Matkat – Negril

Negril on tunnettu kauniista auringonlaskuistaan ja kuuluisasta Seven Mile Beach -rannastaan.
Negril on pieni kaupunki Jamaikan länsikärjessä, jonne kannattaa matkustaa auringon ja uimisen vuoksi. Täällä vietät lomasi rannalla ja erinomaisessa hotellissa. Negrilissä on rauhallista ja siellä on kourallinen ravintoloita ja baareja, mutta suosituinta iltahuvia on ihailla uskomattomia auringonlaskuja, jotka tuskin ovat kauniimpia missään muualla.

Rantaelämää Negrilissä

Negril on maailmankuulu Seven Mile Beach -rannastaan, joka on liidunvalkean korallihiekkansa ansiosta ehdottomasti yksi Karibian upeimpia rantoja. Ranta on myös suhteellisen matala, joten Negril on erityisen hyvä kohde lapsiperheille. Long Bay Beachillä ja Bloody Bay Beachillä tunnelmassa on enemmän paikallista väriä, ja jos haluat kokeilla jamaikalaista ruokaa, näillä rannoilla on paljon rantaravintoloita ja baareja. Seven Mile Beachiltä etelään sijaitsee Rick's Café. Täällä rantaviiva muuttuu dramaattisemmaksi, mikä tekee siitä unelmapaikan niille, jotka haluavat heittäytyä veteen korkeilta kallioilta. Jos kalliot tuntuvat liian hurjilta, vieressä on myös mukava uima-allasalue.

Hotelleja jokaiseen makuun

Negrilissä jokainen löytää sopivan hotellin. Jos matkustat ilman lapsia, voit valita ikärajallisista hotelleistamme ja viettää lomasi aikuismaisempaan tyyliin. Tietenkin on myös lapsiystävällisiä hotelleja, joissa on vesipuistoja, lastenkerhoja ja aktiviteettiohjaajia. Siellä sekä aikuiset että lapset voivat pitää hauskaa aamusta iltaan. Ja mikä parasta: lähes kaikissa hotelleissamme All Inclusive kuuluu hintaan, ja kaikki hotellit sijaitsevat rannan läheisyydessä, joten voit lähteä aamu-uinnille heti herättyäsi. Hyvä esimerkki on myös Riu Negril, jossa on useita allasalueita, All Inclusive ja hieno sijainti Bloody Bayn rannalla.
Hyvä tietää
  • Fantastinen ranta
  • Rantahotelleja
  • All Inclusive
  • Hotelleja aikuisille

Muiden mielipiteet kohteesta Negril

Tee matkahaku – Negril