Spa-hoidot - 90 min

Kasvohoidot

Sun Face Treatment
Virkistävä kasvohoito, jota suositellaan etenkin, jos aiot viettää tai olet viettänyt paljon aikaa auringossa. Hoitoon sisältyy pitkä kosteuttava hieronta sekä erityisen kosteuttava kasvonaamio.

Vartalohoidot

Papaya Sun Treatment Face & Body
Ihana vartalo- ja kasvokuorinta kaikille ihotyypeille. Hoitoon sisältyy kevyt papaya-kuorinta vartalolle, jonka jälkeen vartalokääre sekä kasvonaamio. 90 minuutin hoitoon sisältyy myös kasvohoito.

Hot Stone Massage
Rentouttava ja tasapainottava hieronta, jossa käytetään lämpimiä laavakiviä, jotka avaavat tukoksia, pehmentävät jäykkiä ja kipeitä lihaksia sekä rentouttavat täydellisesti. Hieronta lisää veren- ja lymfanestekiertoa, ja sillä on syvälle ulottuva vaikutus. Samalla kun se rauhoittaa ja alentaa stressitasoa, se antaa myös uusia voimia ja energiaa. Hot Stone Massage sopii hyvin sinulle, joka haluat nauttia sekä koko kehon että sielun kokonaisvaltaisesta elämyksestä.

Hot Oil Massage
Rentouttava hieronta, jossa käytetään lämmintä luomuöljyä. Sopii kaikenikäisille. Kokovartalohieronta, sisältäen kasvojen ja päänahan hieronnan.

Näin varaat
Omilta sivuilta voit varata spa-paketin ja liittää sen varsinaiseen matkavaraukseesi. Halutessasi voit myös soittaa meille numeroon 09 123 71, niin autamme sinua. Perillä kohteessa sovit tarkemman ajankohdan ja minkä hoidon / mitkä hoidot haluat.

Ikäraja spa-osastolle on 15 vuotta (ei koske Spa Together -pakettia, Teen Face -kasvohoitoa ja Spa-hoitoja lapsille).

Näin varaat

TUTUSTU TARKEMMIN SUNWING FAMILY RESORTS -HOTELLEIHIN