Lomamatkat Afrikkaan
aurinkoa, rantahiekkaa ja elämyksiä
TJÄREBORGIN
AFRIKKA
Gambia
Säästä jopa 300,-
Esim. Gambia alk. 545,-

Monipuolinen Afrikka

Oletko käynyt Afrikassa? Tosiasiassa Afrikka on niin monimuotoinen, että siihen tutustumiseen ei taida yksi elinikä riittää. Jostakin kannattaa kuitenkin aloittaa, joten lähde Afrikkaan Tjäreborgin matkassa. Tarjoamme matkoja kahdeksaan eri maahan tällä upealla mantereella – lähde mukaan!

Varaa nyt ja säästä jopa 300,-/varaus, kun huoneeseen/huoneistoon majoittuu vähintään kaksi henkilöä. Tarjous koskee matkoja Afrikkaan lokakuu 2018–huhtikuu 2019. Varaa viimeistään 9.8.

Lue lisää Afrikan luontoelämysten, jännityksen ja seikkailun puolesta ei vastaavaan yllä monikaan maanosa. Koe Gambian hymyilevät ihmiset lännessä, Tansanian savannit idässä tai valtava Krügerin luonnonpuisto etelässä. Nauti luonnon tarjoamasta fantastisesta esityksestä, jossa pääosassa ovat maailman suurimmat ja nopeimmat villieläimet ja jossa sinä, Tjäreborgin avustuksella, istut eturivissä.
Tervetuloa Afrikkaan!
Piilota

Gambia

Rentoa lomaa auringossa

Aurinkovarma Gambia

Gambia on Tjäreborgin aurinkovarmin lomakohde. Pitkiä, upeita hiekkarantoja kutsutaan Gambian kullaksi ja ne jatkuvat lähes koko rannikon mitalta.

Kiertomatka

Kiertomatkalla Gambiassa ja Senegalissa kohtaat historiaa, luontoa, paikalliselämää, uskontoa ja perinteitä. Mukana on Tjäreborgin suomenkielinen opas.

Sunprime Tamala Beach

Marraskuussa aukeaa ihka ensimmäinen Sunprime-hotelli Afrikassa. Sunprime Tamala Beach sijaitsee Gambiassa, Kotun pitkällä, kullankeltaisella rannalla.

Kap Verde

Upeita hiekkarantoja ja hidasta elämää

Kap Verde

Kap Verde on täydellinen lomakohde, jos rakastat aurinkoa ja pitkiä hiekkarantoja. Santa Mariassa rentoudut ja nautit suloisesta joutenolosta.

Hauskaa lomatekemistä

Mausta lomaasi mielenkiintoisilla retkillä! Lähde vaikka sukeltamaan, kalastamaan, mönkijäsafarille tai pyöräretkelle.

Hilton Cabo Verde Sal Resort

Santa Mariassa sijaitseva tasokas hotelli, jossa voit rentoutua vehreällä uima-allasalueella ja nauttia kauniista merinäkymästä.

Pohjois-Afrikka

Egypti

Vain reilun viiden tunnin lentomatkan päässä odottaa Egypti. Punaisenmeren rannalla lomailet tasokkaissa hotelleissa ja nautit maailmanluokan sukellus- ja snorklausmahdollisuuksista.

Matkakohteet: Makadi BayEl GounaHurghada

Marokko

Marokossa uusi ja vanha ja kulkevat käsi kädessä. Modernit lomakohteet, ylelliset hotellit ja trendikkäät putiikit kuuluvat kuvaan siinä missä eksoottiset kaupungit kapeine kujineen ja värikkäine basaareineen.

Matkakohteet: AgadirMarrakechTaghazout

Etelä-Afrikka

Kapkaupunki

Kapkaupunki on kaupunki jossa kaksi valtamerta kohtaavat. Nauti valkeista rannoista, hyvästä viinistä, golfista ja kauniista luonnosta.

Intian valtameri

Mauritius

Mauritius on yksi Intian valtameren monipuolisimmista lomasaarista: kielten, uskontojen ja kulttuurien kirjo luo kiehtovan kehyksen unelmalomalle tropiikissa.

Seychellit

Maailman kauneimmaksi saaristoksi kutsuttu Seychellit tarjoaa omaa rauhaa, auringonpaistetta ja ihanaa liidunvalkoista hiekkarantaa.

Matkakohteet: La DigueMahéPraslinThe Denis Island

Sansibar

Pieni Sansibarin saari Tansaniassa hemmottelee lomailijaa trooppisella vehreydellä ja valkoisella korallihiekalla. Tee retki myös vanhaan Stone Towniin, joka kuuluu maailmanperintökohteisiin.

Risteilyloma Intian valtamerellä

Näe ja koe upeaa luontoa, eksoottisia saaria, paratiisirantoja ja kiehtovaa historiaa yhdellä ja samalla lomamatkalla. Risteilyalus vie sinut kiinnostaviin kohteisiin, kuten Mauritiukselle, Malediiveille ja Seychelleille. Varaa nyt ja säästä 100,-/varaus, kun matkustat lokakuun 2018 ja helmikuun 2019 välisenä aikana.