Matkat – Sopot

Sopot on Puolan Rivieran sydän ja perinteinen kylpyläkaupunki, joka on kehittynyt moderniksi ranta- ja huvittelukohteeksi.
Nykyisin Sopot on suurelta osin kasvanut yhteen Gdanskin ja Gdynian kanssa, ja yhdessä ne muodostavat Trójmiaston suurkaupunkialueen, jota kutsutaan nimellä Kolmoiskaupunki. Sopot ei ole pelkästään puolalaisten suosikkikohde, vaan myös yhä useammat kansainväliset lomanviettäjät ovat kiinnittäneet huomionsa Puolan omaan St. Tropeziin. Se onkin helppo ymmärtää, sillä täällä on kaikkea mahdollista kauniista hiekkarannoista Euroopan pisimpään puiseen laituriin, runsaasati viihtyisiä ja edullisia ravintoloita sekä vilkas iltaelämä. Monte Cassino -pääkadun varrella on ravintoloita, baareja sekä tanssipaikkoja tiuhaan, ja yökyöpelit lähtevät usein kotia kohti vasta aamun sarastaessa. Sopot tunnetaan myös spa-kylpylöistään ja rentoutumismahdollisuuksistaan sekä useista kauniista 1800-luvun arkkitehtuuria edustavista hotelleistaan. Useimmat hotellit sijaitsevat rannalla tai sen välittömässä läheisyydessä. Sopotissa on myös hyvät ostosmahdollisuudet ja hintataso on edullisempi kuin Suomessa.

Monipuolinen Sopot

Sopotissa on jokaiselle jotakin, etsitpä sitten lapsiystävällisiä rantoja, tyylikkäitä ravintoloita tai vauhdikkaita yöklubeja. Jos haluat lähteä tutustumaan ympäristöösi, niin jo alle puolessa tunnissa pääset naapurikaupunkeihin, Gdanskiin ja Gdyniaan. Parinkymmenen kilometrin sisään mahtuu erilaisia elämyksiä, ja saman loman aikaan voit käydä esimerkiksi uimassa Itämeressä, hemmotella itseäsi spa-kylpylässä, pelata golfia sekä nauttia myös suurkaupungin vilinästä. Tämä Kolmoiskaupunki on kolmen erilaisen kaupungin, Gdanskin, Gdynian ja Sopotin, muodostama urbaani kokonaisuus, joka tarjoaa sinulle paljon erilaisia elämyksiä ja kokemuksia, jos olet kiinnostunut historiasta ja kulttuurista, sekä keskiajalta että nykypäivästä, unohtamatta kaikkia kesän festivaaleja, jotka keskittyvät ruuan, teatterin, tanssin ja erilaisten konserttien ympärille.

Tjäreborgin matkat Sopotiin

Helsingistä pääsee lentäen Gdanskiin reilussa kahdessa tunnissa, ja matka Gdanskin lentokentältä Sopotiin kestää vain noin 20 minuuttia. Tjäreborgin kautta voit matkustaa reittilennoilla Sopotiin mihin aikaan vuodesta tahansa ja päätät itse kuinka kauan haluat olla reissussa. Sopot on hyvä kohde, kun haluat lähteä viikonloppumatkalle tai vaikka pidemmäksi aikaa, jolloin voit yhdistää siihen myös retken Gdanskiin tai Gdyniaan. Varatessasi matkan Tjäreborgilta valittavanasi on myös eritasoisia hotelleja. Hogtellit sijaitsevat Sopotin keskustassa ja useimmat lisäksi myös lähellä rantaa. Esimerkkeinä tasokas Sheraton Sopot Hotel merenrannalla ja klassinen Rezydent Sopot MGallery Hotel Collection suositun Monte Cassino -kävelykadun varrella.
Hyvä tietää
  • Ranta
  • Luksushotelleja
  • Edullista ruokaa ja juomaa
  • Vapaasti valittava matkan pituus

Muiden mielipiteet kohteesta Sopot

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Sopot