Spa-hoidot - 75 min

Kasvohoidot

Anti-age
Hoitoon sisältyy rentouttava selkähieronta, puhdistus, kuorinta, lämpimät pyyhkeet, erityinen anti-age-hieronta, kasvonaamio, käsi- ja käsivarsihieronta ja lopuksi hoitava voide.

Classic Face ja värjäys
Hoitoon sisältyy: Classic Face -kasvohoito, johon kuuluu puhdistus, kuorinta, lämpimät Oshibori-pyyhkeet, höyrytys ja syväpuhdistus, kasvohieronta, naamio ja lopuksi hoitovoide. Lisäksi kulmien ja ripsien värjäys.

Gentle Man
Erikoishoito miehille suunnitelluilla tuotteilla. Syväpuhdistava ja rentouttava hoito alkaa selkähieronnalla ja sen jälkeen on vuorossa puhdistus, kuorinta, lämpimät Oshibori-pyyhkeet, höyrytys ja syväpuhdistus, kasvonaamio, kasvohieronta sekä päätteeksi hoitovoide.

Vartalohoidot

Aroma Relax Massage
Rentouttava, rauhoittava ja ihana kokovartalohieronta, jossa käytetään Decléorin tai Maria Åkerbergin luksusmaista Body Balm -voidetta. Kokovartalo, sisältäen kasvojen ja päänahan hieronnan.

Hot Oil Massage
Rentouttava hieronta, jossa käytetään lämmintä luomuöljyä. Sopii kaikenikäisille. Kokovartalo, sisältäen kasvo- ja päähieronnan.

Mother-to-be
Mukava ja rentouttava kasvo- ja vartalohoito tuleville äideille. Tämä hoito sopeutetaan jokaiselle henkilökohtaisesti sen mukaan missä raskausvaiheessa kukin on.

Sense of Vacation
Hemmotteleva hoito, johon sisältyy vähän kaikkea. Hoitoon kuuluu rentouttava selkähieronta, virkistävä Express Face -kasvohoito sekä käsi- ja päänahan hieronta.

Sunwing/OBC Ritual
Päästä varpaisiin hoito. Rentouttava kokovartalohieronta sekä Express Face -kasvohoito, johon sisältyy puhdistus, kuorinta, kasvonaamio ja lopuksi hoitovoide. Hoito tehdään Decléor- tai Maria Åkerberg -tuotteilla.

Hoidot käsille ja jaloille

Spa Pedicure
Hieman ylellisempi jalkahoito, jossa aluksi jalkojen iho pehmennetään ihanalla jalkakylvyllä, kynnet leikataan ja kantapäät viilataan. Jalat hierotaan ja lopuksi kynnet lakataan ja saat vielä pidemmän hieronnan.

Näin varaat
Omilta sivuilta voit varata spa-paketin ja liittää sen varsinaiseen matkavaraukseesi. Halutessasi voit myös soittaa meille numeroon 09 123 71, niin autamme sinua. Perillä kohteessa sovit tarkemman ajankohdan ja minkä hoidon / mitkä hoidot haluat.

Ikäraja spa-osastolle on 15 vuotta (ei koske Spa Together -pakettia, Teen Face -kasvohoitoa ja Spa-hoitoja lapsille).

Näin varaat

TUTUSTU TARKEMMIN SUNWING FAMILY RESORTS -HOTELLEIHIN