Tjäreborgin parhaat kesäkaupungit

Miksi suotta valita joko kaupunkiloma tai rantaloma, kun voit mainiosti saada sekä että! Varaa cityloma, jolla voit poimia lomaasi parhaat palat kaupungista ja rannalta. Nauti ihmisvilinästä, ostosmahdollisuuksista ja laajasta kulttuuri- ja viihdetarjonnasta – ja rentoudu välillä rantahiekalla ja viilentävissä aalloissa. Tässä on joitakin ehdotuksia.

KAUPUNKILOMAA MEREN ÄÄRELLÄ

Kuusi kaupunkia, joissa on sekä citysykettä että rantahiekkaa

Barcelona

Barcelona on suomalaisten kaupunkilomasuosikki. Ja mikä ettei – tarjolla on maailmanluokan nähtävyyksiä, ostoksia, iltaelämää ja tietysti jalkapalloa. Noin 4,2 kilometriä kullankeltaista rantahiekkaa viimeistelee lomaelämyksen.

Nizza

Vaeltele rantapromenadilla, nauti sinisestä Välimerestä ja ranskalaisen keittiön antimista ’à la Provençale’. Valitse lomahotellisi vaikka aivan kaupungin paraatipaikalta, suoraan kuuluisan Promenade des Anglaisin varrelta.

Dubrovnik

Kroatian tunnetuin kaupunki toivottaa sinut tervetulleeksi tutustumaan keskiaikaiseen kaupunginmuurin upeisiin näköaloihin ja kaupungin kapeiden kujien ja sataman ihmisvilinään. Uimarannoilla odottaa kristallinkirkas meri.

Palma

Mallorcan pieni suurkaupunki Palma tarjoaa lomailijalle paljon nähtävää, ostoksia ja lukemattomia kahviloita ja ravintoloita. Kiinnostava Palma on yhtä aikaa moderni ja historiallinen. Uimarannalle kävelet noin vartissa, kun suuntaat katedraalilta itään päin.

Lissabon

Viehättävät keltaiset raitiovanut ovat yksi Lissabonin tunnusmerkeistä. Aja ratikalla vaikkapa Alfaman vanhaan kaupunginosaan ja eksy sen ahtaille kujille. Rantapäivän viettoon pääset paikallisjunalla näppärästi noin puolessa tunnissa.

Tel Aviv

Tel Aviv on täydellinen yhdistelmä suurkaupunkia ja rantaa! Täällä nautit ostostarjonnasta, vilkkaasta ilta- ja yöelämästä sekä lähes kolmetoista kilometriä pitkästä rannasta, jota reunustaa tyylikäs rantabulevardi kahviloineen ja ravintoloineen.

Hintaesimerkkejä

MILLAINEN HOTELLI SOPII SINULLE?

Paras kaupunkihotelli juuri sinulle

Mikä sinun lomallasi ja hotellissasi on tärkeintä? Mahdollisimman hyvä hinta-laatusuhde, upeat näkymät vai lapsiystävälliset palvelut? Me autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan kaupunkihotellin.