Sunwin Family Resorts – Lasten aktiviteetit
Sunwing

Lasten aktiviteetit

Sunwing Family Resorts -hotelleissa ei kenenkään tarvitse olla huolissaan siitä, että tekeminen loppuu kesken. Tarjolla on runsaasti erilaisia aktiviteetteja, kuten aarteenetsintää, seikkailuretkiä lasten suosikkihahmojen, Lollon & Bernien kanssa, Lollo & Bernie's Mini Starsia sekä vesileikkejä. Tietyissä aktiviteeteissa on ikäraja ja osasta veloitetaan muutama euro, mutta tekemistä riittää aina sekä pienille että suuremmillekin lapsille!

UUTUUS! Useissa hotelleissamme perheen pienimmät pääsevät tutustumaan täysin uuteen maailmaan, kun he suunnistavat kesällä Lollo & Bernie Clubiin. Klubirakennukset on uusittu, niissä on täysin uusi ulkoasu ja luvassa on lukematon määrä uusia jännittäviä leikkejä Sunwing Kallithea Beachissä, Sunwing Alcudia Beachissä, Sunwing Arguineguín Seafrontissa ja Sunwing Makrigialos Beachissä.

Hauskimmat lasten aktiviteetit
Lollo & Bernie Club

Lollo & Bernie Club – Arvot

Lollo & Bernie Clubissa työskentelemme kohti selkeitä tavoitteita. Kun lapset ovat kanssamme, haluamme, että heillä on hauskaa – mutta myös, että heillä on mahdollisuus kokeilla ja oppia uusia asioita. Yhdessä Lollo & Bernien kanssa olemme sen vuoksi nostaneet esille muutamia asioita, jotka ovat mielestämme erityisen tärkeitä.

• Pidä hauskaa ja tapaa uusia ystäviä. Lollo & Bernie Clubiin kaikki ovat tervetulleita.
• Tee tanssista ja liikunnasta luonnollinen osa arkea
• Opi uusia asioita
• Ole luova ja haasta itsesi
• Ole avoin uusille ja jännittäville seikkailuille

SUNWING-SUOSIKIT

Avoimet ovet Lollo & Bernie Clubissa

Avoimet ovet Lollo & Bernie Clubissa

Useampana päivänä viikossa lapset voivat vanhempiensa kanssa leikkiä tai katsella filmejä Lollo & Bernie Clubissa. Myös Lollo tai Bernie voi ilmestyä paikalle. Lollo & Bernie Clubin vieressä aidattu, osittain auringolta suojattu leikkipaikka on avoinna koko viikon.

Lollo & Bernie

Lollo & Bernie

Sunwing Family Resortsin halattavan suloiset maskotit Lollo & Bernie käyvät hotellilla tervehtimässä kaikkia lapsia ja aikuisia. Lollo on utelias kirahvi, joka rakastaa tanssimista ja musiikkia. Hänen ystävänsä Bernie on fiksu ja rohkea karhu, joka pitää erityisen paljon ruuasta. Tapaat Lollon & Bernien eri puolilla hotellia, esimerkiksi uima-altaalla, ravintoloissa, Lollon & Bernien minidiskossa sekä Lollo & Bernie Clubissa.

KAIKILLE SOPIVIA AKTIVITEETTEJA

Pelastakaa Lapset

Pelastakaa Lapset

Tjäreborg tekee yhteistyötä Pelastakaa Lapset -järjestön kanssa Pohjoismaissa. Lahjoitat kesän 2023 aikana yhden euron Pelastakaa Lasten toimintaan, kun lapsesi osallistuu Lollon & Bernien syntymäpäiväjuhlat tai Lollo & Bernie's Mini Stars -aktiviteettiin omissa konseptihotelleissamme Kyproksella, Kreikassa ja Espanjassa. Lahjoitat myös yhden euron, kun varaat lapsellesi Lollon luomusitruunahieronnan tai Bernien luomuöljyhieronnan.

Lue lisää yhteistyöstämme Pelastakaa Lapset -järjestön kanssa tästä.

Lollo & Bernie's Adventure Games

Lollo & Bernie's Adventure Games

Lollo & Bernie Clubissa 3–7-vuotiaat lapset pääsevät tutustumaan uusiin kavereihin ja osallistumaan jännittäviin aktiviteetteihin yhdessä Lollo & Bernie Clubin ohjaajien kanssa. Luvassa on kaikkea mahdollista aarteenetsinnästä Lollon & Bernien synttärijuhliin.

Ilmoittautumiset My Sunwing -sivujen kautta ja maksun voit hoitaa vastaanotossa.

Tässä aktiviteetissa huoltaja ei ole mukana. Sinä voit käydä vaikkapa treenaamassa sillä aikaa, kun lapsesi nauttii olostaan Lollo & Bernie Clubissa.

Lollo & Bernie's After Beach

Lollo & Bernie's After Beach

Yhteislaulua sekä mukavaa yhdessäoloa ja liikkumista musiikin tahtiin. Tule mukaan After Beach -tapahtumaan, jossa mukana myös Sunwingin showtiimi!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Lollo & Bernie's Mini Disco

Useina iltoina viikossa diskopallon kimaltaessa katossa tanssilattialla on ruuhkaa, kun hittikappale toisensa jälkeen kaikuu kovaäänisistä. Kaikki tanssimisesta innostuneet lapset voivat tanssia lavalla sydämensä kyllyydestä yhdessä Lollon & Bernien kanssa.

Lasten showesitykset

Lasten showesitykset

Kannattaa myös käydä katsomassa ihanat lasten showesitykset, joissa esiintyvät halattavan suloiset maskotit, Lollo & Bernie. Lähde Lollon ja Bernien kanssa lomalle, kannusta heitä rantakisoissa tai tule katsomaan mitä kaikkea Lollo ja Bernie puuhaavat ennen kuin on aika mennä nukkumaan.

Lue lisää showesityksistä

Lollo & Bernie's Mini Stars

Lollo & Bernie's Mini Stars

Kerran viikossa lapsilla on mahdollisuus nousta lavalle ja he voivat muuttua tähdiksi. Lapsi itse valitsee esittämänsä kappaleen, joka sitten yhdessä showtiimiläisten kanssa harjoitellaan. Illalla puetaan päälle esiintymisasut, kasvot meikataan, ja sitten onkin jo Showtime!

Perhejooga

Perhejooga

Perhejooga tarjoaa mahdollisuuden viettää laatuaikaa yhdessä. 3–7-vuotiaille lapsille. Tunnilla keskitytään liikkumiseen - ja ennen kaikkea hauskasta yhteisestä hetkestä nauttimiseen.

Matkalla pienten lasten kanssa

Matkalla pienten lasten kanssa

Pienten lasten kanssa matkustamisen pitää olla helppoa. Monet perheen nuorimmista viettävät ensimmäisen lomamatkansa jossakin Sunwing Family Resorts -hotellissa, ja olemme huolehtineet siitä, että myös vauvat viihtyvät hotelleissamme.

Henkilökunta

Henkilökunta

Lasten- ja nuorten aktiviteeteista vastaava henkilökunta on tottunut työskentelemään lasten parissa, ja heidät on valittu erittäin huolellisesti työtehtäviinsä. Ennen kaikkea he tekevät kaikkensa, jotta perheen pienimpien lomaviikosta tulee vuoden paras viikko!

World Animal Protection

Yhteistyössä World Animal Protectionin kanssa

Yhdessä World Animal Protectionin kanssa olemme kehittäneet kaksi ainutlaatuista Adventure Games -peliä: Lollo's Safari ja Bernie's Hiking Trip. Aktiviteetit soveltuvat 3–7-vuotiaille lapsille. Aktiviteettien tarkoituksena on opettaa, kuinka kaikkia eläinkavereita suojellaan ja hoidetaan. Lähde yhdessä Lollon ja/tai Bernien sekä Lollo & Bernie Club tiimin kanssa mielenkiintoiselle ja opettavaiselle seikkailulle.

Lollo & Bernie Clubissa järjestetään myös useita muita aktiviteetteja, joiden aikana tutustutaan Lollon & Bernien eläinkavereihin. Katso lisätietoja Holiday Plannerista.

Lue lisää eläinten hyvinvoinnista tästä.