Golfmatkat Egyptiin

Golfmatkat Egyptiin

Golfaa Egyptissä

Jos haluat golfata talvella, Egypti on täydellinen golfkohde. Miellyttävän ilmaston ansiosta luvassa on mukavia golfelämyksiä. Täällä voit golfata upeilla kentillä, jotka soveltuvat kaikentyyppisille golfaajille.

Greenfee365

Greenfee365-yhteistyömme ansiosta voit varata greenfee-aikoja El Gounan golfkentille jo ennen matkaa ja viettää juuri sellaisen golfloman kuin haluat.

Golf Egypti

Pelaa golfia korkeatasoisessa El Gounassa, jossa on hienoja ja tasokkaita sekä haastaviakin kenttiä. Miellyttävän ilmaston ansiosta voit golfata koko talvikauden ajan. Sopii täydellisesti sinulle, joka haluat pitää golfkuntoa yllä myös talvella.

El Gouna Golf Course on suunniteltu niin, että se soveltuu kaikentasoisille golfaajille, aloittelijoista edistyneisiin golfareihin, tasoituksesta riippumatta. Oman mausteensa pelin kulkuun tuovat haastavat hiekka- ja vesiesteet. Kentän vaihtelevat korkeuserot ja tuulenpuuskat haastavat kokeneemmankin pelaajan. Klubin hienolle driving rangelle mahtuu kerrallaan jopa 30 lyöjää.

El Gouna Ancient Sands Course on maailmanluokan kenttä. Kentän suunnittelussa on otettu huomioon maaston luonnolliset muodot, joten laguunit luovat hankalia vesiesteitä ja ne tasapainottavat aavikkomaisemaa muuten rehevillä väylillä. Upea kenttä, joka miellyttää kaikentasoisia golfaajia, omasta taitotasosta riippumatta.

Halusitpa sitten matkustaa Egyptiin golfmatkalle tai pelata vain muutaman kierroksen lomasi aikana, hotelli on tärkeä osa lomaa. Sekä Makadi Bayssä että Hurghadassa on viihtyisiä hotelleja, joissa on runsaasti palveluja. Jos haluat asua Makadissa, Makadi Beach Resort on hyvä valinta. Tyylikäs All Inclusive -hotelli aikuisille aivan rannalla. Silloin kun et golfaa, voit snorklata upeissa vesissä ja tutustua vedenalaiseen maailmaan.

Hurghadassa suosittelemme The Grand Palace -hotellia, joka on hieno All Inclusive -hotelli. Suuri allasalue ulottuu rantapromenalille ja hotellin omalle rantakaistaleelle saakka. Sopii täydellisesti rentoutumiseen golfkierrosten välillä.

El Gouna sijaitsee noin 40 minuutin automatkan päässä Hurghadasta ja runsaan tunnin automatkan päässä Makadi Baystä. Ajoaika riippuu muusta liikenteestä.

SUOSITUT GOLFHOTELLIT

Waterworld Makadi Bay

Grand Waterworld Makadi

Perheille paras valinta on Family Garden -hotelli, joka sijaitsee rannalla. Hotelllissa on hienosti yhdistettynä itämainen design ja jokaisen vesipedon unelma vesipuistossa asumisesta.

Vuokraa-autolla golfkentälle

Kätevästi kentälle vuokra-autolla

Kun pelaat lomallasi golfia on ehdottomasti kätevintä ottaa käyttöön vuokra-auto, jolla siirtyminen kentille on kaikista kätevintä ja nopeinta.

Golfbägit

Golfbägit lasketaan lennolla erikoismatkatavaroihin, ja usein niille täytyy myös varata paikka lennolle etukäteen. Golfvarusteet eivät yleensä sisälly normaaliin matkatavaroiden painoon. Lentoyhtiöt veloittavat golfbägin kuljetuksesta erillisen lisämaksun. Golfvarusteiden kuljetuksesta perittävä maksu riippuu lippusi matkatavarakiintiöstä ja muusta matkatavarastasi. Golfbag ei saa painaa enempää kuin 15 kg ja se saa sisältää vain golfmailoja ja golfpalloja.

Golfvarusteiden kuljetus lentokentän ja hotellin välillä ei sisälly hintaan, vaan on kustannettava itse. Golfbägit otetaan lentokenttäbussiin vain, mikäli bussissa on tilaa ja silloin niistä veloitetaan pieni lisämaksu.

Golfkärry

Tilanpuutteen vuoksi kärryjä ei voi ottaa mukaan lennoille. Niitä on vuokrattavissa kaikilla kentillä perillä paikan päällä, mikäli kentillä kärryjen käyttö on sallittu. Hinta n. 6–12 euroa.