Hotellit (180)

Matkat – Afrikka

Afrikan luontoelämysten, jännityksen ja seikkailun puolesta ei vastaavaan yllä monikaan maanosa.
Kuusi maata ja 11 kohdetta, idästä länteen ja pohjoisesta etelään. Valinta on sinun! Nauti auringonpaisteisesta Mauritiuksen hohtavan valkoisista hiekkarannoista tai vaikkapa Marokon vilkkaista markkinatunnelmista ja eksotiikasta. Tervetuloa Afrikkaan!

Tjäreborgin matkat Afrikkaan

Tjäreborgilla on valikoimissaan monta mielenkiintoista ja kiehtovaa kohdetta Afrikassa. Marokko pohjoisessa, lännessä Kap Verde ja Gambia sekä idässä TansanianSansibar, Seychellit ja Mauritius sekä maantereen eteläisimmässä kolkassa Etelä-Afrikka. Valittavanasi on lukematon määrä hotelleja, ja tarjolla on sekä pelkästään aikuisille suunnattuja ikärajallisia hotelleja kuin myös kanssa matkustaville lapsiystävällisiä perhehotelleja.

Tekemistä Afrikassa

Lomaillessasi Afrikassa sinulla on lukematon määrä mielenkiintoisia ja kiehtovia kohteita, joihin voit käydä tutustumassa. Tällä mantereella on useita maailman kuuluisimmista nähtävyyksistä, kuten Etelä-Afrikan viinitilat sekä Krügerinpuisto upeine eläimineen. Nauti erityisestä tunnelmasta Marrakechin sadunhohtoisella Djemaa el-Fna -aukiolla eli Tarinankertojien torilla tai uiskentele värikkäiden kalojen seurassa Mauritiuksella. Seychelleillä voit rentoutua yhdellä maailman kauneimmista rannoista, Anse Laziolla, Praslinin saarella.
Löydä hotellisi

Matkakohteet – Afrikka

Egypti
Egyptissä sinua odottavat kirkkaat vedet upeine sukellus- ja snorklausmahdollisuuksineen, hienot rannat, aurinkovarma ilmasto ja mahtavat nähtävyydet.
Etelä-Afrikka
Etelä-Afrikka on täynnä ikimuistoisia elämyksiä – loputtomasti rantoja, kiehtova eläinmaailma, kukkuloilla siintäviä viinitiloja ja mahtavaa luontoa.
Gambia
Tervetuloa yhteen Tjäreborgin aurinkoisimmista kohteista! Rantaelämän lisäksi täällä on mielenkiintoisia elämyksiä ja täysin ainutlaatuinen ilmapiiri.
Mauritius
Mauritius on kaunis, ystävällinen ja yksi Intian Valtameren hienoimmista ja kiehtoimmista kohteista. Hiekkarannat levittäytyvät pehmeinä ja häikäisevän valkoisina, lähes ympäri koko saaren.
Marokko
Marokossa sinua odottavat kilometrejä pitkät rannat, vilkkaat markkinat, hyvät ravintolat ja eksoottinen kulttuuri.
Tansania
Tansaniassa voit nauttia täydellisen rentouttavasta lomasta vaaleiden korallirantojen äärellä. Tervetuloa Afrikkaan!
Seychellit
Seychelleillä vietät unelmalomaa maailman parhaimmistoon kuuluvilla rannoilla, luonto on henkeäsalpaavan kaunis ja koskematon ja ilmasto miellyttävä.
Kap Verde
Tervetuloa aurinkoiselle Kap Verdelle. Santa Maria, Salin saarella on sinulle täydellinen valinta, jos nautit rantaelämästä. Saaren motto on "No stress".