Matkat – Cozumel

Cozumelilla rentouttavan loman takaavat hienot rannat, ystävällinen ilmapiiri, hyvä ruoka ja edulliset ostokset.
Cozumelilla on kaikkea, mitä vaaditaan onnistuneen loman viettoon. Täällä meri hehkuu upean värisenä, ja suotuisien tuulten ansiosta rantojen aallokko on lempeää. Cozumelin saari on tunnettu erityisesti hyvistä sukellus- ja snorklausmahdollisuuksistaan. Saaren edustalla sijaitsevilla pienillä koralliriutoilla voi ihastella kaikenlaisia eläimiä, kuten papukaijakaloja ja merikilpikonnia. Rannoilla voit kokeilla erilaisia vesiurheilulajeja. Saarella on myös hieno golfkenttä sekä hyviä pyöräilyreittejä – se ei ole turhaan valikoitunut Ironman-triathlonin kisapaikaksi. Tjäreborgilla on Cozumelilla kaksi erinomaista hotellia.

Cozumelin lapsiystävälliset hotellit

Park Royal Cozumel sijaitsee saaren länsiosassa eli mantereenpuoleisella rannalla, joten aallokko on miellyttävän rauhallista. Hotellissa on suuri allasalue ja paljon tekemistä niin isoille kuin pienillekin. Myös Occidental Grand Cozumel -hotellimme sijaitsee suoraan rannalla, saaren eteläosassa. Molemmissa hotelleissa voit nauttia hintaan sisältyvästä All Inclusivesta. Silti välillä voi olla mukavaa vaihtelua kävellä San Miguel de Cozumelin kaupunkiin seuraamaan paikallista elämänmenoa, kenties tekemään hieman ostoksia ja syömään lounasta jossakin viihtyisässä ravintolassa.

Ostoksia, ruokaa ja mayakulttuuria

Saaren suurimmassa kaupungissa San Miguel de Cozumelissa on hyvä valikoima kauppoja ja ravintoloita, joiden hintataso on melko edullinen. Vaikka näkyvissä on amerikkalaisia vaikutteita, kaupunki on onnistunut säilyttämään myös paljon omintakeista viehätysvoimaansa. Paikalliset ovat todella mukavia ja vieraanvaraisia, ja koko saarella vallitsee rento ja rauhallinen tunnelma. Cozumelilla on myös paljon kiinnostavia kulttuurihistoriallisia kohteita, kuten saarella muinoin kukoistaneen mayakulttuurin kaupunkien raunioita. Monia rakennuksia on restauroitu myöhemmin. Saaren pohjoisosassa voit myös vierailla temppelien raunioilla. Jos haluat nähdä myös suurimpien temppeleiden rauniot, voit lähteä veneellä mantereelle Chichén Itzáan tai Cobaan.
Hyvä tietää
  • Perhehotelleja
  • All Inclusive
  • Hyvä sukelluskohde
  • Upeita hiekkarantoja
  • Yhdistelmämatkoja

Muiden mielipiteet kohteesta Cozumel

Tee matkahaku – Cozumel