Hotellit (158)

Matkat kohteeseen Afrikka

Afrikan luontoelämysten, jännityksen ja seikkailun puolesta ei vastaavaan yllä monikaan maanosa.

Kuusi maata ja 11 kohdetta, idästä länteen ja pohjoisesta etelään. Valinta on sinun! Nauti auringonpaisteisesta Mauritiuksen hohtavan valkoisista hiekkarannoista tai vaikkapa Marokon vilkkaista markkinatunnelmista ja eksotiikasta. Tervetuloa Afrikkaan!

Tjäreborgin matkat Afrikkaan

Tjäreborgilla on valikoimissaan monta mielenkiintoista ja kiehtovaa kohdetta Afrikassa. Marokko pohjoisessa, lännessä Kap Verde ja idässä Tansanian Sansibar, Seychellit ja Mauritius sekä maantereen eteläisimmässä kolkassa Etelä-Afrikka. Valittavanasi on lukematon määrä hotelleja, ja tarjolla on sekä pelkästään aikuisille suunnattuja ikärajallisia hotelleja kuin myös kanssa matkustaville lapsiystävällisiä perhehotelleja.

Tekemistä Afrikassa

Lomaillessasi Afrikassa sinulla on lukematon määrä mielenkiintoisia ja kiehtovia kohteita, joihin voit käydä tutustumassa. Tällä mantereella on useita maailman kuuluisimmista nähtävyyksistä, kuten Etelä-Afrikan viinitilat sekä Krügerinpuisto upeine eläimineen. Nauti erityisestä tunnelmasta Marrakechin sadunhohtoisella Djemaa el-Fna -aukiolla eli Tarinankertojien torilla tai uiskentele värikkäiden kalojen seurassa Mauritiuksella. Seychelleillä voit rentoutua yhdellä maailman kauneimmista rannoista, Anse Laziolla, Praslinin saarella.

Löydä hotellisi

Matkat – Afrikka

Etelä-Afrikka
Etelä-Afrikka on täynnä ikimuistoisia elämyksiä. Täällä on loputtomasti rantoja, kiehtova eläinmaailma, kukkuloilla siintäviä viinitiloja ja mahtavaa luontoa.
Mauritius
Mauritius on kaunis, ystävällinen ja yksi Intian Valtameren hienoimmista ja kiehtoimmista kohteista. Hiekkarannat levittäytyvät pehmeinä ja häikäisevän valkoisina, lähes ympäri koko saaren.
Marokko
Marokossa sinua odottavat kilometrejä pitkät rannat, vilkkaat markkinat, hyvät ravintolat ja eksoottinen kulttuuri, jossa on vaikutteita sekä afrikkalaisista, arabialaisista että ranskalaisista perinteistä.
Tansania
Tansaniassa voit nauttia täydellisen rentouttavasta lomasta vaaleiden korallirantojen äärellä. Tervetuloa Afrikkaan!
Uutuus!
Seychellit
Seychelleillä vietät todellista unelmalomaa rannoilla, jotka kuuluvat maailman parhaimmistoon. Seychellit koostuvat yli sadasta saaresta, luonto on täällä erittäin vaikuttava, kaunis ja koskematon. Lisäksi ilmasto on miellyttävä vuoden ympäri. Tjäreborgilla matkustaessasi voit halutessasi yhdistää useamman saaren, jolloin pääset kokemaan useita ainutlaatuisia elämyksiä saman matkan aikana. Valittavanasi ovat upeat saaret: Mahé, Praslin, La Digue sekä Denis Island.
Kap Verde
Tjäreborgin kohde Kap Verdellä on leppoisa Salin saari, jossa on ihanat rannat ja takuuvarmasti aurinkoa.