Monta hyvää syytä valita Sunprime Hotels

Monta syytä valita Sunprime Hotels

Sunprime-hotelleissa loma soljuu hieman rauhallisempaan tahtiin. Lasten mielestä nämä luultavasti olisivat umpitylsiä paikkoja, mutta mitä siitä, nämä hotellit ovat nimittäin vain aikuisia lomailijoita varten.
Hyvin varustettu ja mukava huone

Hyvin varustetut ja mukavat huoneet

Kaikki Sunprime-huoneet ovat kauniisti ja modernisti sisustettuja. Hyvät vuoteet kutsuvat nauttimaan hyvistä yöunista ja verkkaisista aamuista. Emme ole myöskään unohtaneet tärkeitä pikku yksityiskohtia, kuten hyviä pyyhkeitä, kylpytakkeja ja tossuja. Jos haluat nauttia loma-asumisestasi vielä hiukan enemmän, tutustu erilaisiin sviitteihimme. Prime Pool Suites -huoneistot ovat tilavia kaksioita, joista voit pulahtaa altaaseen suoraan omalta terassilta.

Tilavissa Grand Suites -huoneistoissa on kolme huonetta, ja niihin voi majoittua jopa neljä henkilöä. Näitä isoja sviittejä on Sunprime Atlantic View- ja Sunprime Ocean View -hotelleissa. Jokaisessa Sunprime-hotelleissa on hieman erilainen valikoima eri huone- ja huoneistotyyppejä. Tutustu kaikkiin Sunprime-hotelleihin täällä.

Juhlista loman alkua ja tilaa etukäteen pullo kuohuviiniä, joka odottaa huoneesi jääkaapissa, kun saavut Sunprime-hotelliisi. Voit tilata myös tervetulopaketin, johon kuuluu mm. kukkia, hedelmiä, juustoa, oliiviöljyä, tummaa suklaata ja Nespresso-keitin käyttöösi loman ajaksi.

Hotelleissa on ikäraja

Hotelleissa on ikäraja

Sunprime-hotelleissa kukaan ei juokse ympyrää aamiaishuoneessa tai touhota uima-altaalla puhallettavan krokotiilin kanssa – tai ei ainakaan kukaan alle 16-vuotias. Kaikissa hotelleissa on nimittäin ikäraja, ja voit nauttia rauhallisesta tunnelmasta uima-altaalla ja ravintoloissa.

Sillä silloin kun itse matkustat ilman lapsia, on ehkä ihan mukavaa nauttia aikuisesta seurasta ja tunnelmasta, vai mitä?

Hyvää tekevä spa

Hyvää tekevä spa

Kaikissa Sunprime-hotelleissa on oma spa-osasto, joka tarjoaa erilaisia hoitoja, kuten klassisia kasvohoitoja sekä vartalohoitoja päästä varpaisiin. Valitse lyhyt, 15–25 minuutin pikahoito tai kolmen tunnin hemmotteluhoito. Kaikki span työntekijät ovat ihon- ja kauneudenhoidon ammattilaisia. Suo itsellesi muutama tunti hyvin ansaittua hemmottelua!

Voit myös varata spa-paketin jo etukäteen, tutustu tarjontaan.

Herkullista lomaa

Herkullista lomaa

Ruoka on tärkeä osa lomaelämystä. Sunprime-hotelleissa et pety tälläkään saralla! Tarjolla on paikallisia ja kansainvälisiä herkkuja, leipää ja muita leivonnaisia, juustoja, kinkkua, hedelmiä ja vihanneksia – ja hyvä viinilista. Kunnon hemmotteluun ja huolettomaan lomaan sopii Sunprime All Inclusive. Syö ja juo niin paljon kuin huvittaa, äläkä mieti laskua. Jos haluat mieluummin nauttia omalla parvekkeella tai terassilla, Sunprime-ravintolasta voit tilata ruokaa myös mukaan. Ihanaa makumatkaa!

Pysy liikkeessä lomallakin

Pysy liikkeessä lomallakin

Sunprime-hotelleissa on helppo harrastaa liikuntaa – jos siltä tuntuu. Voit treenata kuntosalilla tai osallistua ohjatuille liikuntatunneille kuten joogaan, coreen tai vesijumppaan altaalla.

Kuntosali ja ryhmäliikuntatunnit ovat kaikissa Sunprime-hotelleissa maksuttomia, ja kaikki ohjaajat ovat SATS ELIXIAn kouluttamia ammattilaisia. Osa tunneista voi siis olla sinulle tuttuja jo kotoa.

Lähtöselvitys paluulennolle jo hotellissa

Lähtöselvitys paluulennolle jo hotellissa

Kotiinlähtö ei välttämättä ole loman huippuhetkiä, eivätkä jonot lentokentällä tee siitä ainakaan hauskempaa. Kun lomailet Sunprimessa ja lennät Sunclass Airlinesin lomalennolla, voit lähtöselvittää matkatavarasi kotimatkalle jo hotellissa. Lentokentällä voit mennä suoraan turvatarkastukseen.

Easy Travel -palvelu tarkoittaa suoraa bussikuljetusta hotelliin ilman pysähdyksiä muilla hotelleilla ja kaiken lisäksi saat ottaa 10 kg enemmän matkatavaraa.

Tutustu Easy Traveliin