Spa-hoidot - 50 min

Kasvohoidot

Anti-age
Hoitoon sisältyy: puhdistus, kuorinta, lämpimät pyyhkeet, erityinen anti-age-hieronta, kasvonaamio, käsi- ja käsivarsihieronta ja lopuksi hoitava voide.

Classic Face
Klassinen perusteellinen kasvohoito. Hoitoon sisältyy: puhdistus, kuorinta, lämpimät Oshibori-pyyhkeet, höyrytys ja syväpuhdistus, kasvohieronta, naamio ja lopuksi hoitovoide. Hoito tehdään Decléor- tai Maria Åkerberg -tuotteilla.

Express Face ja värjäys
Hoitoon sisältyy Express Face -kasvohoito (puhdistus, kuorinta, naamio ja hoitovoide) sekä kulmien ja ripsien värjäys.

Express Face ja selkähieronta
Hoitoon sisältyy: Express Face -kasvohoito, johon kuuluu puhdistus, kuorinta, kasvonaamio ja hoitovoide sekä lopuksi selkähieronta.

Vartalohoidot

Aroma Relax Massage
Rentouttava, rauhoittava ja ihana kokovartalohieronta, jossa käytetään Decléorin tai Maria Åkerbergin luksusmaista Body Balm -voidetta. Kokovartalo.

Body Scrub Ritual
Ihana kuorinta, joka puhdistaa ja pehmentää koko kehosi ihon. Kokovartalokuorinta & selkähieronta.

Classic Massage
Jännittyneet lihakset pehmitetään syvävaikutteisella klassisella hierontatekniikalla. Kokovartalo.

Hot Stone Massage
Rentouttava ja tasapainottava hieronta, jossa käytetään lämpimiä laavakiviä, jotka avaavat tukoksia, pehmentävät jäykkiä ja kipeitä lihaksia sekä rentouttavat täydellisesti. Hieronta lisää veren- ja lymfanestekiertoa, ja sillä on syvälle ulottuva vaikutus. Samalla kun se rauhoittaa ja alentaa stressitasoa, se antaa myös uusia voimia ja energiaa. Hot Stone Massage sopii hyvin sinulle, joka haluat nauttia sekä koko kehon että sielun kokonaisvaltaisesta elämyksestä.

Hot Oil Massage
Todella rentouttava hieronta, jossa käytetään lämmintä luomuöljyä. Sopii kaikenikäisille. Kokovartalo.

Mother-to-be
Mukava ja rentouttava kasvo- ja vartalohoito tuleville äideille. Tämä hoito sopeutetaan jokaiselle henkilökohtaisesti sen mukaan missä raskausvaiheessa kukin on.

Papaya Sun Treatment Face & Body
Ihana vartalo- ja kasvokuorinta kaikille ihotyypeille. Hoitoon sisältyy kevyt papaya-kuorinta vartalolle, jonka jälkeen laitetaan vartalokääre ja kasvonaamio. Ilman kasvohoitoa.

Teen Ritual
Teen Ritual koostuu ihanasta ja rentouttavasta vartalohieronnasta sekä Teen Face -kasvohoidosta, johon kuuluu puhdistus, kuorinta, syväpuhdistus, naamio ja lopuksi hoitovoide.

Hoidot käsille ja jaloille

Classic Manicure
Pehmentävä käsien liotus, kynsien viilaus, kiillotus ja kynsinauhojen leikkaus. Käsien ja käsivarsien hieronta. Lopuksi voit itse valita haluatko kynsien lakkauksen vai pidemmän hieronnan.

Classic Pedicure
Jalkahoito terveille jaloille. Aluksi jalat kylvetetään, kynnet leikataan, kovettumat poistetaan, jalat viilataan ja lopuksi jalat ja sääret hierotaan. Voit itse valita haluatko kynsien lakkauksen vai pidemmän hieronnan.

Foot & Leg Massage
Syvähieronta jaloille ja pohkeille - auttaa jännittyneitä lihaksia rentoutumaan

Näin varaat
Omilta sivuilta voit varata spa-paketin ja liittää sen varsinaiseen matkavaraukseesi. Halutessasi voit myös soittaa meille numeroon 09 123 71, niin autamme sinua. Perillä kohteessa sovit tarkemman ajankohdan ja minkä hoidon / mitkä hoidot haluat.

Ikäraja spa-osastolle on 15 vuotta (ei koske Spa Together -pakettia, Teen Face -kasvohoitoa ja Spa-hoitoja lapsille).

Näin varaat

TUTUSTU TARKEMMIN SUNWING FAMILY RESORTS -HOTELLEIHIN

Lollo ja Bernie

Lollo & Bernie Sunwing Family Resorts -hotelleissa

Sunwing Family Resortsin halattavan suloiset maskotit Lollo & Bernie käyvät hotellilla tervehtimässä kaikkia lapsia ja aikuisia. Lollo on utelias kirahvi, joka rakastaa tanssimista ja musiikkia. Hänen ystävänsä Bernie on fiksu ja rohkea karhu, joka pitää erityisen paljon ruuasta. Tapaat Lollon & Bernien eri puolilla hotellia, esimerkiksi altaalla, ravintoloissa, Lollo & Bernie's Mini Discossa ja Mini Landissa.