Tietoa Tjäreborgin toiminnasta

Petter Stordalen on yhdessä Altorin ja TDR Capitalin kanssa ostanut pohjoismaiden johtavan matkanjärjestäjän.

Tjäreborgin ja sen pohjoismaisten sisaryhtiöiden uudet omistajat esiteltiin lehdistötilaisuudessa Tukholmassa. Uudet omistajat ovat Petter Stordalenin Strawberry Group yhdessä Altorin sekä TDR Capitalin kanssa. Ostajat takaavat luotettavan, vahvan ja pääosin pohjoismaisen omistuksen Tjäreborgille, kaikille sen sisaryhtiöille sekä yhteensä noin 2 300 työntekijälle. Suomessa toimivan Tjäreborgin lisäksi yhtiöön kuuluvat matkanjärjestäjät Spies Tanskassa, Ving Norjassa ja Ruotsissa sekä lentoyhtiö Sunclass Airlines (entinen Thomas Cook Airlines Scandinavia).

Vaikuttaako omistajanvaihdos matkaani Tjäreborgilla?

Ei, matkat toteutetaan normaalisti.

Jos olen kohteessa lomalla vaikuttaako omistajanvaihdos matkaani?

Ei, voit nauttia lomastasi kuten tähänkin asti.

Tuleeko Tjäreborg vaihtamaan nimeä?

Ei, tulemme jatkossakin olemaan Tjäreborg. Lentoyhtiömme tulee vaihtamaan nimeä ja uusi nimi tulee olemaan Sunclass Airlines.

Pidättekö samat hotellit valikoimassanne?

Toimintamme jatkuu normaalisti. Suosituimmat ja asiakkaidemme rakastamat konseptihotellit Sunwing, OBC ja Sunprime säilyvät valikoimassamme sekä tietenkin tutut Lollo ja Bernie löytyvät jatkossakin Sunwing hotelleistamme. Käymme vuosittain läpi hotellitarjontaamme ja teemme päätöksiä siitä, minkälaisia hotellivaihtoehtoja haluamme tarjota asiakkaillemme.

Mitä lentoyhtiöllenne tapahtuu?

Tulemme jatkamaan lentoja normaalisti. Lentoyhtiön uusi nimi on Sunclass Airlines.

Toimiiko lahjakorttini normaalisti?

Kyllä, lahjakortit toimivat normaalisti.