Hotellit (193)

Matkat kohteeseen Karibia & Väli-Amerikka

Karibia on todellinen unelmakohde ja Tjäreborgin reittilennoilla voit matkustaa Meksikoon, Dominikaaniseen tasavaltaan, Aruballe ja Jamaikalle.

Tjäreborgin joustavilla reittilennoilla matkustat eksoottisille saarille, kuten Puerto Ricoon, Barbadokselle ja Antigualle. Reittilennoilla matkustaessasi päätät itse matkasi ajankohdan ja pituuden.

Tjäreborgin Karibia

Tjäreborgin Karibian hotellivalikoimassa on upeita ja ainutlaatuisia hotelleja, joten täällä voit viettää todellista unelmalomaa. Tjäreborgin perheystävällisiä Family Garden -hotelleja on esimerkiksi Aruballa, Meksikossa ja Dominikaanisessa tasavallassa. Löydät monipuolisesta valikoimastamme varmasti juuri itsellesi sopivan vaihtoehdon.

Karibian kohteet

Lisätietoja Karibian kohteista löydät jokaisen kohteen alta. Valitse siis ensin haluamasi kohde Tjäreborgin sivuilta ja pääset sen jälkeen lukemaan lisää muun muassa matkustusajoista, säästä, aikaerosta, valuutasta, kohteen sopivuudesta lapsille ja muusta hyödyllisestä.

Löydä hotellisi

Matkat kohteessa Karibia & Väli-Amerikka

Aruba
Aruba tulee heti mieleen sanasta Karibia. Räätälöi oma lomasi Aruballe ja nauti liidunvalkeista rannoista, turkoosista merestä ja huojuvista palmuista. Aruba sopii häämatkalaisille sekä perheille.
Curaçao
Curaçaolla pääset nauttimaan auringosta, uimisesta, kulttuurista ja mielenkiintoisista retkistä. Halutessasi voit yhdistää matkaasi myös oleskelun Aruballa.
Dominikaaninen tasav.
Tutustumisetu Punta Canan ja Bayahiben matkoista tilauslennoilla talvikaudella 2019-2020: 50 euroa/henkilö. Etu ei koske lisävuoteessa majoittuvia. Dominikaanisessa tasavallassa pääset nauttimaan upeista rannoista, värikkäästä kulttuurista, kauniista luonnosta ja runsaasta auringosta.
Kuuba
Kuubassa pääset kokemaan historian havinaa Havannassa ja upeita vaaleita paratiisirantoja Varaderossa. Tervetuloa Karibialle!
Meksiko
Matkustaessasi Tjäreborgilla Meksikoon pääset tutustumaan ikiaikaiseen historiaan, nauttimaan pitkistä hiekkarannoista ja kristallinkirkkaista vesistä, maistelemaan maukkaita tacoja ja viettämään lomaa ystävällisessä ilmapiirissä.
Barbados
Barbadoksella on kaikkea, mitä Karibialta voi odottaa – maukasta ruokaa, upeita rantoja, vehreää luontoa ja mukava ilmapiiri.
Antigua
365 valkoista rantaa tekevät Antiguasta yhden Tjäreborgin Karibian kirkkaimmin loistavista tähdistä.
Jamaika
Karibian symbolina tunnettu Jamaikan saari houkutteleee vaaleahiekkaisilla rannoillaan, trooppisella ilmastollaan ja ystävällisellä tunnelmallaan. Jamaikalle matkustat kätevästi Tjäreborgin reittilennoilla.
Puerto Rico
Puerto Ricon saarella Karibialla voit nauttia kauniista hiekkarannoista, edullisesta shoppailusta ja monipuolisesta viihdetarjonnasta.