Hotellit (190)

Matkat kohteeseen Karibia & Väli-Amerikka

Väli-Amerikan kapea kannas yhdistää Pohjois- ja Etelä-Amerikan toisiinsa. Se on kaunis, mutta vielä suhteellisen uusi löytö meille suomalaisille. Täällä pääset tutustumaan aktiivisiin tulivuorialueisiin, viidakon eläimistöön sekä ihaniin rannikkoalueisiin. Karibialla matkakohteinamme on useita paratiisisaaria, joissa on kilometrien pituiset liidunvalkoiset hiekkarannat, turkoosinsinistä vettä, koralliriuttoja ja runsaasti aurinkoa. Kuulostaa lupaavalta, eikö vaan? Jamaika ja Curaçao vain muutamia mainitaksemme.

Jotta unelmalomastasi Karibialla tulee unohtumaton, myös hotellitarjontaan on panostettu. Perheille sopivia Family Garden -hotelleja on esimerkiksi Aruballa, Kuubassa, Meksikossa sekä Dominikaanisessa tasavallassa. Ja tarjolla on myös lukematon määrä muita hyviä hotelleja, joista monet sijaitsevat aivan rannalla ja niihin sisältyy myös All Inclusive.

Löydä hotellisi

Matkat kohteessa Karibia & Väli-Amerikka

Aruba
Aruba tulee heti mieleen sanasta Karibia. Räätälöi oma lomasi Aruballe ja nauti liidunvalkeista rannoista, turkoosista merestä ja huojuvista palmuista. Aruba sopii häämatkalaisille sekä perheille.
Curaçao
Curaçaolla pääset nauttimaan auringosta, uimisesta, kulttuurista ja mielenkiintoisista retkistä. Halutessasi voit yhdistää matkaasi myös oleskelun Aruballa.
Dominikaaninen tasav.
Dominikaanisessa tasavallassa pääset nauttimaan upeista rannoista, värikkäästä kulttuurista, kauniista luonnosta ja runsaasta auringosta.
Kuuba
Kuubassa pääset kokemaan historian havinaa Havannassa ja upeita vaaleita paratiisirantoja Varaderossa. Tervetuloa Karibialle!
Meksiko
Matkustaessasi Tjäreborgilla Meksikoon pääset tutustumaan ikiaikaiseen historiaan, nauttimaan pitkistä hiekkarannoista ja kristallinkirkkaista vesistä, maistelemaan maukkaita tacoja ja viettämään lomaa ystävällisessä ilmapiirissä.
Barbados
Barbadoksella on kaikkea, mitä Karibialta voi odottaa – maukasta ruokaa, upeita rantoja, vehreää luontoa ja mukava ilmapiiri.
Antigua
365 valkoista rantaa tekevät Antiguasta yhden Tjäreborgin Karibian kirkkaimmin loistavista tähdistä.
Jamaika
Karibian symbolina tunnettu Jamaikan saari houkutteleee vaaleahiekkaisilla rannoillaan, trooppisella ilmastollaan ja ystävällisellä tunnelmallaan. Jamaikalle matkustat kätevästi Tjäreborgin reittilennoilla.
Puerto Rico
Puerto Ricon saarella Karibialla voit nauttia kauniista hiekkarannoista, edullisesta shoppailusta ja monipuolisesta viihdetarjonnasta.