Matkat – Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruz – aito, viehättävä kaupunki kauniissa Orotavan laaksossa. Tjäreborgilla on täällä monta hyvää hotellia, joissa on lämmitetyt altaat!
Puerto de la Cruz sijaitsee upean vihreässä Orotavan laaksossa, joka on kuin kukkiva puutarha Teiden tulivuoren rinteillä. Puerto de la Cruzissa koet aitoa kanarialaista tunnelmaa, jossa on vanhan ajan charmia. Täällä voit uida lanzarotelaisen arkkitehdin César Manriquen suunnittelemissa valtavissa merivesialtaissa. Kaupungin keskustassa, Plaza Charcon torilla on viihtyisiä baareja ja ravintoloita. Kivenheiton päässä täältä on kalastajasatama sekä upeat vanhat kaupunginosat, joissa on kapeita kujia ja kanarialaisia pinjapuisia parvekkeita. Villiviinit ja ihmeköynnökset peittävät rakennusten seinämiä, ja punaiset pelargoniat ovat loistossaan. Täällä on useita paikallisia ravintoloita ja tapaspaikkoja sekä myös kansainvälisiä ravintoloita. Illalla kaikenikäiset viettävät aikaa pubeissa ja baareissa, ja myös diskoja on muutama. Puerto de la Cruzin ympäristössä on useita viinitiloja, jotka tarjoavat erilaisia paikallisia viininmaistajaisia joko järjestetyllä retkellä tai omatoimisesti. Puerto de la Cruzissa on kaikenlaisia kauppoja, kuten mm. tunnettujen kansainvälisten merkkien liikkeitä sekä paikallisia putiikkeja, joten ostosmahdollisuudet ovat erinomaiset.

Hotelleja jokaiseen makuun

Puerto de la Cruzissa voit asua juuri niin kuin itse haluat - hotellissa tai huoneistossa ja valita yksinkertaisemman tai ylellisemmän vaihtoehdon. Yksi Teneriffan parhaista hotelleista on tunnettu ja perinteikäs Hotel Botánico, joka sijaitsee kasvitieteellisen puutarhan vieressä. Tjäreborgilla on myös Puerto de la Cruzin parhaat huoneistohotellit, jotka sijaitsevat sekä keskustassa että hieman kauempana. Useissa hotelleissa on lämmitetyt uima-altaat. Jos haluat viettää huoletonta ja rentoa lomaa, voit valita hotellin, jossa on All Inclusive.

Pohjoismaalaisten suosikit

Puerto de la Cruzissa on useita hotelleja, joista on tullut pohjoismaisten vieraiden suosikkeja, kuten Skyview Hotel (aikaisemmalta nimeltään Tenerife Ving), jonne monet palaavat takaisin vuosi toisensa jälkeen. Hotellin valtteja ovat hyvä sijainti, ihana kattoterassi sekä käytännölliset huoneistot. Toinen suosittu hotelli on Masaru, jossa on suuri puutarha ja hyvä sijainti aivan Puerto de la Cruzin yläpuolella.

Tutustu Teneriffaan

Puerto de la Cruzista on helppo lähteä tutustumaan lähemmin tähän mielenkiintoiseen ja monipuoliseen saareen. Täällä on Espanjan korkein vuori, useita pieniä kyliä sekä vaikuttavaa luontoa. Parhaiten pääset tutkimaan saaren nähtävyyksiä vuokraamalla auton. Vuokra-autolla pääset paikasta toiseen täysin omassa tahdissa ja voit pysähtyä mielenkiintoisiin kohteisiin juuri niin usein kuin itse haluat. Tjäreborgin kautta voit vuokrata auton jo matkavarauksen yhteydessä kahdeksi päiväksi tai pidemmäksi ajaksi.
Hyvä tietää
 • Hotelleja aikuisille
 • Luksushotelleja
 • Hyviä ravintoloita
 • Hyvät ostosmahdollisuudet
 • Edullinen autonvuokraus

Muiden mielipiteet kohteesta Puerto de la Cruz

Tee matkahaku – Puerto de la Cruz

HINTAESIMERKKEJÄ – Puerto de la Cruz

Coral Teide Mar
Coral Teide Mar
Puerto de la Cruz, Teneriffa, Espanja
 • Lento + majoitus Yksiö
 • 1 viikko
 • Lähtö 15.12.2024, lähtöpaikka Helsinki
Lento + hotelli., 1 viikko
15.12.2024 lähtöpaikka Helsinki
Route Active Hotel
Route Active Hotel
Puerto de la Cruz, Teneriffa, Espanja
 • Lento + majoitus Kaksio, parveke
 • 1 viikko
 • Lähtö 15.12.2024, lähtöpaikka Helsinki
Sis. aamiaisbuffet
Sis. aamiaisbuffet
Lento + hotelli., 1 viikko
15.12.2024 lähtöpaikka Helsinki
Masaru
Masaru
Puerto de la Cruz, Teneriffa, Espanja
 • Lento + majoitus Yksiö
 • 1 viikko
 • Lähtö 15.12.2024, lähtöpaikka Helsinki
Lento + hotelli., 1 viikko
15.12.2024 lähtöpaikka Helsinki