Sukelluskohteita
SUKELLUS

Sukellusmatkat

Kaikki kunnia Itämerelle ja Pohjanmerelle, mutta halutessasi sukeltaa fantastisissa vedenalaisissa maisemissa, kannattaa suunnata sukellusmatkalle eteläisemmille vesille.

Jotkut kohteet sopivat erittäin hyvin sukellukseen ja sukellusmatkoihin. Lempikohteitamme ovat muun muassa Malediivit ja Meksiko.
Matkan voit varata meiltä, mutta sukelluspaketit ja -kurssit varaat itse paikan päältä. Suosittelemme PADI-koulutusjärjestelmää käyttäviä sukelluskeskuksia.

SUKELLUSKOHTEITA

Egypti

Egyptissä voi sukeltaa ympäri vuoden. Punaisenmeren kirkkaat vedet ovat todellinen paratiisi, eikä olekaan mikään salaisuus, että Hurghadaa kutsutaan "Sukeltajien Mekaksi”. Vedenalaiseen maailmaan ja suuriin koralliriuttoihin kannattaa ehdottomasti tutustua lähietäisyydeltä, osallistumalla vaikka snorklausretkille.

Malediivit

Malediiveillä sukeltaminen on ihan omaa luokkaansa. Monilla hotelleilla on oma sukelluskeskus ja suurin niistä sijaitsee Kuredu Island Resortissa. Hyviä sukelluskeskuksia on myös Prime Select -hotellissa Anantara Veli Resort & Spa sekä perhehotelleissamme Anantara Dhigu Resort & Spa ja Reethi Beach Resort.

Thaimaa

Thaimaa on pitkään ollut suosikkikohde ympäri maailmaa saapuvien sukeltajien keskuudessa. Sekä Phuket että Khao Lak ovat tunnettuja hienoista rannoistaan ja kristallinkirkkaasta vedestä. Moni suorittaa sukelluskurssin juuri täällä ja kurssin jo suorittaneille suosittelemme sukellusretkiä esim. Similan saarille.

Kypros

Kypros on upea sukelluskohde. Turkoosissa meressä on hyvä näkyvyys ja saaren lähistöllä on hylky, joka lukeutuu maailman kymmenen parhaan sukelluskohteen joukkoon. Saarella on myös kaksi asiakkaidemme lempihotellia, lapsiystävällinen Sunwing Sandy Bay Beach ja Sunprime Ayia Napa Suites aikuisille.

Karibia

Meillä on matkoja useisiin Karibian kohteisiin, joissa on hyvät sukellusvedet. Aruba on unelmakohde kaikenlaiseen vesiurheiluun ja on yhdistettävissä vedenalaiseen paratiisiin Curaçaoon. Jos kaipaat lempeiden reggaerytmien kotimaahan uit kuin kala vedessä Jamaikalla Negrilissä.

Meksiko

Meksikossa on erinomaiset sukellusvedet. Lisensoidun oppaan kanssa pääset myös tutkimaan kiehtovia cenotes-luolia. Playa del Carmen sopii kohteena niin sukellukseen kuin snorklaukseenkin. Vielä paremmat sukelluskohteet löytyvät Cozumelilta, joka oli yksi Jacques Cousteaun suosikkisaarista.