Matkat – El Gouna

El Gounassa on korkeatasoinen hotelli, erinomaiset golfkentät sekä mahtavat sukellusmahdollisuudet – loma, joka sisältää kaikkea ekstraa
El Gouna kohoaa eteen kuin kangastus keskellä karua ja kuivaa aavikkoa. Tämä keidas, joka sijaitsee Hurghadasta joitain kymmeniä kilometrejä pohjoiseen, on täydellinen kohde monipuoliseen ja rauhalliseen lomanviettoon. Koko alue on rakennettu nimenomaan lomakyläksi keinotekoisten laguunien ympärille, joiden rannat sopivat erinomaisesti auringonottamiseen ja uimiseen. El Gouna otettiin käyttöön 1997, ja siitä tuli nopeasti suosittu matkakohde niin auringonottajien, golffaajien kuin häämatkalaisten ja lapsiperheiden keskuudessa. Tässä kohteessa kaikki on ensiluokkaista. Jos haluat tutustua aitoon egyptiläiseen elämänmenoon, suosittelemme valitsemaan jonkin naapurikohteista tai voit myös lähteä mukaan jollekin retkellemme. El Gounasta löytyy kaikki, mitä vain voit lomallasi tarvita. Täällä voit esim. pelata golfia tai ratsastaa. El Gounassa on myös paljon erilaista ohjelmaa, kuten ravintolafestivaaleja, markkinoita ja muuta mielenkiintoista.

Ylellinen ja trendikäs hotelli rannalla

El Gounassa asut lähellä rantaa, sillä koko alue on rakennettu laguunien ympärille. Hotellissa on tietenkin myös spa-osasto ja uima-allasalue, jotta jokainen voi valita juuri itselleen parhaiten sopivan vaihtoehdon.

El Gounan keskusta

Downtown eli keskusta on El Gounan sydän. Täällä on bussiasema ja suhteellisen monipuolinen valikoima ravintoloita ja kahviloita. Keskusta on tapahtumien keskipiste niin päivällä kuin myös ilta-aikaan. El Gounan satama (Abu Tig Marina) on Punaisenmeren ensimmäinen, ja täällä voi ihastella mahtavia huvialuksia ja purjeveneitä. Rantapromenadin varrella on muutamia El Gounan parhaista ravintoloista sekä useita eksklusiivisia liikkeitä. Tämä on täydellinen paikka nauttia romanttista illallista tai istahtaa lasilliselle tähtitaivaan alle.

Sukeltaminen El Gounassa

El Gounan edustalla on yksi maailman parhaista sukellus- ja snorklausalueista. Näissä Punaisenmeren uskomattoman kirkkaissa vesissä tuntuu kuin uisit akvaariossa. Vedenalainen maailma on täysin omanlaisensa – täällä vallitsee ihmeellinen rauha ja pääset ihastelemaan upeaa kasvimaailmaa ja eksoottisia kaloja. Voit testata erilaisia sukellustyylejä, esimerkiksi virtasukellusta ja hylkysukellusta. Täällä on useita hyviä sukelluskouluja, joten voit halutessasi osallistua sukelluskurssille.

Golf El Gounassa

El Gounan lähistöllä on useita golfkenttiä, ja Tjäreborgilla matkustaessasi voit varata Greenfee 365-yhteistyökumppanimme kautta pelikierrokset jo etukäteen.
Hyvä tietää
  • Luksushotelli lähellä rantaa
  • Lähellä golfkenttää
  • Aurinkoinen kohde
  • Upeita rantoja
  • Mielenkiintoisia retkiä

Muiden mielipiteet kohteesta El Gouna

Tee matkahaku – El Gouna