Tjäreborg jatkaa toimintaansa

Tjäreborgin omistaja Thomas Cook Group ilmoitti hakeutuvansa konkurssiin maanantaina 23.9. Tiistaista 24.9. eteenpäin Tjäreborg ja sen pohjoismaiset sisaryhtiöt ovat jatkaneet toimintaansa. Kaikki Tjäreborgin lomamatkat toteutetaan tavalliseen tapaan.

Jos olet varannut/varaamassa matkan

Vaikuttaako Thomas Cookin konkurssi jotenkin matkaehtoihin?

Ei, konkurssitilanteella ei ole vaikutusta Tjäreborgin matkaehtoihin. Normaalit matkaehdot ja normaalit peruutus- ja muutosehdot ovat voimassa. Kaikki matkapakettimme kuuluvat matkapakettilain ja vakuuksien piiriin.

Yritän varata matkaa reittilennolla, mutta se ei onnistu?

Thomas Cookin konkurssin jälkimainingeissa meillä on edelleen joitakin haasteita, jotka koskevat konsernin nimissä olleita lisenssejä ja sopimuksia. Tästä syystä reittilentopakettien varaaminen ei juuri tällä hetkellä ole mahdollista. Pyrimme ratkaisemaan asian mahdollisimman pian.

Minulla on Tjäreborgin lahjakortti. Onko se edelleen voimassa?

Kyllä, lahjakortteja voi edelleen käyttää normaaliin tapaan.

Jos olet lähdössä matkalle

Meillä on varattuna lomamatka ja lentoyhtiö pitäisi olla Thomas Cook Airlines Scandinavia. Lennämmekö nyt jollakin toisella lentoyhtiöllä?

Suurin osa asiakkaistamme lentää suunnitellusti Thomas Cook Airline Scandinavialla. Joitakin lentoja toteutetaan korvaavalla kalustolla, kunnes koko TCAS:n laivasto on jälleen käytössä.

Olemme lähdössä lomamatkalle ja lentoyhtiömme on muu kuin Thomas Cook Airlines Scandinavia.

Tilanteella ei ole vaikutusta lentoonne ja lomamatkanne toteutuu suunnitellusti.