Spa

Spa

Jos haluat lomallasi hemmottelua ja nauttia vähän enemmän, suosittelemme tutustumaan spa-osastoihimme. Tarjolla on monia ihania hoitoja päästä varpaisiin – kaikkea klassisista kasvohoidoista mahtaviin kokovartalohoitoihin. Voit itse valita, kuinka pitkään haluat tulla hemmotelluksi ja saatavilla on kaikkea 15–25 minuutin pikahoidoista pitkiin yli kolmen tunnin luksushoitoihin. Kaikista hoidoista vastaavat koulutetut iho- ja spa-terapeutit, jotka huolehtivat sinusta. Tartu tilaisuuteen ja varaa itsellesi ihana hoito!

Varaa jo etukäteen

Varaa jo etukäteen

Mikäli kaipaat täydellistä rentoutusta ja haluat olla varma, että myös saat haluamasi hoidot, niin voit varata hoidot jo etukäteen matkavarauksesi yhteydessä (koskee kaikkia hotelleja, paitsi Thaimaan ja Turkin hotelleja). Hoidon ajankohta (kellonaika ja päivä) ja tarkempi sisältö sovitaan perillä kohteessa. Toki hoidot voi myös varata paikan päällä, mikäli tilaa on.

Kasvohoidot

Kasvohoidot

Tarjolla on useita erilaisia kasvohoitoja. Voit valita esimerkiksi ripsien tai kulmien värjäyksen tai ihanan kasvohieronnan. Lisätietoja kasvohoidoista.

Vartalohoidot

Vartalohoidot

Klassinen selkähieronta vai Hot Stone Massage? Valitse hieronta, joka sopii sinulle parhaiten. Tarjolla on laaja valikoima erilaisia vartalohoitoja. Lisätietoja vartalohoidoista.

Jalat ja kädet

Kädet ja jalat

Klassinen pedikyyri, Spa pedikyyri ja jalkahieronta ovat vain muutamia esimerkkejä monipuolisista käsi- ja jalkahoidoista. Lisätietoja käsi- ja jalkahoidoista.

Spa Together

Yhdessä spa-hoitoihin

Spa Together tarjoaa pareille, ystäville, vanhemmille ja 11–15-vuotiaille lapsille mahdollisuuden nauttia spa-osaston hoidoista yhdessä. Voit varata jo ennen matkka pienen (25 min), keskikokoisen (50 min) tai suuren (75 min) spa-paketti jo ennen matkaa. Perillä päätätte, minkä hoidon haluatte ottaa (molemmilla tulee olla sama hoito). Spa-pakettia ei valitettavasti voi varata lapselle ennen matkaa, eli mikäli haluat varata Spa Together -paketin yhdelle aikuiselle ja yhdelle lapselle, varaus tehdään kahdelle aikuiselle. Perillä lapsi on tervetullut hoitoihin yhdessä aikuisen kanssa. Voitte valita seuraavista vaihtoehdoista:

Express Face: 25 min
Express Face Organic: 25 min
Classic Massage: 25 min tai 50 min
Feet and Leg Massage: 25 min tai 50 min
Hot Stone Massage: 50 min tai 90 min
Face & Sculp Massage: 25 min
Sunwing Ritual: 75 min
Aroma Relax Massage, full body:
50 min tai 75 min

Hot Oil Massage:
25 min, 50 min, 75 min tai 90 min

Sense of Vacation 75 min

  Children's treatment

Spa-hoidot lapsille

Anna lapsesi kokea, miltä spa-hoito tuntuu! Tarjolla on kolme hoitoa, jotka soveltuvat lapsille. Valitse joko Lollon ekologinen öljyhieronta 25 min tai Bernien ekologinen suklaahieronta 25 min.
Lollon & Bernien minimanikyyri 25 min

Suosittelemme hoitoja yli 5-vuotiaille ja vanhemman seurassa. Hoitoja on tarjolla Sunwing Family Resorts -hotelleissamme Mallorcalla, Kreetalla, Kyproksella, Rodoksella ja Kanariansaarilla. Hoidot voi varata etukäteen Pienenä spa-pakettina tai paikan päällä. Teknisistä syistä etukäteen varattaessa paketti lisätään aikuiselle, ja perillä hotellissa valitsette sitten minkä hoidon lapsi haluaa.

Spa-pakettimme


Useita erilaisia spa-paketteja varattavissa etukäteen. Hinnat ovat esimerkkihintoja ja hinnat vaihtelevat hotelleittain.

Pieni spa-paketti

25 minuuttia - alk. n. 35 €. Valitse jokin 25 minuutin hoidoistamme.

Keskikokoinen spa-paketti

50 minuuttia - alk. n. 60 €. Valitse jokin 50 minuutin hoidoistamme.

Iso spa-paketti

75 minuuttia - alk. n. 80 €. Valitse jokin 75 minuutin hoidoistamme.

Luksusta yhdelle

90 min. Mikäli haluat lomallasi omaa aikaa, suosittelemme ”Luksusta yhdelle” -pakettia. Voit valita jonkun mieleisesi 90 minuutin hoidon. Nauti hemmottelusta ja laatuajasta. Tarjolla tietyissä hotelleissa.

Duo-paketti

50 min. Nauti lomallasi yhteisestä ajasta. Duo-pakettiin sisältyy vapaavalintainen 50 minuutin hoito, joka valitaan Spa Together -pakettiin sisältyvistä vaihtoehdoista. Duo-paketti on 2 hengelle ja molemmat saavat nauttia 50 minuutin hoidosta. Oikein rentouttava hetki yhdessä! Tarjolla tietyissä hotelleissa.

Perillä kohteessa sovit ajankohdan ja minkä hoidon / mitkä hoidot haluat. Decléor-tuotteita myydään hotellilla.

Näin varaat!

Omilta sivuilta voit varata spa-paketin ja liittää sen varsinaiseen matkavaraukseesi. Halutessasi voit tietenkin myös soittaa meille numeroon 09 123 71.

Ikäraja spa-osastolle on 15 v. (Ei koske Spa Together -pakettia, Teen Face -kasvohoitoa ja Spa-hoitoja lapsille)


Valikoima ja hinnat vaihtelevat eri Sunwing-hotelleissa.