Matkat – Playa del Carmen

Playa del Carmenissa sinua odottavat upeat korallirannat ja maailmanluokan nähtävyydet!
Ei ole kauaakaan siitä, kun Playa del Carmen oli vain pieni meksikolaiskylä, jonka upealla rannalla seisoi muutama hotelli. Sittemmin kylä on kasvanut, ja nykyisin se on yksi Jukatanin niemimaan suurimmista lomakohteista, joka on kuitenkin säilyttänyt viehätysvoimansa ja tunnelmansa. Täällä vietät lomasi rennon rantaelämän merkeissä shortseissa ja sandaaleissa. Playa del Carmeniin voi matkustaa ympäri vuoden reittilennoilla, jolloin voit itse päättää matkustusajankohdan ja lomasi pituuden. Useita kilometrejä pitkän 5th Avenue -pääkadun varrella on paljon sekä meksikolaisia että kansainvälisiä ravintoloita, joiden ympäristössä suurin osa turisteista liikkuu. Vain parin korttelin päässä pääset kuitenkin jo meksikolaisen arkielämän, aitojen paikallisten ruokapaikkojen ja ihanan tunnelman keskelle, jossa paikalliset ja lomalaiset sekoittuvat sulassa sovussa ihmisvilinään. Ruuan jälkeen voit nauttia juotavaa jossakin monista viihtyisistä baareista, joista monet sijaitsevat rannalla. Siellä lyhdyin valaistut pikkupöydät luovat romanttista tunnelmaa, mutta myös vilkkaampaa menoa ja musiikkia kaipaavat löytävät kaupungin baarivalikoimasta omansa.

Rantaelämää

Yli kymmenen kilometrin pituisella Playa del Carmenin rannalla on liidunvalkoista korallihiekkaa ja turkoosinsinistä vettä. Aivan Playa del Carmenin kohdalla ranta on tietenkin täynnä vilskettä ja ihmisiä, mutta jo lyhyen kävelymatkan päästä löydät usein rauhallisemman paikan, jossa voit nauttia auringosta rauhassa. Jos pidät snorklaamisesta, olet tullut oikeaan kohteeseen: vaikka Playa del Carmenin ranta ei olekaan kaikista paras snorklauspaikka, lähistöllä on paljon muita erinomaisia tarkoitukseen sopivia alueita. Vain lyhyen venematkan päässä sijaitsee Cozumelin saari, joka on koralliriuttojensa ansiosta upea, suosittu sukelluspaikka.

Lapsiystävällisiä hotelleja

Perheille suosittelemme lapsiystävällistä Sandos Caracol Eco Resortia. Siellä voit asua lähellä luontoa, osallistua opastetuille luontovaelluksille ja uida läheisessä cenotessa eli luonnonaltaassa. Hotelli sijaitsee tietenkin rannalla, joten myöskään uintihetkiin meressä ei ole pitkä matka. All Inclusive sisältyy hintaan.

Hotelleja moneen makuun

Kun varaat matkasi Playa del Carmeniin Tjäreborgin kautta, voit valita mieleisesi useista erityyppisistä hotelleista. Voit asua edullisemmin ja säästää rahat vaikkapa sukelluskurssiin tai majoittua ylellisesti ensiluokkaisessa hotellissa, jossa All Inclusive sisältyy hintaan. Valikoimassamme on monenlaisia hotelleja sekä keskeisillä että rauhallisemmilla paikoilla, All Inclusivella tai ilman.
Hyvä tietää
  • Luksushotelli
  • Eritasoisia hotelleja
  • Hotelleja aikuisille
  • All Inclusive
  • Kilometrien pituisia hiekkarantoja
  • Paljon ravintoloita

Muiden mielipiteet kohteesta Playa del Carmen

Tee matkahaku – Playa del Carmen