Hotellit (191)

Matkat – Karibia & Väli-Amerikka

Karibia on todellinen unelmakohde. Voit varata matkan Tjäreborgilta muun muassa Meksikoon, Dominikaaniseen tasavaltaan, Aruballe ja Jamaikalle.
Tjäreborgin joustavilla reittilennoilla matkustat eksoottisille saarille, kuten Puerto Ricoon, Barbadokselle ja Antigualle, ja monipuoliselle St. Martinille/St. Maartenille. Reittilennoilla pääset myös Meksikoon, Dominikaaniseen tasavaltaan, Aruballe ja Jamaikalle. Reittilennoilla matkustaessasi päätät itse matkasi ajankohdan ja pituuden.

Tjäreborgin Karibia

Tjäreborgin Karibian hotellivalikoimassa on upeita ja ainutlaatuisia hotelleja, joten täällä voit viettää todellista unelmalomaa. Tjäreborgin perheystävällisiä Family Selection -hotelleja on esimerkiksi Aruballa. Löydät monipuolisesta valikoimastamme varmasti juuri itsellesi sopivan vaihtoehdon.

Karibian kohteet

Lisätietoja Karibian kohteista löydät jokaisen kohteen alta. Valitse siis ensin haluamasi kohde Tjäreborgin sivuilta ja pääset sen jälkeen lukemaan lisää muun muassa matkustusajoista, säästä, aikaerosta, valuutasta, kohteen sopivuudesta lapsille ja muusta hyödyllisestä.
Löydä hotellisi

Matkakohteet – Karibia & Väli-Amerikka

Aruba
Aruba tulee heti mieleen sanasta Karibia. Räätälöi oma lomasi Aruballe ja nauti liidunvalkeista rannoista, turkoosista merestä ja huojuvista palmuista. Aruba sopii häämatkalaisille sekä perheille.
Curaçao
Curaçaolla pääset nauttimaan auringosta, uimisesta, kulttuurista ja mielenkiintoisista retkistä.
Dominikaaninen tasavalta
Dominikaanisessa tasavallassa pääset nauttimaan upeista rannoista, värikkäästä kulttuurista, kauniista luonnosta ja runsaasta auringosta.
Kuuba
Kuubassa pääset kokemaan historian havinaa Havannassa ja upeita vaaleita paratiisirantoja Varaderossa. Tervetuloa Karibialle!
Meksiko
Lähde Tjäreborgin Meksikoon - ikiaikaista historiaa, pitkiä hiekkarantoja, kristallinkirkasta vettä, kuumia tacoja ja ihanaa tunnelmaa.
St. Martin/St. Maarten
Yksi saari, kaksi maata – luvassa on paratiisirantoja, mukavaa tunnelmaa, eurooppalaisen ja karibialaisen keittiön herkkuja.
Barbados
Barbadoksella on kaikkea, mitä Karibialta voi odottaa – maukasta ruokaa, upeita rantoja, vehreää luontoa ja mukava ilmapiiri.
Antigua
365 valkoista rantaa tekevät Antiguasta yhden Tjäreborgin Karibian kirkkaimmin loistavista tähdistä.
Jamaika
Karibian symbolina tunnetun Jamaikan saaren houkutuksia ovat vaaleahiekkaiset rannat, trooppinen ilmasto, rento tunnelma ja maukas ruoka.
Puerto Rico
Puerto Ricon saarella Karibialla voit nauttia kauniista hiekkarannoista, edullisesta shoppailusta ja monipuolisesta viihdetarjonnasta.