Sunwing Family Resorts – matkalla pikkulasten kanssa

Matkalla pienten lasten kanssa

Me Tjäreborgilla haluamme, että pikkulasten kanssa matkustaminen on helppoa ja myös vauvat viihtyvät Sunwing Family Resorts -hotelleissamme.

Happy Baby -huoneistoissa on kiinnitetty huomio yksityiskohtiin ja varustukseen, jotta vauvan kanssa lomailu onnistuu mahdollisimman hyvin. Aurinkokatoksen alla olevan vauva-altaan syvyys on max 40 cm ja Mini Marketista voit ostaa vaippoja sekä lastenruokaa.

Matkusta helposti ja turvallisesti pikkulasten kanssa!

JOUSTAVAA JA TURVALLISTA PIKKULASTEN KANSSA

Happy Baby -huoneistot

Happy Baby -huoneistot

Huoneistot on suunniteltu alle 3-vuotiaiden kanssa matkustaville ja ne sijaitsevat useimmiten maan tasalla. Terassien ympärillä on useimmiten aita, ja aurinkovarjon ansiosta lapset voivat olla terassilla suojassa auringonpaisteelta. Siivous ja astioiden pesu sisältyy hintaan, jotta koko perhe saa nauttia yhteisestä ajasta mahdollisimman paljon.

Iso Vauvapaketti alle 3-vuotiaalle sisältyy hintaan. Pakettiin sisältyy lastensänky, syöttötuoli, kokoontaitettavat lastenrattaat, jossa kuomu, Lollo & Bernie -kylpyviitta, potta, vauvan kylpyamme, lepotuoli (babysitter), vaipparoskis sekä hoitopöydän alusta.

Lastenrattaat

Jätä lastenrattaat kotiin

Happy Baby -huoneistossa kaikille alle 3-vuotiaille sisältyy hintaan kokoontaitettavat rattaat. Muissa huoneistotyypeissä asuvat voivat lisämaksusta varata lastenrattaat tai Vauvapaketin.
Jos kuitenkin otatte mukaan omat lastenrattaat, saatte rattaille suojamuovin matkustaessanne Helsingistä Sunclass Airlinesin lennolla. Kaikki alle 2-vuotiaat saavat myös ottaa mukaan ilmaiseksi 10 kg matkatavaroita ko. lennoilla.

Lue lisätietoja matkatavarasäännöistä.
Lue lisätietoja Sunwing Family Resorts -hotelleiden lastenrattaista.

Vauvapaketti

Vauvapaketti

Vauvapakettiin sisältyy lastensänky, syöttötuoli sekä kokoontaitettavat lastenrattaat, jossa kuomu. Kun varaat Vauvapaketin jo etukäteen, kaikki tarvikkeet ovat valmiina huoneessa saapuessasi hotelliin. Halutessasi voit tietenkin tilata myös vain lastenrattaat tai pelkän lastensängyn. Vauvapaketti ja lastensänky on tarkoitettu alle 3-vuotiaille ja lastenrattaat alle 4-vuotiaille. Etukäteen varattavissa on vain rajoitettu määrä paketteja.

Lue lisätietoja Vauvapaketista.

Vauva-altaat

Ui kaikessa rauhassa

Sunwingin uima-altaat on suunniteltu sellaisiksi, että kaikki lapset voivat nauttia täysillä mahdollisimman ihanasta ja turvallisesta uimaelämyksestä. Vauva-altaiden yläpuolella on aurinkosuoja ja altaiden syvyys on korkeintaan 40 cm. Hotelleiden uimavalvojat ovat paikalla klo 10.00–17.00. Mini Marketista voit ostaa uimavaippoja, joita suosittelemme käytettäväksi, jotta vauvallesi ei tapahdu "vahinkoa".

Sunwing Mini Market

Sunwingin Mini Market

Hotellin omassa korttelikaupassa on myynnissä lastenruokia, hedelmäsoseita, tuoreita hedelmiä, kosteuspyyhkeitä, vaippoja, aurinkovoiteita, tutteja, maidonvastikkeita, uv-pukuja, uimakellukkeita jne.

Aktiviteetteja vauvoille

Vauvojen aktiviteetit Sunwingissä

Kaikki lapset ovat tervetulleita Lollo & Bernie Clubiin peuhaamaan ja leikkimään ohjaajien ja toisten lasten kanssa. Lapset ryntäävät yleensä vauhdilla lavalle tanssimaan Mini Discon alkaessa. Sunwingissa vauvasi voi myös hyvästellä tuttinsa yhdessä Lollon & Bernien kanssa. Kaikki pienokaiset, jotka ovat lopettaneet tutin imeskelyn loman aikana, saavat myös hienon diplomin.