Tervetuloa lomalle Teneriffan mielenkiintoiseen ja vilkkaaseen pääkaupunkiin, Santa Cruziin, jossa valittavanasi on useita erilaisia hotelleja.
Santa Cruz on todellinen suurkaupunki, jossa on ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja paljon nähtävää. Jos haluat viettää loman shoppailun ja auringonoton merkeissä, niin Santa Cruz on silloin mainio vaihtoehto, täällä riittää tekemistä ja näkemistä. Voit lähteä kävelyretkelle esimerkiksi Plaza de Españalta ja suunnata kaupungin pienille viehättäville kaduille ja pysähtyä kauniiseen Mercado de Nuestra Senora de Africa -kauppahalliin. Parhaimmat ostomahdollisuudet ovat Calle del Castillo -kävelykadun varrella sekä suuremmissa tavarataloissa. Santa Cruzissa on kuitenkin paljon muutakin tekemistä kuin vain shoppailu. Täällä on upea oopperatalo, useita museoita, kauniita puistoja sekä tietenkin runsaasti baareja ja ravintoloita, joissa pääset tutustumaan paikallisen espanjalaisen keittiön saloihin.

Rantaelämä Santa Cruzissa

Paras paikka nauttia auringonsta ja lämmöstä on ehdottomasti Parque Maritimon upea allasalue, joka sijaitsee meren äärellä, kivenheiton päässä oopperatalolta. Jos haluat mieluummin tuntea pehmeän hiekan jalkojesi alla, yksi Teneriffan kauneimmista rannoista, Playa de las Teresitas, on kätevästi bussimatkan päässä keskustasta. Ikimuistoinen elämys on varmasti myös rannalla oleva erinomainen kalaravintola, joka on paikallisten kalastajien omistuksessa.

Tjäreborgin Santa Cruz

Santa Cruzissa voit valita useista eri hotelleista, jotka sijaitsevat ylempänä keskustassa, lähellä kaunista Parque Garcia Sanabria -puistoa tai alempana lähempänä merta. Jos haluat päästä nopeasti aamu-uinnille, kannattaa valita hotelli, jossa on uima-allas. Kun haluat saada lomastasi irti kaiken mahdollisen, suosittelemme tekemään kätevän yhdistelmämatkan. Vietä ensin viikko Santa Cruzissa ja jatka sitten johonkin etelärannikon kohteeseen.
Hyvä tietää
  • Hyvät ostosmahdollisuudet
  • Ravintoloita ja yöelämää
  • Edullisia ravintoloita
  • Hotelleja, joissa ilmainen WiFi
  • Hotelleja aikuisille
  • Hotelleja, joissa uima-allas

Muiden mielipiteet kohteesta Santa Cruz

Tee matkahaku – Santa Cruz