Talviloma Egyptissä
Juuri nyt! Etu jopa 200,-

Talviloma Egyptissä

Egypti on erinomainen matkakohde, jos kaipaat lomaltasi aurinkoa ja lämpöä, kauniita rantoja, turkoosinsinistä merivettä ja täydellistä rentoutumista. Lentoaika Helsingistä Hurghadaan on vain reilu viisi tuntia, joten pääset kätevästi nauttimaan Punaisenmeren kilometrien pituisista hiekkarannoista.
Lue lisää  
Monipuolinen Hurghada, lapsiperheiden suosikki Makadi Bay ja ylellinen El Gouna tarjoavat mahtavat puitteet rantaloman viettoon, mutta voit kätevästi yhdistää Egyptin lomaasi myös tutustumisen maan historiaan ja egyptiläiseen kulttuuriin. Voit esimerkiksi lähteä retkelle maan pääkaupunkiin Kairoon ja ihastelemaan Gizan pyramideja tai hämmästelemään Luxorin nähtävyyksiä, kuten Kuninkaiden laaksoa ja Luxorin temppeliä. Hurghadassa kannattaa käydä kokeilemassa tinkimistaitoja baasareissa, ja jos kaipaat vauhdin hurmaa, voit lähteä vaikkapa mönkijäsafarille Saharan autiomaahan.
 
Lisäksi Egyptissä on erittäin hyvät snorklaus- ja sukellusmahdollisuudet kauniilla koralliriutoilla, joilla on myös paljon vedenalaista elämää. Tjäreborgin valikoimassa on monia tasokkaita All Inclusive -hotelleja, joista löydät varmasti sopivan vaihtoehdon – olitpa sitten lomalla yksin, ystävän, rakkaasi tai koko perheen kanssa. Egyptiin järjestetään matkoja Helsingistä lomalennoilla lokakuusta huhtikuuhun.
Piilota

Varaa nyt ja säästä jopa 200,-/varaus, kun huoneeseen/huoneistoon majoittuu vähintään kaksi henkilöä. Tarjous koskee kaikkia lomalennoilla toteutettavia matkoja Egyptiin lokakuu 2018–huhtikuu 2019. Varaa viimeistään 19.7.

Saat myös tutustumisetuna 50,- alennuksen/varaus kaikista Hurghadan tilauslennoilla tehtävistä matkoistamme. Etu on voimassa rajoitetun ajan.