Matkat – San Miguel de Abona

San Miguel de Abonassa voit viettää leppoisaa lomaa kauniissa maisemissa.
San Miguel de Abona on hyvä valinta sinulle, kun haluat pelata Teneriffalla, kun haluat keskittyä rauhassa golfin pelaamiseen. Lähistöllä on kaksi golfkenttää: Golf del Sur ja Amarilla Golf. Ja kentille pääset kätevästi taksilla. San Miguel de Abona on hyvä lomakohde myös muille kuin vannoutuneille golffareille. Täällä voi nauttia kauniista ympäristöstä, rauhallisesta tunnelmasta, auringosta ja uimisesta. Ravintoloita ja baareja on myös jonkin verran. Jos kaipaat enemmän vaihtoehtoja, Los Cristianosiin ja Playa de la Américasiin on helppo lähteä käymään.

Lapsiperheet tulevat taatusti viihtymään Bahia Principe Fantasia Tenerife -hotellissa. Täällä on iso ja viihtyisä allasalue, jossa on myös vesipuisto lapsille, kansainvälinen lastenkerho sekä paljon kivoja aktiviteetteja. Lomastasi tulee todella mukava, sillä All Inclusive sisältyy matkan hintaan.

Suunnittele oma lomasi

Jos kaipaat golfin ja altaalla loikoilun lisäksi muita liikunnallisia aktiviteetteja, voit lähteä patikointiretkelle vuoristoon tai harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja. Luonnonkaunis San Miguel on paras vaihtoehto patikointiin. Vesiaktiviteetteja on runsaasti tarjolla Los Cristianosissa ja Playa de las Américasissa. Kannattaa käyttää tilaisuus hyväkseen ja viettää monipuolinen yhdistelmäloma. Hyvä vinkki: Voit esimerkiksi viettää yhden viikon San Miguel de Abonassa, ja sen jälkeen viikon jossain toisessa Teneriffan kohteessa. Näin saat juuri sellaisen loman kuin itse haluat.

Vuokra-autolla San Miguel de Abonassa

Vuokra-auto on erinomainen tapa liikkua San Miguel de Abonan ympäristössä. Autolla pääset liikkumaan paikasta toiseen juuri silloin kun itse haluat. Voit esimerkiksi lähteä mahtavalle Teiden vuorelle, ajella kaunista länsirannikkoa pitkin tai suunnata hieman kauempana sijaitsevalla golfkentälle. Vuokra-autolla sinulla on rajattomat mahdollisuudet lähteä näkemään ja kokemaan saaren nähtävyyksiä.
Hyvä tietää
  • Lyhyt lentokenttäkuljetus
  • All Inclusive
  • Yhdistelmämatkoja
  • Edullinen autonvuokraus

Muiden mielipiteet kohteesta San Miguel de Abona

Tee matkahaku – San Miguel de Abona