PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Sunprime Ayia Napa Suites

Hotellin luokitus: 4

 • Sviitit, joista suora yhteys uima-altaaseen
 • Lähellä keskustaa
 • Sunprime Inclusive lisämaksusta
 • Ikäraja 16 vuotta
 • Lähtöselvitys jo hotellissa*
 • Suora bussikuljetus*
 • Kuntosali ja SATS ELIXIAn liikuntatunteja
 • Rauhallinen allasalue
 • Spa
 • Ilmainen WiFi kaikkialla hotellissa
 • Sopii aikuisille
 • Jääkaappi huoneessa

Tervetuloa Kyprokselle, Ayia Napaan ja uuteen suosikkihotelliisi, Sunprime Ayia Napa Suitesiin!

Sunprime Hotels -hotellikonseptin perusajatus on se, että ilman lapsia matkustavat aikuiset voivat lomailla kaikessa rauhassa ja nauttia olostaan. Mitään ei ole pakko tehdä, jos itse niin haluat. Kuten kaikissa muissakin Sunprime Hotels -hotelleissamme, myös Sunprime Ayia Napa Suites -hotellissa huoneet ovat tyylikkäät ja kauniisti sisustetut. Täällä pääset nauttimaan tarkkaan valikoiduista viineistä ja hyvin valmistetuista ruuista, sillä sama omistaja pyörittää myös useita Ayia Napan parhaimmista ravintoloista. Lisämukavuutta lomaasi saat varaamalla etukäteen jonkun suosituista ateriapaketeistamme - olet sen arvoinen.

Kesällä 2017 tarjolla on enemmän sviittejä, joista on suora pääsy uima-altaaseen.

Kesästä 2017 lähtien tämä hotelli on ns. Lisäarvoa-hotelli. Lisäarvoa-logo on tietyissä tarkkaan valituissa hotelleissamme, joissa vieraamme saavat tiettyjä lisäetuja. Näissä hotelleissa teemme tiivistä yhteistyötä hotellin johdon kanssa varmistaaksemme, että hotelli vastaa korkeita vaatimuksiamme. Läheinen yhteistyö antaa meille mahdollisuuden vaikuttaa hotellin asioihin pienintä yksityiskohtaa myöten. Lue lisää Lisäarvoa-hotelleista.

Asuessasi Sunprime Ayia Napa Suites -hotellissa asut keskeisellä paikalla ja kävelymatkan päässä sekä Nissi Beachiltä että suositulta Sandy Bayn rannalta. Hotellin lähellä on muutamia kauppoja ja useita ravintoloita. Mikäli kaipaat lisää vaihtoehtoja, voit lähteä kävellen tutustumaan Ayia Napan keskustaan, jossa on paremmat ostosmahdollisuudet ja runsaasti ravintoloita. Tai lähde iltakävelylle valaistulle ja hienolle rantakadulle.

Suurella todennäköisyydellä tulet viettämään paljon aikaa hotellialueella sekä isolla allasalueella. Altaan ympärillä on tietenkin myös aurinkotuolit ja -varjot. Ja allaspyyhkeet ovat myös käytettävissäsi.

Mikäli altaalla loikoilu pitkästyttää, voit halutessasi osallistua ohjatulle joogatunnille tai jollekin muulle suositulle ryhmäliikuntatunnille. Hotellin siistillä spa-osastolla on suuret hoitotilat, jossa voit hemmotella itseäsi luksushoidoilla. Esimerkiksi kolmen tunnin Sunprime Deluxe -käsittelyyn sisältyy hieronnan ja kasvohoidon lisäksi myös runsaasti muita toimenpiteitä. Hemmottele itseäsi ja tarjoa itsellesi luksusta elämään!

*Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan, mutta voit ostaa ne erikseen lisämaksusta. Suora bussikuljetus ja lähtöselvitys hotellissa on voimassa, mikäli lennät Thomas Cook Airlines Scandinavian lennolla Helsingistä. Lue lisää kohdasta Hotellitiedot.

Lue lisää hotellista Sunprime Ayia Napa Suites Piilota teksti Osoite

Sunprime Ayia Napa Suites
Ayia Mavris Street 43, Ayia Napa
5340 Cyprus
P. +357 238 198 00

Tarjonta Sunprime Ayia Napa Suites

Lähdöt ja hinnat