Matkat – Los Cristianos

Los Cristianosissa on lapsiystävällinen hiekkaranta ja mukavaa iltaelämää. Valitse mieluisin huoneistohotelli tarjolla olevista liki kymmenestä vaihtoehdosta - vuoden ympäri!
Los Cristianos on rauhallinen ja viihtyisä matkakohde Teneriffan etelärannikolla, vain 15 minuutin matkan päässä lentokentältä. Suosittuja hotelleja ovat esimerkiksi Don Jose ja Solmar, jotka sijaitsevat rantapromenadilla. Näissä hotelleissa asut mukavasti huoneistossa, ja voit nauttia rennosta lomailusta ja paikallisesta elämästä. Molemmista hotelleista on vain muutama askel pehmeälle rantahiekalle ja uimaan.

Hotellit rannalla

Tjäreborgilla on useita suosittuja hotelleja Los Cristianosissa, ja monet lomailijat palaavat tänne yhä uudelleen. Hyviä vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Don Jose ja Solmar, jotka molemmat sijaitsevat rantapromenadilla. Näissä hotelleissa asut mukavasti huoneistossa, ja voit nauttia rennosta lomailusta ja paikallisesta elämästä. Molemmista hotelleista on vain muutama askel pehmeälle rantahiekalle ja uimaan.

Rannat Los Cristianosissa

Los Cristianosin sataman kummallakin puolella on kaksi upeaa rantaa. Playa de las Vistasin ranta sijaitsee satamasta katsottuna Playa de las Américasin puolella, ja se on koko Teneriffan eteläisen rannikon parhain ja suurin. Leveä ja suojaisa ranta löytyy myös lähempääkin - otat vain muutaman askeleen Los Cristianosin rantapromenadin yli ja olet pehmeällä rantahiekalla.

Mahtava Teiden tulivuori

Teneriffa on elämyksien saari, jonka maisemat ovat huikean kauniita. Jos haluat katsella ympärillesi omaan tahtiin, kannattaa vuokrata auto. Los Cristianosin taustalla kohoavat mahtavat vuoret vihreine kukkuloineen ja jyrkkine harjanteineen, ja kaikkein vaikuttavin näky on varmasti Teiden sammunut tulivuori, joka nousee 3718 metriä merenpinnan yläpuolelle. Ylös vuorelle johtava tie on kapea ja mutkainen, mutta hyvässä kunnossa, ja maisemat ovat upeat. Auton vuokraaminen on hyvä idea myös silloin, jos haluat pelata golfia lomasi aikana. Teneriffan eteläpuolella on useita golfkenttiä, ja autolla pääset kätevästi siirtymään paikasta toiseen.
Hyvä tietää
 • Paikallisia ravintoloita
 • Edullisia ravintoloita
 • Upeita hiekkarantoja
 • Lyhyt lentokenttäkuljetus
 • Huoneistohotelleja
 • Rantahotelleja
Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta Los Cristianos

Rannat
Los Cristianosissa on kaksi rantaa, joista toinen on 500 metriä pitkä ja 30 metriä leveä ja toinen 800 metriä pitkä ja 60 metriä leveä. Molemmilla rannoilla on hienoa vaaleaa laavahiekkaa. Los Cristianosin autottomalla rantapromenadilla voi tehdä kävelyretkiä, ja promenadin äärellä oleviin ravintoloihin on mukava istahtaa nauttimaan olostaan ja maisemasta.
Ruoka, juoma ja yöelämä
Los Cristianosissa on useita ravintoloita, kahviloita ja tavernoja, joissa on tarjolla erityyppisiä ruokia. Useimmat niistä sijaitsevat rannalla, palmujen reunustamalla rantapromenadilla ja kylän keskustassa. Myös San Telmon baari- ja ravintola-alueella on hyvä valikoima erilaisia ravintoloita. Paikalliset syövät illallista yleensä klo 21 aikaan. Voit myös lähteä käymään Playa de las Américasissa, jossa on laaja valikoima paikallisia ja kansainvälisiä ravintoloita, ja ruokaa kaikista maailman kolkista.
Los Cristianosin yöelämässä on paljon paikallisempi meno kuin Playa de las Américasissa. Iltaa vietetään ravintolassa tai baarissa auringonlaskuun asti. Voit jatkaa iltaa jossakin Los Cristianosin ja Playa delas Américasin välissä sijaitsevan San Telmon alueen baareista tai yökerhoista. Täällä tanssimaan innostavat salsan ja merenguen rytmit. Jos kaipaat vilkkaampaa yöelämää, suuntaa Playa de las Américasiin ja johonkin Las Veronicasin alueen suosituista yökerhoista.
Ostokset
Los Cristianosin kävelykaduilla on useita viehättäviä putiikkeja, jotka ovat yleensä kiinni siestan aikaan keskellä päivää. Sunnuntaisin Los Cristianosissa järjestetään markkinat, jotka löydät Arona Gran -hotellin läheltä, rantapromenadin päädystä. Los Cristianos ja naapurikaupunki Playa de las Américas ovat melkein kasvaneet kiinni toisiinsa. Voit kävellä rantapromenadia pitkin lomakohteiden välillä. Matkan varrella on useita ostoskeskuksia ja kauppoja.
Liikunta ja treeni
Los Cristianosissa voit myös pelata tennistä ja squashia sekä harrastaa erilaisia vesiaktiviteetteja, kuten melomista, surffausta ja sukeltamista.

Golfaa lomallasi

Los Cristianos on erinomainen valinta golfin ystävälle. Alueella on useita hyviä sekä 9- että 18-reikäisiä ratoja, kuten Golf Los Palos ja Golf Las Américas.

Lue lisätietoa Teneriffan golfkentistä ja peliaikojen varaamisesta.
Aktiviteetit ja nähtävyydet
Playa delas Américasin ympäristössä on tarjolla paljon erilaisia aktiviteetteja ulkoilmassa. Lisäksi täällä on luontoelämyksiä ja erilaisia huvipuistoja. Suosittuja kohteita ovat esimerkiksi vesipuisto Siam Park, Teiden tulivuori ja Las Cañadasin laavakentät. Los Cristianosin satamasta kulkee lauttoja naapurisaari La Gomeralle.
Los Cristianosin takana sijaitsee Montaña de Guazan vuori ja useita luonnonalueita, jotka ovat mielenkiintoisia vierailukohteita. Teneriffaan voit tutustua myös Tjäreborgin mielenkiintoisilla retkillä.
Retket
Klassinen Teneriffa
Klassinen Teneriffa
Tällä retkellä pääset kokemaan parhainta Teneriffaa yhden päivän aikana. Valmistaudu kokemusrikkaaseen retkeen täynnä uusia elämyksiä! Tapaslounas ja ruokajuoma sisältyvät hintaan. Retki järjestetään talvikaudella.
Lisätietoa retkestä
Luksuskatamaraani MustCat
Luksuskatamaraani MustCat
Lähde viettämään muutama tunti merellä tähyillen valaita sekä delfiineitä ja pääset myös uimaan. Juomat sekä snacksit tai lounas sisältyvät hintaan retkestä riippuen.
Lisätietoa retkestä
Royal Dolphin -lasipohjavene
Royal Dolphin -lasipohjavene
Näe Teneriffan kaunista luontoa mereltä käsin kolmen tai neljän tunnin veneretken aikana. Kevyt lounas sekä juomat sisältyvät hintaan.
Lisätietoa retkestä
Teide
Teide
Lähde mukaan mielenkiintoiselle puolipäiväretkelle ylös Teideä ympäröivään kansallispuistoon, Espanjan korkeimmalle huipulle. Ruoka ja juomat eivät sisälly hintaan. Teleféricon-köysiratalippu tilataan erikseen.
Lisätietoa retkestä
Underwater Safari of a Lifetime
Underwater Safari of a Lifetime
Koe erilainen elämys sukellusveneen kyydissä noin 30 metriä merenpinnan alapuolella Teneriffan rannikolla. Valitse paikka suuren ikkunan luota ja anna oppaan johdattaa sinut vedenalaiseen maailmaan. Ateriat ja juomat eivät sisälly hintaan.
Lisätietoa retkestä
Kulkuyhteydet
Paras tapa nähdä ja kokea Teneriffa on vuokrata auto. Voit varata auton jo ennen matkaa matkanvarauksen yhteydessä, mikä on sekä halvempaa että kätevämpää. Vuokra-auton saaminen paikan päällä varsinkin korkeasesongin aikaan voi olla vaikeaa, joten jos matkustat lomakohteeseen tilauslennolla, varaa Avis-auto jo ennen matkaa.

Jos olet varannut paketoidun matkan reittilennoilla, lue vuokra-auton varaamisesta sekä lisätietoja autoista tästä.
Los Cristanosissa voi liikkua paikasta toiseen monella tapaa.

Bussit

Los Cristianosista pääsee bussilla muun muassa Santa Cruziin ja Costa Adejeen. Aikataulut ovat nähtävillä bussiasemalla ja bussipysäkeillä Avenida Juan Carlos I -kadun varrella. Voit ostaa matkalipun kuljettajalta. Jos suunnittelet tekeväsi useamman matkan, hyvä vaihtoehto on hankkia nk. "Ten+"-matkakortti, johon voi ladata toivomansa summan. Kortti maksaa muutaman euron ja voit ladata siihen rahaa 5-100 euroa bussiasemilla sekä tietyissä ruokakaupoissa.

Lautta

Los Cristianosista kulkee lautta La Gomeralle, El Hierrolle ja La Palmalle.

Taksi

Taksin saa helposti heilauttamalla kättä kadulla tai tilaamalla hotellin vastaanotosta.
Kohdefakta

Palvelumme kohteessa

Tavoitat meidät talvikaudella vuorokauden ympäri palvelupuhelimesta, tekstiviestillä ja sähköpostilla halutessasi varata retkiä, vuokrata auton tai saada hyviä vinkkejä. Jos emme voi ratkaista asiaa puhelimitse tai sähköpostilla, tulemme tapaamaan sinua omalle hotellillesi tai läheiselle hotellille. Matkustaessasi tilauslennolla tapaat meidät myös lentokentällä ja ohjaamme sinut oikeaan lentokenttäbussiin, mikäli olet varannut kohdekuljetukset.

Vastuullinen matkailu

Yrityksenä haluamme, että jokaisella lomamatkalla on merkitystä, sekä matkalle lähtijälle, että myös paikallisesti lomakohteissamme. Sen vuoksi pyrimme jatkuvasti vähentämään toiminnastamme aiheutuvia ympäristövaikutuksia niin kotimaassa, lentomatkoilla kuin myös hotelleissa ja lomakohteissamme. Lue lisää vastuullisuustyöstämme osoitteessa vastuullinen matkailu.

Rokotukset

Ei vaadita pakollisia rokotuksia. Tarkista, että jäykkäkouristus-, kurkkumätä, polio- ja MPR (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko) -rokotukset ovat kunnossa. Myös hepatiitti A ja B -rokotusta suositellaan.
Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat terveyskeskuksista, matkailuklinikoilta tai sivultamme Terveys ja turvallisuus.

Paikalliset lait ja tavat

Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Välttääksesi mahdollisia yllätyksiä, tutustu maan säädöksiin ja tapoihin, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

Valuutta ja maksaminen

Euro. Useita pankkiautomaatteja sekä pankkeja. Luottokortit (Visa, Mastercard, Eurocard) hyväksytään yleisesti.

Aikaero

Suomen aika -2 tuntia

Sähkö

220 V. Adapteria ei tarvita.

Kieli

Espanjassa puhutaan pääasiassa espanjaa, mutta tietyillä alueilla myös katalaania ja mallorquiinia. Turistialueilla useimmat palvelualalla työskentelevistä puhuvat myös englantia.

Lisätiedot

Vaikka Espanja kuuluu EU:hun, Kanariansaaria ei verotussyistä lasketa EU:hun. Tarkistathan etukäteen verovapaita tuotteita koskevat tuontimääräykset.

Teneriffalla rakennetaan jatkuvasti. Varsinkin Playa de las Américasin, Costa Adejen ja Los Cristianoksen alueella on paljon rakennustyömaita, ja melua saattaa kantautua myös hotelleihin. Uusia rakennustyömaita saatetaan käynnistää lyhyelläkin aikataululla, ja läheskään kaikista ei ole tietoa ennen kauden alkua. Alueella kunnostetaan myös jalkakäytäviä ja rakennetaan uusia teitä.

Rantapromenadi sekä keskustan kävelykatu ovat autottomia. Eri puolilla Los Cristianosta tehdään rakennustöitä, joten liikkuminen on rajoitettua ja joudut ehkä käyttämään kiertoteitä.

Pidätämme oikeuden muutoksiin ohjelmassa, retkissä, hinnoissa, jne.
Lennot ja kuljetukset

Lentoaika

Noin 6,5 tuntia Helsingistä

Näin matkustat tänne

Los Cristianokseen voit matkustaa Tjäreborgin tilauslennolla talvikaudella.

Reittilennoilla voit matkustaa joustavasti mihin aikaan vuodesta tahansa.

Lento laskeutuu Reina Sofian kentälle, Etelä-Teneriffalle.
Tjäreborgin lentokenttäkuljetuksella pääset helposti ja varmasti perille Los Cristianoksessa olevaan hotelliisi. Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan, mutta voit ostaa ne lisämaksusta. Ajoaika bussilla Etelä-Teneriffalla sijaitsevalta Reina Sofian lentokentältä Los Cristianoksen hotelleihin kestää noin 20–40 min (n. 14 km), sen mukaan kuinka paljon on muuta liikennettä ja kuinka monta hotellipysähdystä on matkan varrella. Toisinaan bussi saattaa ajaa Los Cristianokseen San Miguel de Abonan kautta, jolloin ajoaika on n. 40–60 min pidempi. Lentokenttäbussin tarkka ajoreitti määräytyy paikallisten olosuhteiden mukaan ja reitti päätetään paikan päällä. Lisätiedot saat saavuttuasi perille. Lue lisää kuljetuksista kohteessa.

Jos olet varannut reittilennoilla toteutettavan matkapaketin, suosittelemme, että varaat yksityisen kuljetuksen etukäteen. Kuljetus varataan joko matkavarauksen yhteydessä tai soittamalla Asiakaspalveluumme. Matka-asiakirjassasi on tarkemmat tiedot siitä, missä kuljettaja odottaa sinua. Lue lisää kuljetuksista kohteessa, kun lennät reittilennoilla.
Sää
 • tammikuu
22°16°
6
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
18
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
22°16°
7
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
17
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
22°16°
7
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
20
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
23°16°
8
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
20
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
24°19°
9
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
23
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
26°19°
10
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
24
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
28°22°
11
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
27
Sateettomia päiviä
 • elokuu
29°22°
10
Aurinkotuntia/pv
22°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
28°22°
8
Aurinkotuntia/pv
23°
Veden lämpötila
24
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
26°20°
7
Aurinkotuntia/pv
22°
Veden lämpötila
21
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
24°18°
6
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
18
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
23°16°
6
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
19
Sateettomia päiviä

Tee matkahaku – Los Cristianos
Välttämättömät evästeet tekevät verkkosivustosta käyttökelpoisen sallimalla perustoimintoja kuten sivustolla navigoinnin ja pääsyn sivuston suojattuihin osioihin. Verkkosivusto ei toimi kunnolla ilman näitä evästeitä.
Toiminnalliset evästeet mahdollistavat verkkosivuston ulkoasua tai toimintoja muuttavan tiedon tallentamisen. Näitä tietoja ovat esimerkiksi tekemäsi matkahaut. Näitä tarvitaan sivuston optimaaliseen toimintaan.
Tilastoevästeet auttavat sivuston omistajia ymmärtämään, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa sivuston kanssa, keräämällä ja raportoimalla tietoja.
Markkinointievästeitä käytetään verkkosivustolla kävijöiden seurantaan. Tarkoituksena on näyttää mainoksia, jotka ovat sopivia ja kiinnostavia yksittäisille käyttäjille, ja siten arvokkaampia julkaisijoille ja kolmansien osapuolten mainostajille.