmien keskellä. Rannalle pääset kätevimmin matkustamalla paikallisbussilla Puerto de la Cruzin bussiasemalta La Paziin. Matka jatkuu kävellen alaspäin suuren Interpalace-hotellin luota (Teidemarin vieressä), jatka sitten tien alitse kulkevaa polkua ja kulje banaaniviljelmän läpi. Plaza del Charcolta kävelymatka kestää noin tunnin, ja La Pazista noin puoli tuntia. Rannalla on pieni baari/ravintola, jolle pääsee jyrkkiä rappuja pitkin.

Laavarannat

Puerto de la Cruzin itäpuolella, El Rinconin luona, lähes pystysuorien kallioseinämien välissä on kolme mustaa laavahiekkarantaa. Täällä viihtyvät lähinnä paikalliset sekä bodyboard-laudoillaan surffaavat nuoret. Kunta on tehnyt hiljattain parannustöitä näille rannoille pääsyn helpottamiseksi, ja rannoille johtavat raput ja polut on kunnostettu.

Playa San Marcos

Playa San Marcos on musta laavahiekkaranta, joka sijaitsee Icod de los Vinosin kylän alapuolella. Alueen paikalliset viihtyvät täällä.

Playa Martíanez

Playa Martíanezin hiekkaranta on surffaajien ja nuorempien kävijöiden suosiossa. Ranta sijaitsee Avenida Colon -rantakadun ja Avenida de la Familia Betancourt y Molinan risteyksessä, Puerto de la Cruzin itälaidalla, merivesialtaiden lähellä. Rannalla ei ole palveluita tai baareja, mutta rantapromenadin ja Avenidan varrella on palveluita. Aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja on jonkin verran vuokrattavana.

El Ancon

El Ancon on näistä rannoista itäisin, ja syrjäisemmän sijainnin ja vaikeakulkuisen tien vuoksi täällä on hieman vähemmän ihmisiä. Ranta on matalampi kuin muut rannat, etenkin laskuveden aikaan.
Ruoka, juoma ja yöelämä
Puerto de la Cruzissa on runsaasti erilaisia ravintoloita. Täällä on paikallisia ravintoloita, tapaspaikkoja ja ruokaa maailman joisesta kolkasta. Monissa ravintoloissa on iltaisin elävää musiikkia. Kaupungin keskustan Plaza del Charcon torilla ja rantapromenadin varrella on paljon ulkoilmakahviloita, joissa on mukava istuksella katselemassa ihmisvilinää.
Puerto de la Cruzin yöelämä on vilkasta. Täällä on useita baareja ja pubeja sekä pari yökerhoa. Lisäksi täällä on pieniä viihtyisiä viinitupia, joissa on elävää musiikkia, salsapaikkoja sekä paljon muuta. Puerto de la Cruzin yöelämä keskittyy Plaza Charcon alueelle. Yöelämä on vilkkainta viikonloppuisin ja tiettyinä juhlapyhinä.

Casa Ábaco

Viehättävä 1700-luvun kartano, jossa on esillä iloisen värisiä hedelmiä, vihanneksia ja upeita kukkia. Tämä on ehdottomasti vierailemisen arvoinen kohde. Sunnuntaisin järjestetään usein konsertteja, joihin on pääsyliput. Iltaisin tänne tullaan siististi pukeutuneena, joten shortsit ja lenkkarit on hyvä jättää silloin hotellille. Kätevimmin pääset tänne taksilla. Osoite: Calle Casa Grande El Durazno.
Ostokset
Puerto de la Cruzissa on erinomaiset ostosmahdollisuudet. Täällä on paljon kauppoja sekä kaksi isoa ostoskeskusta, joissa on useita vaatekauppoja, paikallisia teneriffalaisia myymälöitä, espanjalaisia kauppoja sekä isojen kansainvälisten vaatemerkkien myymälöitä.

Centro Comercial Martiánez

Pieni ostoskeskus, joka on avoinna joka päivä, myös sunnuntaisin. Täällä on kaikenlaisia kauppoja sekä iso hyvin varustettu ruokakauppa. Ostoskeskus sijaitsee Puerto de la Cruzin itäpuolella.

Centro Comercial La Villa

Suuri ja moderni ostoskeskus, jossa on useita kenkä- ja vaatekauppoja. Ostoskeskus sijaitsee San Geronimon alueella moottoritien varressa, Puerto de la Cruzin ulkopuolella.

Markkinat

Markkinahalli Mercado El Tejar on avoinna maanantaista lauantaihin, mutta suurimmat markkinat täällä järjestetään lauantaisin klo 08.00-13.00.

La Orotava

Historiallinen kaupunki La Orotava on tunnettu kauniista käsinkirjailluista liinoista, joissa ainutlaatuisia kuvioita ovat pienet punaiset joulutähdet. Kannattaa huomioida, että myynnissä on myös Aasiassa valmistettuja kopioita.
Liikunta ja treeni
Puerto de la Cruzissa voit pelata tennistä, squashia sekä treenata kuntosalilla. Playa de la Cruzin alueella on useita upeita vaellusreittejä, ja eteläpuolella on useita golfkenttiä. Puerto de la Cruzissa on myös suosittuja surffirantoja, kuten kaupungin itäpuolella olevat Playa Martiánez, Playa Jardín ja Playa Bollullo.

Pelaa golfia lomallasi

Jos haluat gofata lomasi aikana, Teneriffalla on useita hienoja golfkenttiä.

Lue lisätietoa Teneriffan golfkentistä ja peliaikojen varaamisesta.
Aktiviteetit ja nähtävyydet
Puerto de la Cruzissa on hyvät mahdollisuudet viettää rauhallista ja rentoa lomaa, käydä uima-rannalla sekä harrastaa erilaisia aktiviteetteja tai lähteä vaeltamaan vuoristoon. Puerto de la Cruz on erinomainen tukikohta, kun haluat tutustua Teneriffan saareen lähemmin. Ympäristössä on vuoria ja pieniä kyliä sekä dramaattinen luonto. La Esperanzan metsän sydämessä, Puerto de la Cruzin pohjoispuolella, sijaitsee Forestal Park, joka on upea virkistysaluejan alue. Metsäseikkailupuistossa voit kiipeillä korkealle kiinnitettyjen köysien ja vaijerien avulla.
Puerto de la Cruzissa on erilaisia nähtävyyksiä, muun muassa kauniita puistoja ja mielenkiintoisia museoita.

Jardín Botanico

Kasvitieteellinen puutarha on perustettu vuonna 1788. Espanjalaisilla merimiehillä oli pysyvänä käskynä tuoda kasveja eri puolilta maailmaa. Puutarhassa onkin nähtävänä useita harvinaislaatuisia kasveja, kuten valtava kumipuu. Kasvitieteellinen puutarha sijaitsee osoiteessa: Calle Retama 2, Urbanización La Paz. Tänne pääset paikallisbussilla. Tärkeimmissä kasveissa on latinankieliset kyltit.

Parque de Taoro

Parque de Taoro sijaitsee ylhäällä rinteessä, Casino Taoron vieressä. Puerto de la Cruzin korkeimman Bel Air -rakennuksen yläpuolelta pääsee rappuja pitkin puistoon. Täällä voit ihastella vesiputousta, lampia sekä mahtavia näkymiä kaupungin yli. Kasinon alapuolella on kahvila, jonka yhteydessä on pieni leikkipaikka.

Sitio Litre

Sitio Litre eli orkideapuutarha sijaitsee keskellä Puerto de la Cruzia. Tämä on Teneriffan vanhin puutarha, jossa on saaren suurin orkideakokoelma. Tässä englantilaisten omistuksessa vuodesta 1730 olleessa yksityishuvilassa asui Agatha Christie vuonna 1929. Tunnettu kukkamaalari Marianne North asui talossa vuonna 1875, ja monet hänen tunnetuista aiheistaan ovat myös tästä ympäristöstä. Baarissa on monipuolinen valikoima kanarialaisia viinejä. Osoite: Calle Sitio Litre, Camino El Rabado, Hotel Martiánezin ja Cepsa-huoltamon välissä päätien varrella Bel Air -rakennuksen yläpuolella.

Museot Puerto de la Cruzissa

Puerto de la Cruzissa on muutamia mielenkiintoisia museoita. Useimmat museot ovat suljettuina maanantaisin.

Casa de la Aduana
Puerto de la Cruzista tuli saaren kaupallinen keskus 1700-luvulla, ja tämä perinteistä kanarialaista tyyliä edustava tullihuone rakennettiin silloin satamaan. Alakerroksessa on kauppa, jossa on myynnissä Kanariansaarten paikallisia tuotteita ja käsitöitä.

Casa Museo Abaco
Perinteiseen kanarialaiseen tyyliin rakennettu 1700-luvun kartano, joka on nykyään yksityisomistuksessa. Tässä upeassa talossa, jossa on esillä iloisen värisiä hedelmiä ja vihanneksia, voi vierailla päiväsaikaan ja kuulla sen historiasta. Puutarhaan voi istahtaa nauttimaan virkistävää sangriaa.

Museo Arqueológico Municipal
1800-luvulta peräisin oleva kanarialainen rakennus, jossa on näyttelyitä saaren alkuperäisväestöstä guanheista sekä keramiikka- ja käyttöesinekokoelmia. Myös teemanäyttelyitä Kanariansaarten kulttuurista ja historiasta.
Retket
UNESCO-retki
UNESCO-retki
Kokopäiväretki, jonka aikana vierailemme kahdella Teneriffan tärkeimmällä nähtävyydellä, jotka molemmat ovat Unescon maailmanperintökohteita – Teiden kansallispuisto ja entinen pääkaupunki La Laguna. Ateriat ja juomat eivät sisälly hintaan. Retki järjestetään talvikaudella.
Lisätietoa retkestä
Kulkuyhteydet
Paras tapa nähdä ja kokea Teneriffa on vuokrata auto. Voit varata auton jo ennen matkaa matkanvarauksen yhteydessä, mikä on sekä halvempaa että kätevämpää. Vuokra-auton saaminen paikan päällä varsinkin korkeasesongin aikaan voi olla vaikeaa, joten jos matkustat lomakohteeseen tilauslennolla, varaa Avis-auto jo ennen matkaa.

Jos olet varannut paketoidun matkan reittilennoilla, lue vuokra-auton varaamisesta sekä lisätietoja autoista tästä.
Jos haluat liikkua Puerto de la Cruzin ympäristössä ja tutustua Teneriffaan lähemmin, voit liikkua paikasta toiseen usealla tavalla.

Taksit

Taksilla on kätevä liikkua Teneriffalla, ja Puerto de la Cruzissa on useita takseja. Taksin voi pysäyttää suoraan kadulla, ottaa taksiasemalta tai tilata hotellista. Takseja ei ole mahdollista ennakkotilata lentokentälle. Takseihin mahtuu yleensä neljä henkilöä, mutta isompiin takseihin, jotka nykyään ovat yhä tavallisempia, mahtuu jopa seitsemän henkilöä. Taksamittaria on lain mukaan käytettävä. Jos mittari ei ole päällä, kuljettajaa voi pyytää laittamaan sen päälle. Pidemmillä matkoilla, esim. Santa Cruziin ja lentokentälle mentäessä sekä päiväretkillä, hinnasta kannattaa sopia etukäteen. Yöllä, viikonloppuisin ja pyhäpäivinä taksit ovat hieman kalliimpia. Usein kuljettajalle annetaan hieman juomarahaa, noin 5-10 prosenttia on sopiva summa.

Lautta

Santa Cruzista kulkee lautta Gran Canarialle.

Bussit - Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruzista pääsee bussilla muun muassa Santa Cruziin, La Lagunaan, La Orotavaan ja Playa de las Américasiin. Aikataulut ovat yleensä nähtävillä bussipysäkeillä ja bussiasemilla. Voit ostaa matkalipun kuljettajalta. Jos suunnittelet tekeväsi useamman matkan, hyvä vaihtoehto on hankkia nk. "Ten+"-matkakortti, johon voi ladata toivomansa summan. Kortti maksaa muutaman euron ja voit ladata siihen rahaa 5-100 euroa bussiasemilla sekä tietyissä ruokakaupoissa.

Polkupyörät

Polkupyöriä on mahdollista vuokrata, mutta tiet eivät aina sovellu kovin hyvin pyöräilyyn, sillä ajoradan reunassa ei ole tilaa. Pyöräily on kuitenkin hyvin suosittu laji täällä, ja voit esimerkiksi lähteä maastopyöräilemään metsäteille.
Kohdefakta

Palvelumme kohteessa

Tavoitat meidät talvikaudella vuorokauden ympäri palvelupuhelimesta, tekstiviestillä ja sähköpostilla halutessasi varata retkiä, vuokrata auton tai saada hyviä vinkkejä. Jos emme voi ratkaista asiaa puhelimitse tai sähköpostilla, tulemme tapaamaan sinua omalle hotellillesi tai läheiselle hotellille. Matkustaessasi tilauslennolla tapaat meidät myös lentokentällä ja ohjaamme sinut oikeaan lentokenttäbussiin, mikäli olet varannut kohdekuljetukset.

Huhti-marraskuussa Puerto de la Cruzissa ei ole Tjäreborgin oppaita, eikä retkiä järjestetä. Tavoitat oppaat soittamalla palvelupuhelimeen, lähettämällä tekstiviestin tai sähköpostia. Jos matkustat tilauslennolla, tapaat oppaamme lentokentällä kohteeseen saavuttaessa sekä poislähdettäessä.

Vastuullinen matkailu

Yrityksenä haluamme, että jokaisella lomamatkalla on merkitystä, sekä matkalle lähtijälle, että myös paikallisesti lomakohteissamme. Sen vuoksi pyrimme jatkuvasti vähentämään toiminnastamme aiheutuvia ympäristövaikutuksia niin kotimaassa, lentomatkoilla kuin myös hotelleissa ja lomakohteissamme. Lue lisää vastuullisuustyöstämme osoitteessa vastuullinen matkailu.

Rokotukset

Ei vaadita pakollisia rokotuksia. Tarkista, että jäykkäkouristus-, kurkkumätä, polio- ja MPR (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko) -rokotukset ovat kunnossa. Myös hepatiitti A ja B -rokotusta suositellaan.
Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat terveyskeskuksista, matkailuklinikoilta tai sivultamme Terveys ja turvallisuus.

Paikalliset lait ja tavat

Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Välttääksesi mahdollisia yllätyksiä, tutustu maan säädöksiin ja tapoihin, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

Valuutta ja maksaminen

Euro.
Pankit ovat avoinna ma-pe klo 08.30-14.00 ja tietyt pankit myös to klo 17.00–18.00. Pankkiautomaatteja on lähes jokaisessa kadun kulmassa. Kertanosto enintään 300 euroa ja korkeintaan 2 nostoa päivässä, eli max 600 euroa/päivä. Tunnetuimmat luottokortit (Visa, Mastercard ja Eurocard) hyväksytään yleisesti useimmissa kaupoissa, ravintoloissa ja supermarketeissa.

Aikaero

Suomen aika -2 tuntia

Sähkö

220 V. Adapteria ei tarvita.

Kieli

Espanjassa puhutaan pääasiassa espanjaa, mutta tietyillä alueilla myös katalaania ja mallorquiinia. Turistialueilla useimmat palvelualalla työskentelevistä puhuvat myös englantia.

Lisätiedot

Vaikka Espanja kuuluu EU:hun, lasketaan Kanariansaaret verotuksellisesti EU:n ulkopuoliseksi alueeksi. Huomio verovapaiden tuotteiden määrät kotimatkalle lähtiessäsi.
Paljon rappuja ja tasoeroja. Ajoittainen ilman korkea kosteuspitoisuus saattaa vaivata astmaatikkoja. Hotelleissa ei yleensä ole savuttomia huoneita. Espanjassa on voimassa tupakointilaki, joka kieltää tupakoinnin yleisissä tiloissa sekä ravintoloissa (vain harvoissa paikoisssa on erillinen tupakointiosasto). Aurinkotuolien patjat ovat maksullisia useimpien hotellien allasalueilla.
Saarella rakennetaan paljon ja rakennustyömaiden ääniä saattaa kuulua tiettyihin hotelleihin. Uusia rakennustyömaita saatetaan käynnistää lyhyelläkin aikataululla, ja läheskään kaikista ei ole tietoa ennen kauden alkua. Puerto de la Cruzin alueella kunnostetaan myös jalkakäytäviä ja rakennetaan uusia teitä.
Lennot ja kuljetukset

Lentoaika

Noin 6,5 tuntia Helsingistä

Näin matkustat tänne

Puerto de la Cruziin voit matkustaa Tjäreborgin tilauslennolla talvikaudella.

Reittilennoilla voit matkustaa Puerto de la Cruziin mihin aikaan vuodesta tahansa ja päättää itse matkasi pituuden.

Lento laskeutuu Reina Sofian kentälle, Etelä-Teneriffalle.
Tjäreborgin lentokenttäkuljetuksella pääset helposti ja varmasti perille Puerto de la Cruzissa olevaan hotelliisi. Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan, mutta voit ostaa ne lisämaksusta matkavarauksen yhteydessä. Ajoaika bussilla Etelä-Teneriffalla sijaitsevalta Reina Sofian lentokentältä Puerto de la Cruzin hotelleihin kestää noin 1,5-2 tuntia (n. 91 km), sen mukaan kuinka paljon on muuta liikennettä ja kuinka monta hotellipysähdystä on matkan varrella. Lentokenttäbussin tarkka ajoreitti määräytyy paikallisten olosuhteiden mukaan ja reitti päätetään paikan päällä. Lisätiedot saat saavuttuasi perille. Lue lisää kuljetuksista kohteessa.

Jos olet varannut reittilennoilla toteutettavan matkapaketin, suosittelemme, että varaat yksityisen kuljetuksen etukäteen. Kuljetus varataan joko matkavarauksen yhteydessä tai soittamalla Asiakaspalveluumme. Matka-asiakirjassasi on tarkemmat tiedot siitä, missä kuljettaja odottaa sinua. Lue lisää kuljetuksista kohteessa, kun lennät reittilennoilla.
Sää
 • tammikuu
21°15°
6
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
21°15°
7
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
22
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
22°16°
7
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
22°16°
8
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
24°18°
9
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
28
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
26°19°
10
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
28
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
28°21°
11
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
30
Sateettomia päiviä
 • elokuu
29°21°
10
Aurinkotuntia/pv
22°
Veden lämpötila
29
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
28°21°
8
Aurinkotuntia/pv
23°
Veden lämpötila
27
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
26°20°
7
Aurinkotuntia/pv
22°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
24°18°
6
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
24
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
22°16°
6
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
24
Sateettomia päiviä

Tee matkahaku – Puerto de la Cruz
Välttämättömät evästeet tekevät verkkosivustosta käyttökelpoisen sallimalla perustoimintoja kuten sivustolla navigoinnin ja pääsyn sivuston suojattuihin osioihin. Verkkosivusto ei toimi kunnolla ilman näitä evästeitä.
Toiminnalliset evästeet mahdollistavat verkkosivuston ulkoasua tai toimintoja muuttavan tiedon tallentamisen. Näitä tietoja ovat esimerkiksi tekemäsi matkahaut. Näitä tarvitaan sivuston optimaaliseen toimintaan.
Tilastoevästeet auttavat sivuston omistajia ymmärtämään, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa sivuston kanssa, keräämällä ja raportoimalla tietoja.
Markkinointievästeitä käytetään verkkosivustolla kävijöiden seurantaan. Tarkoituksena on näyttää mainoksia, jotka ovat sopivia ja kiinnostavia yksittäisille käyttäjille, ja siten arvokkaampia julkaisijoille ja kolmansien osapuolten mainostajille.