Matkat – Makadi Bay

Makadi Bayssä asut aivan rannan tuntumassa ja Grand Waterworld Makadi on hyvä valinta lasten kanssa matkustaville.
Makadi Bay sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Hurghadasta etelään. Makadi Bay on rauhallinen lomakohde, joka on erinomainen valinta silloin, kun haluat viettää rentouttavan aurinkoloman lähellä merta – matkustitpa sitten lasten kanssa tai ilman. Toisin kuin Hurghadassa Makadi Bayssä on erityisen helppo lähteä tutustumaan vedenalaiseen maailmaan, sillä upeat koralliriutat ovat aivan rannan tuntumassa. Makadi Bay on tunnettu suurista hotelleistaan. Hotellien ulkopuolella huvielämä on hyvin hiljaista. Makadi Bayn keskustassa on muutamia matkamuistomyymälöitä, apteekki ja pankki. Keskustaan pääset rantaa pitkin kävelemällä tai taksilla. Jos kaipaat laajempaa valikoimaa ravintoloita, kauppoja ja viihde-elämää, suosittelemme tekemään retken Hurghadaan.

Asu rannalla – lähellä koralliriuttoja

Makadi Bay on tunnettu erinomaisista snorklaus- ja sukellusmahdollisuuksistaan. Täällä voit snorklata koralliriutoille suoraan rannasta. Tjäreborgilla matkustaessasi asut aina pitkän ihanan hiekkarannan tuntumassa tai aivan sen läheisyydessä. Valitsitpa minkä hotellin tahansa, ensiluokkaiset snorklausmahdollisuudet ovat aina ulottuvillasi – joko suoraan hotellin rannasta tai muutaman sadan metrin kävelymatkan etäisyydellä. Punainenmeri levittäytyy Makadi Bayn edustalla kaikessa komeudessaan, ja valkoinen hiekkaranta ja kristallinkirkas vesi houkuttelevat nauttimaan auringosta ja rannalla loikoilusta. Rannalla on myös mukava kävellä pitkin vedenrajaa, ja tunnelmallisen iltakävelyn voit tehdä viehättävällä rantapromenadilla.

Lapsiystävällinen hotelli Makadi Bayssä

Lasten kanssa matkustaessa hyvä vaihtoehto on Grand Waterworld Makadi -hotelli, jossa on lastenkerho sekä vesipuisto. All Inclusive sisältyy hintaan. Koska hotelli sijaitsee suoraan rannalla, uimaan on helppo pulahtaa ja viettää päivä rannalla.

Hotelli aikuisille Makadi Bayssä

Ilman lapsia matkustaessa hyvä vaihtoehto on Makadi Spa, jossa on avara allasalue. Hotellin sijainti on hyvä aivan rannan tuntumassa. All Inclusive sisältyy hintaan, ja täällä voit todellakin keskittyä rentoutumiseen ja nauttia auringosta, uimisesta ja lomasta.
Hyvä tietää
  • Hotelleja, joissa vesipuisto
  • Hotelleja aikuisille
  • Rantahotelleja
  • All Inclusive
  • Aurinkoinen kohde
  • Mielenkiintoisia retkiä

Muiden mielipiteet kohteesta Makadi Bay

Tee matkahaku – Makadi Bay