Matkat Egyptiin talvella

Talviloma Egyptissä

Egypti on erinomainen matkakohde, jos kaipaat lomaltasi aurinkoa ja lämpöä, kauniita rantoja, turkoosinsinistä merivettä ja täydellistä rentoutumista. Lentoaika Helsingistä Hurghadaan on vain reilu viisi tuntia, joten pääset kätevästi nauttimaan Punaisenmeren kilometrien pituisista hiekkarannoista.
Lue lisää  
Monipuolinen Hurghada, lapsiperheiden suosikki Makadi Bay ja ylellinen El Gouna tarjoavat mahtavat puitteet rantaloman viettoon, mutta voit kätevästi yhdistää Egyptin lomaasi myös tutustumisen maan historiaan ja egyptiläiseen kulttuuriin. Voit esimerkiksi lähteä retkelle maan pääkaupunkiin Kairoon ja ihastelemaan Gizan pyramideja tai hämmästelemään Luxorin nähtävyyksiä, kuten Kuninkaiden laaksoa ja Luxorin temppeliä. Hurghadassa kannattaa käydä kokeilemassa tinkimistaitoja baasareissa, ja jos kaipaat vauhdin hurmaa, voit lähteä vaikkapa mönkijäsafarille Saharan autiomaahan.
 
Lisäksi Egyptissä on erittäin hyvät snorklaus- ja sukellusmahdollisuudet kauniilla koralliriutoilla, joilla on myös paljon vedenalaista elämää. Tjäreborgin valikoimassa on monia tasokkaita All Inclusive -hotelleja, joista löydät varmasti sopivan vaihtoehdon – olitpa sitten lomalla yksin, ystävän, rakkaasi tai koko perheen kanssa. Egyptiin järjestetään matkoja Helsingistä lomalennoilla lokakuusta huhtikuuhun.
Piilota

Saat nyt tutustumisetuna 50,- alennuksen/varaus kaikista Hurghadan tilauslennoilla tehtävistä matkoistamme. Etu on voimassa rajoitetun ajan.

Makadi Beach Resortprimeselect
  • Aikuisille
Makadi Beach Resort
Makadi Bay, Hurghadan alue, Egypti
  • 1 viikko
  • Lento + majoitus Juniorsviitti
  • Sis. All Inclusive
  • Lähtö 11.4.2019, lähtöpaikka Helsinki
All Inclusive
Helsinki, 11.4.2019, 1 viikko
Grand Makadi
Grand Makadi
Makadi Bay, Hurghadan alue, Egypti
  • 1 viikko
  • Lento + majoitus Kahden hengen huone
  • Sis. All Inclusive
  • Lähtö 11.4.2019, lähtöpaikka Helsinki
All Inclusive
Helsinki, 11.4.2019, 1 viikko
Suodata
Hotellin luokitus
Asiakkaiden arvosana
3,05,0
3,0
5,0
Paikallinen keskusta
 
25 m
> 10 000 m
Uimaranta
 
25 m
> 10 000 m
Lentokenttäkuljetuksen kesto
 
0.5 t
4.5 t
2 aikuista
Lähtö
Helsinki
1 viikko
Helsinki, 2 aikuista, 1 viikko
Tjäreborg suosittelee
Suodata
0 / 0 hotellia