• pareille ja aikuisille

Sunprime Ayia Napa Suites

 • Ikäraja 16 vuotta
 • Sviittejä, joista suora pääsy uima-altaaseen
 • Lähellä keskustaa
Katso saatavilla olevat huoneet
skip links

Rentoa lomailua ja maukasta ruokaa

Haluatko matkustaa ilman lapsia, kaipaat totaalista rentoutumista ja nautit hyvästä ruuasta? Silloin Sunprime Ayia Napa Suites on juuri sinua varten. Sunprime Ayia Napa Suites -hotellissa on myös tarjolla erinomaisia viinejä ja hyvää ruokaa, sillä hotellin omistaja johtaa myös useita Ayia Napan parhaista ravintoloista. Arvelemme, että saatat viettää suurimman osan ajastasi hotellin suurella, ihanalla allasalueella. Tunnelma on rento ja tietenkin täällä on myös aurinkotuoleja ja aruinkovarjoja sekä kaikille uimapyyhkeet. Jos haluat käydä treenaamassa myös lomasi aikana, voit osallistua joogatunnille tai jollekin suosituista ryhmäliikuntatunneistamme.

Hotellitiedot

 • Uima-allas
  On
 • Ravintola
  On
 • Baari
  On
 • Hissi
  Ei
 • Ilmastointi kaikissa huoneissa/huoneistoissa
  Kyllä
 • Paikallinen keskusta
  250 m
 • Lähin ranta / uintimahdollisuus
  700 m
Prime Pool Suite, 2 huonetta, terassilta suora pääsy hotellin altaaseen
Prime Pool Suite, 1 huone, suurelta terassilta pääsy yksityiseen jaettuun altaaseen
Sunprime
Omissa Sunprime Hotels -hotelleissamme on onnistuttu luomaan rento ilmapiiri aikuisille vieraille, jotka matkustavat ilman lapsia.
 • Ikäraja 16 vuotta
 • Sviittejä, joista suora pääsy uima-altaaseen
 • Lähellä keskustaa
 • Ilmainen WiFi kaikkialla hotellissa
 • Kätevät ateriapaketit lisämaksusta
 • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIAn liikuntatunnit
 • Rauhallinen uima-allas
 • Travelife-sertifioitu hotelli
 • Suorat kuljetukset, kun lennät Sunclass Airlinesin lennolla Helsingistä
 • Matkatavaroiden lähtöselvitys paluulennolle hotellissasi, kun lennät Sunclass Airlinesin lennolla Helsinkiin

Hotelli

Sunprime Hotels -hotellikonseptin perusajatus on se, että ilman lapsia matkustavat aikuiset voivat lomailla kaikessa rauhassa ja nauttia olostaan. Mitään
ei ole pakko tehdä, jos itse niin haluat. Kuten kaikissa muissakin Sunprime Hotels -hotelleissamme, myös Sunprime Ayia Napa Suites -hotellissa huoneet ovat tyylikkäät ja kauniisti sisustetut
.
Täällä pääset nauttimaan tarkkaan valikoiduista viineistä ja hyvin valmistetuista ruuista, sillä sama omistaja pyörittää myös useita Ayia Napan parhaimmista ravintoloista. Lisämukavuutta lomaasi saat varaamalla etukäteen jonkun suosituista ateriapaketeistamme - olet sen arvoinen.
Sunprime Ayia Napa Suites -hotellissa asut keskeisellä paikalla ja lähellä Callisto Beachiä. Hotellin lähellä on muutamia kauppoja ja useita ravintoloita. Mikäli kaipaat lisää vaihtoehtoja, voit lähteä kävellen tutustumaan Ayia Napan keskustaan, jossa on paremmat ostosmahdollisuudet ja runsaasti ravintoloita. Tai lähde iltakävelylle valaistulle ja hienolle rantakadulle.
Suurella todennäköisyydellä tulet viettämään paljon aikaa hotellialueella sekä isolla allasalueella. Altaan ympärillä on tietenkin myös aurinkotuolit ja -varjot. Ja allaspyyhkeet ovat myös käytettävissäsi.
Mikäli altaalla loikoilu pitkästyttää, voit halutessasi osallistua ohjatulle joogatunnille tai jollekin muulle suositulle ryhmäliikuntatunnille. Hotellin siistillä spa-osastolla on suuret hoitotilat, jossa voit hemmotella itseäsi luksushoidoilla. Esimerkiksi kolmen tunnin Sunprime Deluxe -käsittelyyn sisältyy hieronnan ja kasvohoidon lisäksi myös runsaasti muita toimenpiteitä. Hemmottele itseäsi ja tarjoa itsellesi luksusta elämään!
*Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan, mutta voit ostaa ne erikseen lisämaksusta. Suora bussikuljetus ja lähtöselvitys hotellissa on voimassa, mikäli lennät Sunclass Airlinesin lennolla Helsingistä.
Internet
Ilmainen WiFi koko hotellissa. Internetyhteyden toimivuus ja nopeudet vaihtelevat.
MySunprime
Hotellin omilta MySunprime-infosivuita voit lukea treeni- ja aktiviteettiohjelmasta, lisätietoa erilaisista ateriapaketeista sekä hotellin muusta tarjonnasta ja palveluista. Hotelli saattaa toisinaan ilman ennakkoilmoitusta muuttaa ateriapakettien sisältöä ja aikoja. Ajankohtaisen ohjelman ja ravintoloiden aukioloajat saat saavuttuasi perille hotelliin. MySunprime-infosivulle pääset kätevästi Tjäreborgin sovelluksesta, josta voit myös lukea paljon muuta hyödyllistä tietoa.
Palvelua ympäri vuorokauden
Tjäreborgin oppaat ovat kohteessa, jotta sinä voit viettää mahdollisimman onnistuneen ja rentouttavan loman. Voit lähteä mielenkiintoisille retkille, saada vinkkejä hienoimmista rannoista, parhaista ostospaikoista tai vaikkapa oppaiden suosikkiravintoloista. Luonnollisesti oppaat pyrkivät myös ratkaisemaan kaikki käytännön kysymykset, joita saattaa tulla esille lomasi aikana – olipa kyse vuokra-autosta tai hotellista. Tavoitat Tjäreborgin oppaat lomasi aikana ympäri vuorokauden soittamalla palvelupuhelimeen. Voit myös lähettää tekstiviestin tai sähköpostiviestin klo 8–20.
Savuton hotelli
Ayia Napa Suites -hotelli on savuton hotelli, jossa tupakointi on sallittu vain tietyillä, erikseen merkityillä alueilla. Tupakointi ei ole sallittu huoneissa, parvekkeilla/terasseilla eikä myöskään ravintoloissa, myös sähkötupakan käyttö on kiellettyä.
Soveltuvuus liikuntarajoitteisille
Hotellissa on myös liikuntarajoitteisille sopivia sviittejä. Lisätietoja voit lukea Classic Suite -huonetyypin kohdalta.
Altaaseen pääsee rappuja pitkin, osassa myös kaide. Yhteisessä altaassa on liikuntarajoitteisille hissi altaaseen.
Kausi
Hotelli on avoinna maaliskuun lopusta lokakuun loppuun.
Kesäkaudella suurin osa hotellivieraista saapuu Pohjoismaista. Keväisin ja syksyisin hotellissa saattaa olla myös erilaisia treeni- ja harrastusryhmiä. Lue lisää Tjäreborgin ohjatuista aktiivilomista.
Talvikaudella ei järjestetä vesijumppaa, liikuntatunteja, eikä viihdeohjelmaa. Myös ravintoloiden aukioloajat ovat rajoitetut. Baari on avoinna kahtena iltana viikossa ja ravintola yhtenä iltana viikossa. Prime Market on avoinna neljä tuntia päivässä, viitenä päivänä viikossa. Kuntosali on käytettävissä. Hotellin spa-osasto on suljettu talvikaudella. 21.12.2023 – 4.1.2024 hotellissa ei ole ikärajaa, muina aikoina hotellin ikäraja on 16 vuotta. Talvikausi alkaa 7.11.2023 ja päättyy 29.3.2024.
Muuta
Vastaanotto: Avoinna ympäri vuorokauden. Sisäänkirjautuminen klo 15 jälkeen saapumispäivänä ja uloskirjautuminen klo 12 lähtöpäivänä. Pöytävaraukset, valuutanvaihto, spa-osaston varaukset jne. Itsepalvelupesula ja pesulapalvelut lisämaksusta.
Rakennettu: 1981. Kunnostettu: 2012 ja lisärakennus 2014, 2015 sekä 2016–2017.
117 sviittiä
Kerroksia: 2
Hissi: Ei
Ilmastointi: Kyllä.
Pysäköinti: Kyllä, rajoitettu määrä paikkoja
Hotellinjohtaja
Sotiris Kyriakou
Hotellin virallinen luokitus on A.

Asuminen

Sunprime Ayia Napa Suites sijaitsee keskustassa ja lähellä Callisto Beachin uimarantaa. Hotellissa on rento ja rauhallinen ilmapiiri.

Katso tästä sviittisi sijainti hotellialueella.

Haluatko tehdä lomastasi vielä astetta mukavamman? Tutustu fiksuihin lisäpalveluihimme tästä.

Classic Suite

Yhden huoneen sviitti kahdelle hengelle.

Junior Suite

Juniorsviitti, jossa olo- ja makuuhuone.

Prime Pool Suite

Ihanat sviitit, joista pääsee pulahtamaan suoraan uima-altaaseen omalta terassilta. Hemmottele itseäsi pienellä extralla!

Prime Rooftop Suite

Mukavat ja hienot sviitit, joista on pääsy suurelle ja kauniille kattoterassille. Sopii erinomaisesti lämpimistä kesäilloista nauttimiseen!

Ruoka ja juoma

Uiminen

Kuntoilu ja aktiviteetit

Spa

Sijainti ja liikkuminen